adelaparvu-com-despre-apartament-in-paris-designer-tatiana-nicol-foto-florent-chevrot-16

In Idei pentru acasa

Îți iubești casa? Poți avea grijă de ea și când nu ești acasă!

Trăim parcă mereu în contratimp și nu avem timp de nimic, iar când acasă la noi se întâmplă ceva nedorit, cum ar fi spargerea unei țevi sau Doamne ferește vreun incediu, mai mult ca sigur suntem luați prin surprindere. Ca să nu mai vorbim de perioadele când suntem plecați din localitate sau avem o casă de vacanță ori la țară pe care o folosim temporat. Știi că ți-am mai scris despre nouă tehnologie de monitorizare a casei care-ți permite supravegherea de la distanță pe telefonul mobil. Da, ți-am spus despre Orange Smart Home cu senzori de detecție și monitorizare a casei. Ei bine, siguranta casei tale poate trece la nivelul următor. Asta pentru ca există acum o polita de asigurare a locuinței care iti oferă, în premieră, pachetul integrat de servicii: monitorizare – alertare – intervenție de urgență – despăgubire. Despre ce este vorba? Despre Clauza ACASĂ 24/7 pentru care poți opta când închei asigurarea locuinței la Groupama. Dar hai să-ți spun mai multe și totodată să vezi și o locuință mai specială decorată de Tatiana Nicol în Paris, imagini care ilustrează articolul de față.

adelaparvu-com-despre-apartament-in-paris-designer-tatiana-nicol-foto-florent-chevrot-1

adelaparvu-com-despre-apartament-in-paris-designer-tatiana-nicol-foto-florent-chevrot-14

Prin serviciul Orange Smart Home ești informat imediat, grație senzorilor conectați la telefonul tău mobil, de producerea unui eveniment în casa ta. Dar asta știai deja. Noutatea este parteneriatul dintre Groupama si Orange, prin care serviciile de monitorizare și detecție sunt integrate cu cele de asigurare. Mai exact, dacă senzorii detectează un risc de inundație sau de incendiu în locuința ta, pe lângă notificarea din aplicație și e-mail, un reprezentant Groupama Asigurări te va suna imediat. Și asta nu doar pentru a se asigura că ești la curent cu ce se întâmplă, ci și pentru a-ți trimite un specialist pentru reparații în regim de urgență, fără costuri suplimentare.

adelaparvu-com-despre-apartament-in-paris-designer-tatiana-nicol-foto-florent-chevrot-3

adelaparvu-com-despre-apartament-in-paris-designer-tatiana-nicol-foto-florent-chevrot-13
Concret, cu Asigurarea Locuinței cu Extra Acoperiri de la Groupama în care optezi și pentru Clauza ACASĂ 24/7, primești doi senzori de incediu și fum și unitatea centrală (hubul) prin care cei doi senzori se pot conecta la platforma Orange Smart Home. Odată instalate echipamentele și aplicația pe telefon sau tabletă, ai acces în timp real la informațiile transmise de senzori.

adelaparvu-com-despre-apartament-in-paris-designer-tatiana-nicol-foto-florent-chevrot-15

adelaparvu-com-despre-apartament-in-paris-designer-tatiana-nicol-foto-florent-chevrot-16

Cum funcționează? Să presupunem că un racord de apă caldă cedează sub chiuveta din bucătărie. Apa tâșneste discret și se prelinge tăcut pe perete și podea. Senzorul de inundație se declanșează și aplicația te notifică. Poate că nu ești departe sau poți trimite pe cineva, așa că ai șanse să nici nu ajungi la daune. Dar dacă tu ești la birou, în delegație sau în vacanță și acasă nu e nimeni? Ei bine, imediat după declanșarea senzorului cei de la Groupama te sună pe tine sau persoana desemnată de tine și se asigură că ai primit alerta. Dacă vrei, îți vor trimite și un instalator în regim de urgență – în maximum o oră acesta va fi la tine acasă și va remedia sursa problemei.

adelaparvu-com-despre-apartament-in-paris-designer-tatiana-nicol-foto-florent-chevrot-18

adelaparvu-com-despre-apartament-in-paris-designer-tatiana-nicol-foto-florent-chevrot-17

Cu toate acestea, probabil că niște daune s-au produs deja. Poate parchetul, poate câteva piese de mobilă, poate frigiderul, poate toate au fost afectate de eveniment. Aici intervine din nou Groupama, care va constata și va despăgubi aceste daune. Iar dacă valoarea lor se încadrează sub 2000 de lei, nici nu mai e nevoie să aștepți un inspector constatator, ci poți trimite chiar tu pozele și documentele pe e-mail la Groupama. Ei îți vor trimite devizul și, în maximum 72 de ore de la acordul tău, banii vor fi la tine în cont. În situațiile extreme în care ai putea avea nevoie de locuință temporară (hotel sau locuință închiriată), pentru că locuința ta nu e utilizabilă până la remedierea daunelor, asigurarea îți va acoperi și aceste cheltuieli, în limita a 5000 de euro.

adelaparvu-com-despre-apartament-in-paris-designer-tatiana-nicol-foto-florent-chevrot-5

adelaparvu-com-despre-apartament-in-paris-designer-tatiana-nicol-foto-florent-chevrot-10

Momentan, Groupama oferă clauza ACASĂ 24/7 în 10 orașe. Detalii despre asta, dar si despre celelalte beneficii pe care le poți avea prin această poliță inovativă de asigurare a casei, poți afla AICI . Cred că merită să contactezi un reprezentant Groupama, care să-ți explice totul (vezi AICI date de contact). Dacă nu ai timp de întâlniri, poti intra pe site-ul www.groupama.ro, unde îți poți calcula singur valoarea unei polițe și o poți achiziționa online, vezi AICI . Mie mi s-a părut foarte eficient și ingenios gândit tot sistemul. Ai la finalul articolului explicate detaliile despre Clauza 24/7 de la Groupama în materialul video. Sper să-ți prindă bine informațiile acestea!

adelaparvu-com-despre-apartament-in-paris-designer-tatiana-nicol-foto-florent-chevrot-11

adelaparvu-com-despre-apartament-in-paris-designer-tatiana-nicol-foto-florent-chevrot-9
Foto Florent Chevrot, designer Tatiana Nicol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *