adelaparvu-com-despre-studioul-tily-niculae-19

In Idei pentru acasa, Oameni talentati

Studioul de vblogger al lui Tily Niculae

Ne-am cunoscut în urmă cu un an de zile și pot să-ți spun că mi-a plăcut la nebunie de Tily Niculae, actrița pe care mulți o cunosc din serialul La Bloc și mai nou ca realizator al emisiunii Meditații pentru părinți la radio Itsy-Bitsy. Ei bine, cu Tily m-am întâlnit la o campanie făcută pentru Flanco în magazinul de la Băneasa Shopping City (ți-am scris aici) și m-a uimit cu energia ei. Atunci, după eveniment am avut ocazia să stăm puțin de vorbă și ea mi-a spus despre blogul ei și despre ce și-ar dori să facă mai departe. Și pentru că am văzut-o atât de energică, volubilă, pozitivă i-am spus că i s-ar potrivi de minune un vblog (adică video-blog). Ea mi-a spus că ar avea o problemă cu spațiul, cu închirierea lui pentru amenajarea unui studio, dar eu am încurajat-o. Mai mult, i-am propus să o ajut. Așa că am făcut o sesiune de shopping pentru ministudioul ei și i-am spus cum să combine lucrurile. Desigur, eu m-am luat cu treabă și am uitat ulterior de treaba cu amenajatul propriu-zis, dar nu și Tily, care a inaugurat practic noul ei studio și birou cu mine ca prim invitat (vezi la final de articol live videoul din 29 septembrie 2016). Mai jos filmulețele de anul trecut cu sesiunea noastră de shopping 🙂

Ce ai ieșit? Ceva foarte simpatic și fără cheltuieli mari. Secretul? Să știi să adaugi puțină culoare, să alegi decorațiuni pe care să le poți personaliza și să adaptezi totul nevoilor tale. Pentru că era vorba despre un studio de vblogger i-am sugerat o canapea cu tapițerie fucsia de la EverArt, apoi un covor cu motive mai geometrice de la OutletMobexpert și neapărat un fotoliu galben de la Mobila Dalin, iar pe peretele din spatele canapelei o nuanță de gri cu tentă de albastru de la Dulux (Culori si Idei). De ce asemenea culori? Pentru identitatea studioului ei. E suficient să vezi canapeaua ca să o asociezi cu Tily.

adelaparvu-com-despre-studioul-tily-niculae-1

În rest zugrăveală albă, simplă, dar neapărat plante și ceva motivațional pe pereți, iar ea ales un sticker de mari dimensiuni în spatele biroului. L-a făcut la comandă, după ideile ei la agenția de publicitate JustAD, dar poți comanda și tu ce-ți dorești de la www.lipicios.ro. De asemenea, un decor cu panoul împletit și plante articificiale (de la Jumbo) mai sparge din alb, iar covorul alb-negru de la Ikea adaugă ritm și dinamism spațiului de birou. Iluminat este important, mai ales când vrei să filmezi ceva, dar nu trebuie uitat și de iluminatul de accent. Așa că lampadarul de la atelierul Gabriela Șereș îi conferă exact lumina plăcută, caldă de care are nevoie în zona invitațiilor. Decorațiunile de pe birou sunt de la JYSK și H & M Home, iar ramele foto le-a personalizat cu licheni cumpărați din Dorally la 30 lei cutia (tare asta!). Dacă te pasionează subiectele despre parenting sau vrei pur și simplu să urmărești o persoană de la care să te încarci cu energie pozitivă, vezi blogul ei www.tilyniculae.eu și pagina de Facebook. Cine știe când vei ajunge și tu pe canapeaua ei ca invitat? Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu-com-despre-studioul-tily-niculae-11

adelaparvu-com-despre-studioul-tily-niculae-12

adelaparvu-com-despre-studioul-tily-niculae-13

adelaparvu-com-despre-studioul-tily-niculae-15

adelaparvu-com-despre-studioul-tily-niculae-6

adelaparvu-com-despre-studioul-tily-niculae-5

adelaparvu-com-despre-studioul-tily-niculae-8

adelaparvu-com-despre-studioul-tily-niculae-14

adelaparvu-com-despre-studioul-tily-niculae-3

adelaparvu-com-despre-studioul-tily-niculae-4

adelaparvu-com-despre-studioul-tily-niculae-2

 

3 raspunsuri pentru Studioul de vblogger al lui Tily Niculae

  1. Lena spune:

    Nu imi place aceasta tipa.Este prea fitoasa la TV.Si nu are de ce.

  2. Vio spune:

    Sunteti tare simpatice, fetelor! 🙂
    Uite ca asta cu Outlet Mobexpert nu o stiam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *