adelaparvu.com despre mobila personalizata tema pirati, camere copii Pirate de la Kika (14)

In Idei pentru acasa, Mobila

Camere pentru copii cu mobilă tematică

Când e vorba despre camerele copiilor, personalizarea ambientului contează mult în dezvoltarea celor mici sau a adolescenților. Și da, de la vârste fragede, e bine ca cei mici să fie întrebați despre cum și-ar dori să aibă amenajată camera. De ce? Pentru că este și asta o lecție de viață să-și asume propriile dorințe și să trăiască, practic, așa cum au visat în propria cameră. Dacă fetița sau băiatul tău a spus că-i place, spre exemplu, culoarea verde, iar apoi se răzgândește, va înțelege că nu e ușor ca aceasta să fie schimbată. Dar dincolo de asta, atunci când va vedea că propriile preferințe sunt materializate, copilul va avea mai multă încredere în el și în părinții lui. Deci, din punct de vedere psihologic, implicarea copiilor (începând cu vârsta preșcolară) în amenajarea propriilor camere este foarte importantă. Acum, ce și cum aleg părinții în funcție de ceea ce visează copii lor depinde de imaginația, implicarea și bugetul adulților. Ce variante de personalizare există? Nenumărate, dar una dintre cele mai facile este cea cu mobilier. Și despre asta vreau să-ți vorbesc azi.

adelaparvu.com despre mobila de tineret personalizata, tema auto, de la Kika (8)Model de pat Coupe Carbed, vezi preț și detalii AICI.

adelaparvu.com despre mobila de tineret personalizata, tema auto, de la Kika (7)

Când vizitezi magazinele pentru amenajarea locuinței, mai exact pentru mobilarea și decorarea lor, e bine să o faci împreună cu familia ta și să-i implici pe toți membrii. Iar atunci când vine vorba despre camerele copiilor cu atât mai mult. Vei descoperi la ce reacționează și ce anume proiectează în imaginația lor fabuloasă vizavi de viitoarea lor cameră. La Kika, spre exemplu, vei găsi colecții de mobilă cu tematică dedicată, la care sigur copiii vor exclama de încântare. De la tema deseori preferată cu automobilismul la cele inspirate din zona aviației sau navigației, de la cele cu pirați la cele romantice, hipice, sigur prin alegerea unui mobilier deja personalizat se poate creiona reușit un ambient.

adelaparvu.com despre mobila personalizata tema pirati, camere copii Pirate de la Kika (12)

Vezi prețurile produselor din colecția Pirate la secțiunea mobilă de tineret AICI.

adelaparvu.com despre mobila personalizata tema pirati, camere copii Pirate de la Kika (10)

Am o remarcă personală vizavi de mobilierul tematic și anume: nu există mobilă doar pentru băieți sau doar pentru fetițe, chiar dacă deseori acest lucru este promovat în acest fel. O fetiță s-ar putea să aleagă foarte bine o cameră cu temă de aviație, de fotbal, la fel ca și una de pirați, precum și un băiat să-și dorească o cameră mai romantică, să fie pasionat de fluturi ori să-i placă culorile mai suave. Nu e nimic greșit în alegerile copiilor și ele ar trebui respectate, nu “corectate”. Apoi, atunci când e vorba despre alegerea pieselor de mobilă, nu uita că pot fi combinate. Nu e greșit ca un copil să-și aleagă patul sub formă de mașină, dar biroul să fie unul din colecția cu tema aviație.

adelaparvu.com despre mobila de tineret personalizata, tema auto, de la Kika (10)Model pat Biturbo Carbed, vezi detalii și preț AICI.

Cert este că mobila tematică este cea mai simplă și rapidă soluție de personalizare a camerelor de tineret. Ea ocupă o suprafață mare, importantă și vizibilă în încăpere, așa că restul obiectelor, decorațiunilor textile să fie cât mai simple. Legătura între obiecte poate fi făcută la nivel de obiecte decorative, dar dacă toate lucrurile sunt cu imprimeuri, forme sau modele din aceeași gamă, aspectul final poate fi unul aglomerat.

adelaparvu.com despre colectia mobila de tineret First Class de la Kika, tema aviatie (14)Piesele de mobilă din colecția First Class le găsești la secțiunea mobilă de tineret AICI.

Poţi însă obţine un aspect plăcut atunci când alegi mici accesorii din aceeaşi familie de produse. La Kika, de exemplu pe lângă mobilierul cu tematică piraţi oferă în completarea camerei şi corpuri de iluminat, covoare sau chiar lenjerii de pat cu acelaşi motiv. În plus, un uita să acorzi atenţie şi funcţionalităţii produselor. De exemplu, patul cu tematică de aviator include nu doar sistemul de iluminat, ci şi difuzoare încorporate, jack pentru conectare căşti şi chiar posibilitatea de a conecta alte dispozitive via bluetooth, astfel încât copilul să se poată bucura de toate funcţiile şi tehnologia modernă şi să îi stimuleze creativitatea.

adelaparvu.com despre colectia mobila de tineret First Class de la Kika, tema aviatie (7)Pat din colecția First Class, vezi detalii și preț AICI.

Așa că, dacă alegi împreună cu copilul tău anumite piese de mobilă deja personalizate, ai grijă ca restul lucrurilor din cameră la nivel de finisaje (pardoseală, culoare pereți) să fie cât mai simple pentru ca ambientul final să le pună în valoare și să vorbească despre preocupările copilului tău. Uite, în acest articol ai mai multe imagini cu mobilă tematică pe care o găsești la Kika. Şi nu uita că poţi comanda în magazin mai multe elemente decât găseşti pe site. Dar dincolo de asta, merită să mergi în magazin cu familia și să vezi ce anume îi atrage pe cei mici. S-a putea să nu fie doar o vizită pentru alegerea mobilierului, ci chiar o revelație vizavi de ceea ce le place copiilor tăi. Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre camere de tineret Flora de la Kika (10)

Colecția de mobilă Flora cu temă romantică a cărei piese individuale le găsești în secțiunea mobilă de tineret AICI.

adelaparvu.com despre camere de tineret Flora de la Kika (8)

Scaun model Paradise, vezi detalii și preț AICI.

adelaparvu.com despre camere de tineret Flora de la Kika (5)

Taburet Rose ottoman, vezi detalii și preț AICI/ dreapta baldachin Flora, vezi detalii și preț AICI.

adelaparvu.com despre camere de tineret Flora de la Kika (6)

adelaparvu.com despre camere de tineret Flora de la Kika (4)

Dulap colecția Flora, vezi detalii și preț AICI.

adelaparvu.com despre camere de tineret Flora de la Kika (7)

adelaparvu.com despre camere de tineret Flora de la Kika (3)

Scaun model Dream, vezi detalii și preț AICI.

adelaparvu.com despre camere de tineret Flora de la Kika (14)Model de pat Flora, vezi detalii și preț AICI.

adelaparvu.com despre camere de tineret Flora de la Kika (1)

adelaparvu.com despre camere de tineret Flora de la Kika (2)Bancă tapițată, model Dream ottoman, vezi detalii și preț AICI.

adelaparvu.com despre camere de tineret Flora de la Kika (12)

adelaparvu.com despre camere de tineret Flora de la Kika (9)

Model birou Flora, vezi detalii și preț AICI, corp detațabil Flora, vezi detalii și preț AICI.

adelaparvu.com despre camere de tineret Flora de la Kika (11)

Colecția cu tema auto este foarte îndrăgită de către cei mici, mai ales pentru forma patului, care are o saltea special concepută pentru ea.

adelaparvu.com despre mobila de tineret personalizata, tema auto, de la Kika (2)Vezi AICI detalii legate de piesele din colecția Champion Racer și prețurile lor.

adelaparvu.com despre mobila de tineret personalizata, tema auto, de la Kika (3)Detaliu de la biroul din colecția Champion Racer.

adelaparvu.com despre mobila de tineret personalizata, tema auto, de la Kika (1)Corp de mobilă cu rafturi și sertare din colecția Champion Racer. Vezi AICI detalii

adelaparvu.com despre mobila de tineret personalizata, tema auto, de la Kika (14)

adelaparvu.com despre mobila de tineret personalizata, tema auto, de la Kika (15)

adelaparvu.com despre mobila de tineret personalizata, tema auto, de la Kika (4)Piese de mobilă din colecția Bicase cu temă auto, vezi detalii AICI.

adelaparvu.com despre mobila de tineret personalizata, tema auto, de la Kika (19)Așternut de pat, draperii și perdele cu imprimeuri din tema auto. Vezi detalii AICI.

adelaparvu.com despre mobila de tineret personalizata, tema auto, de la Kika (16)Puf cu tema auto și noptieră sub formă de butoi metalic, vezi detalii AICI.

adelaparvu.com despre mobila de tineret personalizata, tema auto, de la Kika (5)Raft din gama de mobilier cu temă auto. Vezi detalii AICI.

adelaparvu.com despre mobila de tineret personalizata, tema auto, de la Kika (11)

Pat personalizat din gama auto, vezi detalii și preț AICI.

adelaparvu.com despre mobila de tineret personalizata, tema auto, de la Kika (18)

Covoare cu temă auto, vezi detalii și preț AICI.

adelaparvu.com despre mobila de tineret personalizata, tema auto, de la Kika (17)

Vezi detalii despre produse și prețuri AICI.

adelaparvu.com despre mobila de tineret personalizata, tema auto, de la Kika (13)

Model dulap Champion Racer, vezi preț și detalii AICI.

adelaparvu.com despre mobila de tineret personalizata, tema auto, de la Kika (6)

adelaparvu.com despre mobila de tineret personalizata, tema auto, de la Kika (8)

Colecția Royal este una cu temă cabalină, hipică, dacă vrei, dar forma simplă, robustă a pieselor poate fi adaptată pentru diverse stiluri de ambientare. Este o gamă de mobilier mai discret persoalizată, care se potrivește nu doar în camerele de tineret, ci și în cele destinate oaspeților sau chiar și pentru pensiuni cu temă similară.

adelaparvu.com despre camere de tineret Royal de la Kika (3)

Dulap Royal, vezi detalii și preț AICI.

adelaparvu.com despre camere de tineret Royal de la Kika (2)Pat Royal, preț AICI și ladă de pat cu sertare, preț AICI.

adelaparvu.com despre camere de tineret Royal de la Kika (6)

Covor din gama Royal vezi preț AICI și dreapta decorațiuni textile Royal, vezi preț AICI și AICI.

adelaparvu.com despre camere de tineret Royal de la Kika (7)

Detaliu aplicat pe dulap Royal și dreapta așternut de pat Royal.

adelaparvu.com despre camere de tineret Royal de la Kika (5)

Stânga scaun birou Plaid Soft, vezi detalii și preț AICI, dreapta scaun Plaid, vezi preț AICI.

adelaparvu.com despre camere de tineret Royal de la Kika (1)

Corp de bibliotecă Royal, informații și detalii AICI.

adelaparvu.com despre camere de tineret Royal de la Kika (8)

Mai jos bancă Royal, vezi detalii și preț AICI.

adelaparvu.com despre camere de tineret Royal de la Kika (4)

Colecția de mobilier cu tema aviației, denumită First Class, este una dintre cele mai râvnite atât de către băieți, cât și de către fetițe. În plus, ca și formă și nuanțe preponderente se potrivește foarte bine în spații mici, având suprafețele mai ordonate, mai curate.

adelaparvu.com despre colectia mobila de tineret First Class de la Kika, tema aviatie (13)

adelaparvu.com despre colectia mobila de tineret First Class de la Kika, tema aviatie (6)

adelaparvu.com despre colectia mobila de tineret First Class de la Kika, tema aviatie (4)

adelaparvu.com despre colectia mobila de tineret First Class de la Kika, tema aviatie (1)

adelaparvu.com despre colectia mobila de tineret First Class de la Kika, tema aviatie (2)

adelaparvu.com despre colectia mobila de tineret First Class de la Kika, tema aviatie (3)

adelaparvu.com despre colectia mobila de tineret First Class de la Kika, tema aviatie (5)

adelaparvu.com despre colectia mobila de tineret First Class de la Kika, tema aviatie (12)

adelaparvu.com despre colectia mobila de tineret First Class de la Kika, tema aviatie (9)

adelaparvu.com despre colectia mobila de tineret First Class de la Kika, tema aviatie (8)

Colecția Pirate este una dintre cele mai spectaculoase, dar și mai ludice dintre toate gamele personalizate. De la forma atipică a mesei de birou la cea a patului, accesoriile sunt cele care transformă total imaginea camerei copiilor.

adelaparvu.com despre mobila personalizata tema pirati, camere copii Pirate de la Kika (13)

adelaparvu.com despre mobila personalizata tema pirati, camere copii Pirate de la Kika (2)

adelaparvu.com despre mobila personalizata tema pirati, camere copii Pirate de la Kika (1)

adelaparvu.com despre mobila personalizata tema pirati, camere copii Pirate de la Kika (12)

adelaparvu.com despre mobila personalizata tema pirati, camere copii Pirate de la Kika (6)

adelaparvu.com despre mobila personalizata tema pirati, camere copii Pirate de la Kika (8)

adelaparvu.com despre mobila personalizata tema pirati, camere copii Pirate de la Kika (7)

adelaparvu.com despre mobila personalizata tema pirati, camere copii Pirate de la Kika (3)

adelaparvu.com despre mobila personalizata tema pirati, camere copii Pirate de la Kika (4)

adelaparvu.com despre mobila personalizata tema pirati, camere copii Pirate de la Kika (10)

adelaparvu.com despre mobila personalizata tema pirati, camere copii Pirate de la Kika (5)

adelaparvu.com despre mobila personalizata tema pirati, camere copii Pirate de la Kika (11)

adelaparvu.com despre mobila personalizata tema pirati, camere copii Pirate de la Kika (9)

 

 

4 raspunsuri pentru Camere pentru copii cu mobilă tematică

  1. Livia spune:

    Cu referire la camerele cu paturi masina de curse, vapor, etc. am parerea ca macar patul sa aiba un design mai retinut pentru ca indeamna la joaca, nicidecum la somn. As defini clar zona de noapte sa fie potolita, iar cea de studiu si joaca dinamice si astfel, nu se renunta la tema camerei. Pe pat as pastra doar simboluri, nu atatea accesorii realistice.
    Adela, multumim pentru toate aceste articole care ne sunt de un folos real.

  2. Marina spune:

    Bună Adela, de foarte mare ajutor acest articol,corpurile de iluminat le găsim tot la Kika?
    Multumim

    • Monalisa spune:

      Buna ziua, KIka s-a transformat in xxLutz iar importatorul oficial pt. mobila Cilek a devenit e-monalisa.ro care livreaza din stoc Romania sau din stoc fabrica Turcia orice reper din fotografii, inclusiv corpuri de iluminat, covoare sau asternuturi
      Sper sa fie de ajutor informatia

  3. Vali spune:

    Buna Adela, te urmarim de foarte multa vreme si pot spune ca articolele tale ne inspira. Am descoperit toate aceste minunatii de camere pt. copii si tineret si la e-monalisa. Multumim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *