adelaparvu.com despre concurs VELUX Romania 20 de ani, Foto VELUX (2)

In Concursuri

CONCURS! Câștigă ferestre VELUX și consultanța unui arhitect

Sunt multe case în care podurile nu sunt amenajate, dar spațiul lor ar fi excelent pentru a fi locuit. Și acum poți avea o șansă extraordinară de a-ți amenaja un asemenea loc din casă pentru că cei de la VELUX România ți-au pregătit un concurs. Da, la aniversarea a 20 de ani de activitate în România, VELUX vrea să celebreze acest lucru aducând mai multă lumină în casa ta. Așa că merită să te înscrii la concursul VELUX România pentru ca familia ta să se bucure de un spațiul neutilizabil până acum din podul casei voastre. Când ai lumină naturală nu doar că spațiul devine mai plăcut, dar este și mai sănătos. Fiind ventilat natural și beneficiind de acțiunea binefăcătoare a razelor solare, o mansardă poate deveni cel mai plăcut loc din casă. Ești invitat să participi la concurs dacă podul sau mansarda ta nu sunt încă amenajate. De ce? Păi hai să-ți spun mai multe ca să înțelegi ce presupune acest concurs.

Ce se oferă? Premiul oferit constă în produse VELUX, adică ferestre de mansardă, cu rame de etanșare și kit de izolare termică pentru reducerea pierderilor de energie și accesorii pentru ele, adică rulouri pentru controlul luminii și al căldurii. Valoarea maximă a premiului se încadrează în suma de 6000 de euro cu TVA inclus. Dar pe lângă aceste produse, VELUX România va oferi consultanță din partea unui arhitect și servicii de montaj al ferestrelor pentru spațiul proprietarului care va fi desemnat câștigător. Așadar, nu sunt doar produse, ci totul gândit pentru ca podul să devină una dintre cele mai frumoase mansarde din România.

adelaparvu.com despre concurs VELUX Romania 20 de ani, Foto VELUX (7)

Ce trebuie să faci ca să participi la concurs? Sunt mai multe etape și am să le scriu pe rând ca să fie totul cât mai clar.
Etapa I: Trebuie să postezi minimum 3 și maximum 10 fotografii cu podul neamenajat și o scurtă descriere a acestuia (ce ți-ai dori să faci aici, ce camere ți-ar plăcea să ai la mansardă, ce visezi să obții). Postarea pozelor și a poveștii tale se face pe site-ul www.povestidinmansarde.ro în perioada 15 februarie – 15 martie 2017.

Etapa II: VELUX România va selecta un număr de 20 de proiecte, care vor fi supuse votului public. Se va ține cont de: potențialul real de renovare a podului, posibilitatea de a aduce suficientă lumină naturală în interiorul podului, necesitatea socială a renovării, claritatea și acuratețea fotografiilor trimise (pentru o comparație înainte după elocventă) și modul cum ți-ai scris și prezentat povestea. Această etapă va fi între 16 martie – 19 martie 2017.

Etapa III: Este cea în care vor fi votate mansardele care merită amenajate. Voturile vor fi date de către public, adică spre exemplu cititorii blogului de față, alte bloguri și site-ul poveștidinmansarde.ro. Toate voturile trebuie date pe site-ul www.poveștidinmansarde.ro în perioada 20 martie – 6 aprilie 2017.

Etapa IV: Anunțarea câștigătorului în data de 10 aprilie 2017!

adelaparvu.com despre concurs VELUX Romania 20 de ani, Foto VELUX (10)

Dacă vrei să-ți anunți prietenii și dacă postezi pe pagina ta personală de Facebook despre faptul că participi la concurs nu uita să folosești haștagurile #velux20 #veluxromania,#momentvelux #povestidinmansarde. Aceste haștaguri funcționează ca niște linkuri și odată accesate poți vedea și poveștile celorlalți sau postările pe tema concursului organizat de VELUX România. Abia aștept și eu să văd podul tău și mai ales să aflu povestea ta! Mult succes la concurs!

adelaparvu.com despre concurs VELUX Romania 20 de ani, Foto VELUX (8)

Află toate detaliile legate de regulamentul concursului AICI, regulament pe care-l ai și pe site-ul www.poveștidinmansarde.ro și fii pe fază cu evoluția celor înscriși pe Facebook/ VELUXRomania, pe canalul YouTube/ VELUXRomania și contul de imagini Instragram/VELUXRomania.

adelaparvu.com despre concurs VELUX Romania 20 de ani, Foto VELUX (6)

adelaparvu.com despre concurs VELUX Romania 20 de ani, Foto VELUX (9)

adelaparvu.com despre concurs VELUX Romania 20 de ani, Foto VELUX (4)

adelaparvu.com despre concurs VELUX Romania 20 de ani, Foto VELUX (2)

adelaparvu.com despre concurs VELUX Romania 20 de ani, Foto VELUX (3)

adelaparvu.com despre concurs VELUX Romania 20 de ani, Foto VELUX (1)Foto: www.povestidinmansarde.ro

7 raspunsuri pentru CONCURS! Câștigă ferestre VELUX și consultanța unui arhitect

 1. Ana D spune:

  Frumos concurs,chiar am un pod imens pe care vreau sa-l amenajez,strang bani pentru materiale,insa am dubii la votarea de catre „public”,au fost si sunt concursuri cu premii consistente,castigate cam de aceleasi persoane datorita voturilor cumparate de pe diverse siteuri sau date cu IP dinamic,depinde de organizator cum verifica corectitudinea concurentilor si a votantilor lor!
  Bafta concurentilor corecti!

  • Adela Parvu spune:

   Ana, în cazul de față nu mai pot fi cumpărate voturile pentru că pur și simplu trebuie să demonstrezi că deții un pod prin faptul că postezi pozele de acasă de la tine și că-ți scrii povestea. Nu e ca și cum se oferă ferestre de mansardă Velux și gata. Mai este în plus și consultanță pentru amplasarea lor. Voturile publicului sunt importante pentru că astfel se popularizează importanța luminii naturale, dar și beneficiile unui spațiu prea puțin folosit cum e podul casei. Deci eu spun așa: înainte de neîncredere, fă pozele, scrie povestea și postează-le pe http://www.povestidinmansarde.ro. Apoi, spune-le prietenilor tăi, dă sfoară în țară și ai măcar speranța că vei câștiga. Mult succes!
   p.s. Îți dai seama că dacă vei câștiga mă aștept să mă inviți în mansarda ta 🙂

   • Elena Radu spune:

    Buna, poate nu e potrivit sa vb aici, insa dupa ce am citit despre acest concurs am zis sa imi fac curaj si sa intreb daca e o adresa de mail unde as putea sa povestesc cateva detalii despre micul apartament care momentan e un haos, datorita lipsei de inspiratie si a ideilor de amenajare. Sper sa reusesc sa intru in contact cu tine. Multumesc, o zi frumoasa!

 2. Paula spune:

  Buna. Podul meu neamenajat abia asteapta o raza de lumina…Ceea ce vreau eu sa te intreb, este daca podul trebuie refacut ca structura, adica modificata sarpanta, sau se lucreaza pe structura care se prezinta. Mutlumesc si succes!

 3. […] un loc nefolosit și întunecat, poate deveni un spațiu amplu, luminos, unde să fie amenajate cele mai plăcute încăperi ale casei. Și ca să-ți exemplific despre ceea ce vorbesc, îți prezint azi o mansardă, unde au prins […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *