adelaparvu.com despre panouri decorative 3D, SoldShop (11)

In Idei pentru acasa

Panouri decorative pentru separări de efect

Ți-am mai scris despre tot felul de soluții de decorare și delimitare parțială a spațiilor. Dacă până acum ți-am semnalat panourile din MDF, iată că acum sunt și unele din PVC, mai ușoare, pe care le poți achiziționa de-a gata pe diferite mărimi standard. Un grup de tineri brăileni s-au hotărât să demareze acest bussines și au ales ca în loc de produse realizate la comandă să ofere câteva modele clar stabilite pe dimensiuni predefinite pentru care știi din start prețul în funcție de dimensiunile panourilor. Și pentru a fi mai ușor de produs și de făcut stocuri, au ales ca materialele din care sunt realizate să nu fie unele costisitoare, de aceea aceste tipuri de panouri au rol decorativ, nu și de susținere, adică să fixezi de ele rafturi sau obiecte grele.

adelaparvu.com despre panouri decorative 3D, SoldShop (15)

adelaparvu.com despre panouri decorative 3D, SoldShop (10)

Unde la poți folosi? Depinde de creativitatea ta, dar și de nevoia de separare. Spre exemplu dacă deschizi vreuna din camerele locuinței către hol, livingul sau bucătăria, poți crea niște separări cu ajutorul acestor panouri. La fel de bine le poți folosi sub forma unor paravane în dormitor pentru a separa locul de dresising. Altă idee unde le-ai putea folosi ar fi placarea laterală a frigiderului într-o bucătărie unde acesta este vizibil ori dacă e pe holul de la intrarea în casă, cum se întâmplă în cazul locuințelor mici. De asemenea, le poți folosi și pentru realizarea de instalații decorative la nivelul plafoanelor.

adelaparvu.com despre panouri decorative 3D, SoldShop (16)

adelaparvu.com despre panouri decorative 3D, SoldShop (13)

Cum le poți fixa? Fie le înglobezi în mobilă, fie prin structuri ușoare din gips-carton în care să fie inserate, fie cu ajutorul unor cleme pe care le poți procura tot cu ajutorul celor de la SoldShop. I-am rugat să-mi arate modalitățile de prindere cu cleme, ca să-ți dai seama despre ce este vorba și să-ți faci o idee despre cum ar putea fi fixate. Vezi asta în imaginile de mai jos.

adelaparvu.com despre panouri decorative 3D, SoldShop (2)

adelaparvu.com despre panouri decorative 3D, SoldShop (4)

adelaparvu.com despre panouri decorative 3D, SoldShop (1)

Fiind din PVC, adică un material rezistent și la intemperii, le poți folosi și pe post de decorațiuni pentru garduri zidite sau ca suport pentru plante cățărătoare. De asemenea poți crea cu ajutor lor închideri parțiale pe verandă pentru a obține mai multă umbră ori pentru a marca funcțiunile. Pe site-ul SoldShop.ro, la secțiunea pereți decorativi, le găsești în două variante cromatice: alb și negru, iar la cerere se pot vopsi în nuanțe din paletarul RAL, dar prețul se va modifica, va fi mai mare, la fel ca și durata de așteptare pentru onorarea comenzii. Până atunci vezi mai jos câteva idei și dacă-ți surânde vreo soluție, căută panoul preferat pentru a-l folosi cum crezi de cuviință. Ca să afli prețul pentru fiecare tip de panou, pe site, după ce alegi modelul și dimensiunea, apasă butonul ca și cum ai face o comandă și vei avea afișat prețul total. Uite aici și pagina lor de Facebook și un număr de contact 0745.571.561. Sper să-ți prindă bine informațiile acestea!

adelaparvu.com despre panouri decorative 3D, SoldShop (6)

adelaparvu.com despre panouri decorative 3D, SoldShop (9)

adelaparvu.com despre panouri decorative 3D, SoldShop (11)

adelaparvu.com despre panouri decorative 3D, SoldShop (7)

adelaparvu.com despre panouri decorative 3D, SoldShop (8)

adelaparvu.com despre panouri decorative 3D, SoldShop (17)

adelaparvu.com despre panouri decorative 3D, SoldShop (12)

16 raspunsuri pentru Panouri decorative pentru separări de efect

 1. Alina spune:

  Mulțumim mult, Adela! Ești un om frumos! Te îmbrățișez cu drag!

 2. Elena spune:

  Buna ziua,

  Am cautat acum catva timp firme in Romannia care sa fabrice panouri si am gasit 2 astfel de firme http://traforate.ro si http://atelier-varadinum.ro (http://atelier-varadinum.ro/produse/panouri-decorative-17-17.html)

  Dar se poate si asa
  http://www.buychina.ro/category/carved-series-50020445

 3. Ionela spune:

  De aici puteti descarca un catalog de panouri decorative
  kinderwood.eu/Catalog%20panouri%20decorative%20editia%20sweet%20home.pdf

 4. Larisa Irimia spune:

  Buna ziua,
  Va urmaresc cu mare interes postarile, doamna Adela si va multumesc pentru aceste informatii.
  Am comandat un panou traforat de la Soldshop si am fost multumita de calitatea produsului. Va atasez poza cu panoul .

  DSC_3752

  • Adela Parvu spune:

   Mă bucur mult Larisa dacă ți-am putut fi de ajutor!

   • Georgeta spune:

    Buna ziua, Adela,

    Sunt fericita ca intamplarea a facut sa ajung pe acest blog si in special pe acest subiect. Am,si eu, de amenajat un apartament de 44.5 mp iar faptul ca living-ul are inserata o nisa de dormit nu foarte generoasa (2 pe 2.25) imi da batai de cap, mai ales ca nisa nu e prevazuta cu fereastra. M-am uitat pe acest subiect si ma gandeam ca ar fi potrivit un perete decorativ pentru a separa nisa de living. Ma ajuti cu un sfat, te rog? Eventual sa prelungesc si nisa? Multumesc,

    schita1

    • Adela Parvu spune:

     Bună Georgeta! Eu aș pune în spatele canapelei panouri decorative, care să formeze și tăblia patului. Practic aș întoarce patul astfel ca pe peretele de lângă ușă să pun un dulap. Și da, aș separa și patul față de hol. Nu prea ai depozitare aici, așa că aș face un compromis vizavi de separarea față de hol pe care aș face-o cu dulapuri (rol de cuier și depozitare) și aș muta patul la perete. Pentru această locuință aș alege și o capanea simplă, în niciun caz colțar. Sper să-ți fie de folos ideile acestea 🙂

  • Soldshop.ro spune:

   Va multumim pentru apreciere!
   Iar pentru cei interesati, modelul se numeste LUXURY CUT :soldshop.ro/cumpara/perete-decorativ-luxury-cut-461

  • Raluca Crisan spune:

   Buna !Ati comandat exact dimensiunea pana in tavan ? Cati cm trebuie lasati pt sistemult de prindere ? Mersi

 5. Georgeta spune:

  Adela,iarta-ma, dar m-am pierdut undeva pe drum 🙁 Ma poti ajuta cu un desen/schita? E ceva ce nu inteleg…Multumesc,

 6. Georgeta spune:

  Mulțumesc frumos!
  Te îmbrățișez. Un an nou minunat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *