adelaparvu.com despre becuri LED asamblate in Romania, Global Flash Media (10)

In Electrocasnice si dotari, Romania Mea, Shopping

Prețuri bune la becuri LED asamblate în România, plus tot ce vrei cu LEDuri, de la benzi la surse, într-un singur loc

Știi, de multe ori avem prejudecăți cu privire la locul unde se află unele magazine, dar mă bucur că eu nu am astfel de prejudecăți, ci mă uit în primul rând la oameni și la ceea ce ne pot ei oferi. Așa am ajuns cu doi prieteni la un magazin specializat în LED-uri din Doraly, unde doamna Elena Ion s-a dovedit a fi un excelent profesionist. Dacă nu ai niciun habar despre LED-uri, ea te poate lămuri, iar mie mi-a plăcut enorm pasiunea ei despre a povesti despre ele și de a-ți explica cum le poți monta și ce să alegi. Mai mult, firma la caree lucrează Elena a început de curând ansamblarea de becuri LED în România, reușind să ne ofere becuri bune, rezistente, economice la super prețuri. Să găsești becuri LED la 8 lei bucata, pe bune că e o mare afacere! Firma românească oferă garanție 2 ani de zile și 60 de zile de probă, deci dacă timp de două luni nu ești mulțumit le poți returna și îți primești banii înapoi. Dar hai să-ți spun mai multe.

Uite, eu m-am dus pentru benzi LED, acele benzi frumos încastrate în șine pe care le poți aplica sau le poți îngloba în pereți falși sau plafoane false. Așa am aflat de prețuri bune și la acestea de la 25 lei pe metru liniar cu tot cu TVA așa care se adaugă șina din aluminiu, profile care sunt de mai multe tipuri, inclusiv pe colț, ale cărei preț e în jur de 30 de lei pe metru (la cea pe colț e mai scump profilul, se vinde de-a gata la 300 lei). Apoi am dat peste panourile LED, la fel foarte atractive, căci poți face placări de perete cu ele, unde să ai mai multe tipuri de astfel de corpuri. Unele pot fi aplicate, suspendate, altele pot fi încastrate. Poți vedea prețurile AICI, pe site-ul firmei.

Dar cum alegi becuri sau sursele de lumină? Elena Ion mi-a spus că a observat multă lume care cere lumină rece, care este preferată în special pentru cei care lucrează la birouri sau pentru magazine. Dar adevărul este că lumina rece modifică nuanța obiectelor, virează albul puțin către verde. Pentru acasă e de preferat lumina caldă a LED-urilor, mult mai blândă și care nu schimbă culorile obiectelor din jur. Cea mai indicată lumină atât pentru acasă, birou, cât și spații publice este cea a soarelui, reprodusă de becurile LED mai nou apărute pe piață și pe care le găsești sub denumirea de Daylight.

Cum îți dai seama câtă lumină oferă becurile LED? Ei bine Watt (W) îți arată puterea de consum, adică cât consumă un bec, dar lumenii îți arată cât de luminos este un bec. Acum, poți găsi becuri care să aibă 7 W, dar pot avea pe un Watt consum 60 sau 100 de lumeni, în funcție de tipul chipului introdus în becul LED. Știu, pare complicat, dar nu este. Dacă găsești becuri de 7 W cu 60 de lumeni per Watt, adică în total 420 lumeni, asta ar fi echivalentul intensit[‘ii luminoase a unui  bec vechi cu filament de 30 de Watt, dar un bec de 7 W poate avea și 100 lumeni pe W, adică în total 700 de lumeni care ar veni echivalentul intensitatii luminoase unui bec vechi de 60 de W. Deci, cu cât lumenii sunt mai mulți, cu atât intensitatea luminii becului este mai mare, chiar dacă consumul în Watti este același. Prețul diferă nu în funcție de Watti, ci în funcție de numărul de lumeni pentru că aici e implicată tehnologia, respectiv chipurile din interiorul becurilor.

Am vrut neapărat să-ți spun și de faptul că multă lume nu știe că benzile LED au nevoie de o sursă, care este un echipament în sine și care are nevoie de aer. Deci nu poți monta o bandă LED pur și simplu, ea vine conectată la curent. Acum, nu poți conecta direct la 220 V o bandă LED, adică la priză, ci ai nevoie de această sursă, care la interior are un mic ventilator pentru răcire. Așa că trebuie să o maschezi cumva la montaj, altfel te trezești cu frumusețe de bandă LED și cabluri care atârnă de un aparat destul de măricel (10 x 10 cm, 10 x 20, depinde de câte benzi Led legi la ea). Dacă vrei să afli mai multe despre benzi LED și ești din București, musai mergi la magazinul acesta din Doraly pentru că Elena Ion (telefon 0758.013.358) te va lămuri. Până atunci vezi pagina lor de Facebook și site-ul www.gfmled.com unde ai prețurile produselor de care-ți spuneam. Sper să-ți prindă bine informațiile acestea!

adelaparvu.com despre becuri LED asamblate in Romania, Global Flash Media (14)

adelaparvu.com despre becuri LED asamblate in Romania, Global Flash Media (18)

adelaparvu.com despre becuri LED asamblate in Romania, Global Flash Media (16)

adelaparvu.com despre becuri LED asamblate in Romania, Global Flash Media (1)

adelaparvu.com despre becuri LED asamblate in Romania, Global Flash Media (2)

adelaparvu.com despre becuri LED asamblate in Romania, Global Flash Media (3)

adelaparvu.com despre becuri LED asamblate in Romania, Global Flash Media (7)

adelaparvu.com despre becuri LED asamblate in Romania, Global Flash Media (12)

adelaparvu.com despre becuri LED asamblate in Romania, Global Flash Media (11)

adelaparvu.com despre becuri LED asamblate in Romania, Global Flash Media (9)

adelaparvu.com despre becuri LED asamblate in Romania, Global Flash Media (4)

adelaparvu.com despre becuri LED asamblate in Romania, Global Flash Media (6)

adelaparvu.com despre becuri LED asamblate in Romania, Global Flash Media (5)

adelaparvu.com despre becuri LED asamblate in Romania, Global Flash Media (17)

adelaparvu.com despre becuri LED asamblate in Romania, Global Flash Media (13)

14 raspunsuri pentru Prețuri bune la becuri LED asamblate în România, plus tot ce vrei cu LEDuri, de la benzi la surse, într-un singur loc

 1. Duma Paul spune:

  FELICITARI PENTRU REALIZARI

 2. Bianca spune:

  In ce constau prejudecatile?Cautam produse de buna calitate la preturi bune iar daca sunt romanesti cu atat mai bine!Ma bucur ca promovezi produse romanesti de calitate.Bravo Adela!

 3. Tatiana spune:

  Dacă aţi şti cât mercur au în ele….păcat că nu găsesc varianta în englezăa acestui film, sau pe cea tradusă în limba română difuzată de Digi Life.
  https://vimeo.com/51126406

 4. Carmen spune:

  Exact despre lumina rece/calda cautam ieri, nu sunt lamurita, in baie ce fel de lumina e buna? Renovam o baie nu prea mare, si am pus un bec de 1000 lumeni si 2700K, imi pare prea ‘calda’, cati K ar fi ideal pt baie? Multumesc!

  • Arthur spune:

   Pentru baie puteti sa puneti linistita 6000K, mai ales daca folositi baia respectiva la machiaj sau pensat. Conteaza de asemenea tipul de bec, respectiv unghiul in care lumineaza si pozitionarea lui.

 5. Claudiu spune:

  asamblate

 6. wew spune:

  Se asambleaza subansamble.

 7. Alice B. spune:

  Spiritul de antreprenoriat al acestor oameni mi se pare de admirat. Felicitari !

 8. Gabriela spune:

  Adela,oare ai intrat pe situl firmei?Ai spus :” Poți vedea prețurile AICI, pe site-ul firmei.”.Acolo nu sunt nici produse in categoria becuri dar preturi?

  • Adela Parvu spune:

   Am intrat, dar am inteles ca-si refac site-ul acum. Poate de aceea n-ai gasit referintele. Bine ca le-am trecut eu orinetativ in text 🙂 Daca e ceva ce te intereseaza, vezi ca ai numarul de telefon al Elenei care e in magazin, deci iti poate indica produse si preturi.

 9. Arthur spune:

  Doamna Adela, ca sa lamurim pana la capat cititorii am putea sa le spunem ca in functie de numarul de K (kelvin) este si „culoarea” luminii, respectiv cu cat este mai mic cu atat lumina este calda sau „galbena”, la 5000K este cea neutra, care in magazinul prezentat se cheama Daylight (marketing), iar peste 5500K este lumina alba, care se foloseste in special in zonele comerciale sau cu activitate de productie.
  Doamna Elena, care v-a ajutat este partial de admirat ca vi-a oferit totusi multe informatii, dar ca majoritatea vanzatorilor ar trebui sa studieze legislatia in vigoare, si care obliga ca in spatiile productive, comerciale, in scoli, spitale, etc sa ai o anumita intensitate luminoasa si o anumita culoare a luminii. Si atunci nu e de mirare ca se cer in majoritate becuri cu lumina alba. In plus, probabil (si pretul lor imi da dreptate) si becurile pe care le ansambleaza dansii, cu cipuri si pastile de slaba factura calitativa distorsioneaza culorile originale. Mai sunt doua aspecte extrem de importante ale unui bec (indiferent de tipul lui) si care in disperarea de a vinde produse cat mai ieftine nu se iau in calcul de catre vanzatori: CRI/Ra (indicele de redare al culorilor) si lx (repartizarea fluxului luminos pe o suprafata de 1 mp).
  Credeti ca mai are rost sa vorbim de alte doua aspecte care tin de calitatea becului: plaja voltajului iin care functioneaza si racirea vs durata de viata ?
  Succes in continuare in activitatea Dvs.

 10. Popa Nicoleta spune:

  Buna ziua,

  Am vrut si eu sa imi montez o banda led in bucatarie dar nu am stiut ce culoare sa aleg. Dupa indelungi cautari am descoperit un magazin care iti trimite produsele le probezi iar ce nu ai nevoie trimiti inapoi, asa ca am comandat banda led culoare alba calda si alba rece, le-am probat la fata locului iar culoarea nepotrivita am trimis-o inapoi. In acest fel am vazut lumina cum arata in diferite culori. Foarte seriosi https://www.ledonline.ro/ chiar merita sa vedeti ce au pe stoc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *