adelaparvu-com-despre-trendurile-de-craciun-2016-colectii-kika-9

In In trend

Trenduri de Crăciun 2016

Știi cum e cu trendurile? Ca și cu vremea, adică un bun prilej de conversație și o ocazie de a te simți în ritm cu lumea. Ei bine, în fiecare an trendurile de Crăciun sunt semnalate la târgurile importante, ca mai apoi să le poți vizualiza în marile magazine. Dacă la târgul Christmasworld din Frankfurt, Germania, s-au cristalizat direcțiile la modă în privința decorațiunilor de Crăciun, la noi poți vedea aranjamente în vogă la Kika. Dar mai mult decât atât, pe lângă faptul că poți cumpăra decorațiunile care te inspiră, vei putea vedea în magazin aranjamente deosebite care-ți dau idei și pentru casa ta. Am fost și eu în vizită acolo în magazin și am simțit atmosfera de Crăciun mult mai devreme, grație echipei care sub îndrumarea designerului Elena Miron de la Kika au amenajat frumos departamentul dedicat acestei sărăbători. Ai la finalul postării un filmuleț despre vizita mea acolo, dar până atunci îți postez și câteva imagini ca să-ți spun despre principalele trenduri de Crăciun din 2016.

adelaparvu-com-despre-trendurile-de-craciun-2016-colectii-kika-33

STRĂLUCIRI METALICE DE AUR ȘI CUPRU. Da, vei găsi combinații frumoase de decorațiuni metalice cu finisaje elegante, care merg excelent combinate cu alb. Iar pentru o tușă mai caldă, poți alătura decorațiunile din lemn natur sau cu finisaje antichizate.

adelaparvu-com-despre-produse-kika-craciun-2016-1

Decorațiuni de la stânga la dreapta: brăduți din lemn vezi preț AICI, frunză decorativă vezi preț AICI, Suport lumânare în formă de stea vezi preț AICI, suport hara rotund, vezi preț AICI, suport farfurie rotund vezi preț AICI, căluț figurină de lemn vezi preț AICI
adelaparvu-com-despre-trendurile-de-craciun-2016-colectii-kika-20

adelaparvu-com-despre-trendurile-de-craciun-2016-colectii-kika-25

adelaparvu-com-despre-trendurile-de-craciun-2016-colectii-kika-34

adelaparvu-com-despre-trendurile-de-craciun-2016-colectii-kika-21

adelaparvu-com-despre-trendurile-de-craciun-2016-colectii-kika-28

adelaparvu-com-despre-trendurile-de-craciun-2016-colectii-kika-23

adelaparvu-com-despre-trendurile-de-craciun-2016-colectii-kika-24

adelaparvu-com-despre-trendurile-de-craciun-2016-colectii-kika-27

CULORI ÎNDRĂZNEȚE DE MOV ȘI ROZ. Dacă vrei să pornești de la nuanța verde a bradului, da, te poți gândi la mov ca o nuanță asortată, dar și la rozuri, unele pudrate, pastelate, mai puțin stridente. Cu puțin roșu, vitalizezi atât movul, cât și rozul, dar mai ales verdele bradului.

adelaparvu-com-despre-produse-kika-craciun-2016-4

Brăduț din cermaică muzical vezi preț AICI, suport lumânare fihură om de zăpadă vezi preț AICI, mini felinar în variate nuanțe ale sticlei vezi preț AICI.
adelaparvu-com-despre-trendurile-de-craciun-2016-colectii-kika-30

adelaparvu-com-despre-trendurile-de-craciun-2016-colectii-kika-31

adelaparvu-com-despre-trendurile-de-craciun-2016-colectii-kika-29

IRIZAȚII ARGINTII. Dacă vrei să imprimi clar o atmosferă de iarnă, una puțin mai rece, dar elegantă, poți alege combinații de alb cu argintiu sau crom. O nuanță de contrast, dar tot rece, cum ar fi cele de albastru vor amplifica senzația de iarnă. Poți îmblânzi decorul cu accesorii din blană artificială, care imprimă și senzația de confort.

adelaparvu-com-despre-produse-kika-craciun-2016-3

Globuri albe diferite mărimi vezi preț AICI, figurină Moș Crăciun vezi preț AICI, Farfurii Takeo vezi preț AICI, boluri Takeo vezi preț AICI, sfeșnic lemn metal și sticlă vezi preț AICI.
adelaparvu-com-despre-trendurile-de-craciun-2016-colectii-kika-12

adelaparvu-com-despre-trendurile-de-craciun-2016-colectii-kika-19

adelaparvu-com-despre-trendurile-de-craciun-2016-colectii-kika-18

adelaparvu-com-despre-trendurile-de-craciun-2016-colectii-kika-17

adelaparvu-com-despre-trendurile-de-craciun-2016-colectii-kika-36

adelaparvu-com-despre-trendurile-de-craciun-2016-colectii-kika-15

ROȘU TRADIȚIONAL. Dacă nu-ți poți închipui Crăciunul fără decorațiunile clasice în nuanțe de roșu, nu greșești. Este și va fi mereu în trend varianta clasică, unde, pe lângă obiectele și aranjamentele ce conțin roșu poți adăuga verde și albastru, la fel ca și ornamente ce te duc cu gândul la natură – conuri de brad, mere, nuci, dar și animăluțe asociate cu ideea sărbătorilor de la iarnă de la reni la urși, dar și cu cele numite în scrierile biblice, adică oițe.

adelaparvu-com-despre-produse-kika-craciun-2016-2

Figurine cu reni vezi preț AICI, coroniță cu conuri vezi preț AICI, conuri atârnate de diverse mărimi vezi preț AICI, felinare decorate vezi preț AICI, Figură Moș Crăciun vezi AICI.
adelaparvu-com-despre-trendurile-de-craciun-2016-colectii-kika-4

adelaparvu-com-despre-trendurile-de-craciun-2016-colectii-kika-5

adelaparvu-com-despre-trendurile-de-craciun-2016-colectii-kika-3

adelaparvu-com-despre-trendurile-de-craciun-2016-colectii-kika-1

adelaparvu-com-despre-trendurile-de-craciun-2016-colectii-kika-6

adelaparvu-com-despre-trendurile-de-craciun-2016-colectii-kika-7

adelaparvu-com-despre-trendurile-de-craciun-2016-colectii-kika-11

Dar care e secretul să ai un brad la modă și să ți se potrivească acasă? Să-ți alegi o temă de decorare, adică să ai propria poveste exemplificată în bradul tău. Spre exemplu, poți alege o temă inspirată de copilărie. Dacă ai deja un brad artificial verde și îți place trendul clasic, în loc de decorațiuni precum globurile roșii, poți avea mici jucării de pluș, mașinuțe (dacă ai băieți pasionați de așa ceva, ori tu ești vreun fan al automobilelor) sau bicilete (dacă ești ciclist), ori acadele (dacă-ți plac dulciurile ori culorile), un brad mai jucăuș, ca să spun așa. Dacă îți place combinația de alb și argintiu te poți gândi la Crăiasa Zăpezii și să-ți faci un brad în această temă sau poate îți place Luna ori piscurile înzăpezite ale munților și îți creezi basmul în jurul a ceea ce preferi sau te inspiră. Practic, secretul este ca bradul să reprezinte una dintre poveștile, pasiunile sau preocupările tale ori ale familiei tale.

adelaparvu-com-despre-trendurile-de-craciun-2016-colectii-kika-123

Decorațiuni de Crăciun din ceramică cu LED, muzică și mecanism mișcare vezi preț AICI.

adelaparvu-com-despre-trendurile-de-craciun-2016-colectii-kika-9

Indiferent cum alegi să-ți decorezi bradul nu uita de simbolistica lui, adică ce sărbătorim cu adevărat de Crăciun și să-ți alegi decorațiunile, nu doar ca să fie asortate între ele, ci ca să-ți aducă aminte de semnificația creștină și de sărbătorirea familiei. Trendurile sunt trecătoare, dar emoțiile, pe care trăiești cu fiecare Crăciun și cele pe care le sădești în inima a lor tăi, le vei purta în suflet pentru totdeauna. Multă inspirație îți doresc!

 

4 raspunsuri pentru Trenduri de Crăciun 2016

  1. PestControl spune:

    Pana acum cativa ani bradul nostru era mereu decorat clasic, cu aceleasi globuri. Asta pana cand am fost la un targ de Craciun si ne-am umplut de noi globuri si alte accesorii, acum a devenit un fel de traditie sa reinnoim bradul in functie de noile trenduri 😀

  2. Carolin Ivanescu spune:

    Christmasworld a fost intotdeauna gazduit de Messe Frankfurt, niciodata in Koln.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *