Biblioteca include și locul de tv și este gândită pe toată lugimea camerei. Canapeaua, taburetele rotund și covorul sunt cumpărate de la Ikea.

In Idei pentru acasa, Romania Mea

Renovarea apartamentului familiei Jitaru din Câmpina, episodul 7, sezonul 4, Visuri la cheie

Sunt copii care știu să se alinte, să spună părinților că-i iubesc și sunt copii care vorbesc mai puțin, dar muncesc mult pentru a le demonstra părinților că merită iubirea lor. M-am regăsit în Andra, fetița de 10 ani care a simțit nevoia să facă lucruri, să acționeze pentru a le arăta celor din jur că-i pasă și prin atitudinea ei a reușit nu doar să impresioneze lumea, ci să o și mobilizeze. Andra nu s-a gândit la cum arată locuința părinților și la lipsurile din casă, ci la copiii din jurul ei care sufereau. Când a aflat că cel mai bun prieten al ei are un tată bolnav, s-a apucat să picteze icoane pentru a le vinde ca să strângă bani pentru tatăl prietenului ei. Așa a început o campanie de licitație în Câmpina pentru a se strânge suma necesară tratamentului, iar mai apoi, această atitudine a manisfestat-o și față de părinți, din alte lucruri făcute de ea și cu bănuții strânși din licitații i-a spus mamei să cumpere o baterie care să încălzească apa de la bucătărie. Familia Jitaru, compusă din tatăl Gabriel, mama Andreea și fetițele lor Andra și Ștefania, locuiau de 11 ani într-un bloc unde toată lumea s-a debranșat de la căldură, iar ei nu au avut posibilitatea de a-și instala o centrală termică pentru apă caldă și căldură. Deși aveau un apartament cu patru camere, ei stăteau pe timpul iernii doar într-un dormitor încălzindu-se cu un calorifer electric. Echipa Visuri la cheie a aflat despre ei de la o jurnalistă din Câmpina, care a mai scris și realizat reportaje despre familie, în special despre Andra, care a mobilizat o mulțime de oameni pentru cauze nobile.

Familia Jitaru cu Gabriel tatăl, mama Andreea și cele două fetițe ale lor Andra și Ștefania

Familia Jitaru cu Gabriel tatăl, mama Andreea și cele două fetițe ale lor Andra și Ștefania

Când am ajuns noi la ei situația nu era deloc una fericită din punct de vedere financiar. Gabriel s-a îmbolnăvit grav, abia se mai ținea pe picioare și trăia cu regretul că nu îți poate ajuta familia. A muncit câțiva ani în domeniul amenajărilor interioare, dar după ce s-a îmbolnăvit a încercat să se reprofileze și să înregistreze voce pentru reclame sau producții radio, improvizându-și un mic studio acasă. Andreea, de profesie tehnician dentar, rămăsese fără slujbă, fiind șomeră, dar își căuta de lucru cât mai aproape de Câmpina. Deși zâmbitoare, Andreea era foarte tristă că nu reușește mai mult, iar anii fără căldură și condiții în casă și-au lăsat amprenta și asupra sănătății ei. M-au impresionat toți pentru că ei și-au găsit refugiul în a-i ajuta pe alții, în a depozita în casa lor lucruri ce urmau a fi donate și strângeau și din jucăriile fetelor pentru a da celor mai puțin favorizați. Au găsit bucurie în a dărui, comparându-se cu alții care erau într-o situație mai precară ca ei și ca atare uitând măcar pentur o perioadă de greutățile prin care treceau. Când Andra, fiica lor a fost întrebată de către noi ce-și dorește, a spus direct: căldură. Nu m-aș fi gândit că un copil tânjește așa de mult după ceva ce mulți dintre noi considerăm că este un minimum de confort – apă caldă și căldură în casă.

Autocarul Visuri la cheie a parcat în fața blocului din centrul orașului Câmpina, acolo unde locuiește familia Jitaru

Autocarul Visuri la cheie a parcat în fața blocului din centrul orașului Câmpina, acolo unde locuiește familia Jitaru

Personal, am întrebat vecinii dacă știau de situația lor și am fost șocată să aflu că nimeni din bloc nu știa că ei nu au căldură. Familia Jitaru nu s-a plâns, ci s-a zbătut să-și rezolve singură problema. Dar lecția pe care am învățat-o de la ei a fost că atunci când ai nevoie de ajutor, când efectiv nu mai poți pentru că viața te lovește din plin, trebuie să ai curajul să ceri ajutor. Și asta pentru că atunci când vrei să faci bine, nu poți să reușești dacă tu nu ești într-o situație sănătoasă. Dacă tu reușești să ai grijă de sănătatea ta și de familia ta, atunci poți extinde mai departe această grijă și pentru ceilalți. Gabriel și Andreea nu au vrut să spună de față cu fetele și nici la tv cât de bolnav e de fapt tatăl pentru a nu le demoraliza pe cele mici, dar cine a văzut emisiunea și-a putut da seama că Gabriel era pur și simplu terminat fizic. Sunt sigură că echipa Visuri la cheie a ajuns exact când trebuia la ei și că ei meritau ajutorul nostru.

Planul locuinței familiei Jitaru

Planul locuinței familiei Jitaru

Am găsit locuința de trei camere cu o bucătărie și o cameră (a fetelor) amenajate de către ei, livingul și baia cumva improvizate și al doilea dormitor transformat în cameră de depozitare. Nu am intervenit asupra compartimentărilor, decât în mică măsură, respectiv ușile interioare de la living și bucătărie au fost desființate, astfel încât prima parte a locuinței să fie cât mai luminoasă și călduroasă. Mai jos ai planul cu compartimentarea inițială care s-a păstrat. Dar hai să-ți spun despre fiecare cameră în parte.

HOL: Finisaje, parchet, iluminat și decorațiuni de la Dedeman/ Mobilă realizată pe comandă la sponsorul Martplast

Holul de la intrare înainte de renovarea făcută de către echipa Visuri la cheie

Holul de la intrare înainte de renovarea făcută de către echipa Visuri la cheie

adelaparvu.com despre renovare apartament Campina, Visuri la cheie, episodul 7, sezonul 4, ProTv (2)

Holul după renovarea făcută de către echipa Visuri la cheie

Holul după renovarea făcută de către echipa Visuri la cheie

După renovare, holul comunică deschis cu bucătăria și livingul. În spațiul holului sunt multe spații de dezozitare. Toată mobila a fost realizată pe comandă la Martplast după proiectul lui Omid

După renovare, holul comunică deschis cu bucătăria și livingul. În spațiul holului sunt multe spații de dezozitare. Toată mobila a fost realizată pe comandă la Martplast după proiectul lui Omid.

Către capătul holului, există un calorofer care a fost încadrat cu o masă și o oglindă în care se vede bucătăria deschisă.

Către capătul holului, există un calorofer care a fost încadrat cu o masă și o oglindă în care se vede bucătăria deschisă. Corpurile de iluminat și decorațiunile florale sunt de la Dedeman, iar mobilierul este din placaj realizat pe comandă la Martplast.

LIVING: suprafață 3,37 x 5,18 m, adică 17,45 mp este după amenajare o încăpere de zi ce combină funcțiunile de sufragerie (loc de masă) și de living (cu loc de tv).

PARCHET: model Pacific Oak de la Dedeman 

CORPURI DE ILUMINAT: Suspensii Clipper  și suspensii Viejo de la Dedeman

era mobilat cu piese vechi.

era mobilat cu piese vechi.

Livingul înainte de renovarea făcută de către echipa Visuri la cheie. Familia a încercat să facă o amenajare mai veselă, dar din lipsă de bani nu au finalizat proiectul lor.

Livingul înainte de renovarea făcută de către echipa Visuri la cheie. Familia a încercat să facă o amenajare mai veselă, dar din lipsă de bani nu au finalizat proiectul lor.

Livingul după renovarea făcută de către echipa Visuri la cheie. În living este o mobilă ce combină în ansamblul ei OSB. Colegul nostru Omid s-a gândit că acest material vorbește despre experiența lui Gabriel în domeniul amenjărilor interioare.

Livingul după renovarea făcută de către echipa Visuri la cheie. În living este o mobilă ce combină în ansamblul ei OSB. Colegul nostru Omid s-a gândit că acest material vorbește despre experiența lui Gabriel în domeniul amenjărilor interioare. Biblioteca, mesele și placările de pereți sunt realizate pe comandă la Martplast după proiectul lui Omid.

Locul de masă este gândit aproape de bucătărie.

Locul de masă este gândit aproape de bucătărie. Blatul mesei este din OSB finisat pentru a a avea o suprafață ușor de curățat. Masa este realizată pe comandă la Martplast, iar scaunele sunt de la Dedeman.

Biblioteca include și locul de tv și este gândită pe toată lugimea camerei. Canapeaua, taburetele rotund și covorul sunt cumpărate de la Ikea.

Biblioteca include și locul de tv și este gândită pe toată lugimea camerei. Canapeaua, taburetele rotund și covorul sunt cumpărate de la Ikea. Măsuțele sunt realizate pe comandă la Martplast.

În spatele canapelei pereții sunt placați cu OSB și un pano din MDF imprimat la Martplast.

În spatele canapelei pereții sunt placați cu OSB și un pano din MDF imprimat la Martplast.

adelaparvu.com despre renovare apartament Campina, Visuri la cheie, episodul 7, sezonul 4, ProTv (1)

Detalii de la nivelul bibliotecii din living.

Detalii de la nivelul bibliotecii din living.

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Jitaru din Campina, episodul 7, sezonul 4, Visuri la cheie, living (3)

BUCĂTĂRIA: 2,11 x 4.13 măsoară circa 9 metri pătrați

PARCHET: același ca peste tot în locuință Pacific Oak de la Dedeman

Pe peretele din dreptul mesei sunt placări decorative cu panouri din ispsos realizate de către Martplast, iar în dreptul frontului de lucru cu plită și chiuvetă pereții sunt placați cu panouri metalice furnizate, la fel ca întreaga mobilă pe comandă, după proiectul Alinei, de către Martplast.

CORPURI DE ILUMINAT: suspensii Oliver și spoturi de la Dedeman

Bucătăria înainte de renovarea făcută de către echipa Visuri la cheie.

Bucătăria înainte de renovarea făcută de către echipa Visuri la cheie.

Bucătăria după renovarea făcută de către echipa Visuri la cheie.

Bucătăria după renovarea făcută de către echipa Visuri la cheie. Alina a gândit un loc de luat masa perimetral, astfel încât familia să poată folosi blatul mesei și pentru activitățile de lucru manual pentru că ei fac obiecte din hârtie. Mobila este din MDF vopsit și executată pe comandă după proiectul Alinei de către Martplast.

adelaparvu.com despre renovare apartament Campina, Visuri la cheie, episodul 7, sezonul 4, ProTv (3)

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Jitaru din Campina, episodul 7, sezonul 4, Visuri la cheie, bucataria (5)

Locul pentru frigider este mascat cu o ușă din PAL care pare o placare atunci când este închisă.

Locul pentru frigider este mascat cu o ușă din PAL care pare o placare atunci când este închisă.

Masa este de tip bar pentru a fi exploatată lungimea bucătăriei.

Masa este de tip bar pentru a fi exploatată lungimea bucătăriei.

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Jitaru din Campina, episodul 7, sezonul 4, Visuri la cheie, bucataria (3)

Către hol, mobila de bucătărie este terminată cu o etajeră.

Către hol, mobila de bucătărie este terminată cu o etajeră.

DORMITORUL MATRIMONIAL: măsoară 2,97 x 3,20 metri, adică 9,5 metri pătrați. Mobila (și oglinda rotundă) a fost realizată din MDF pe comandă după proiectul Alinei de către Martplast.

Tapetul este model vlies AS Creation Titanium de la Dedeman, iar draperiile și perdelele realizate pe comandă la Dedeman

Îninate de renovarea fpcută de către echipa Visuri la cheie, dormitorul părinților era folosit ca și cameră de depozitare.

Îninate de renovarea fpcută de către echipa Visuri la cheie, dormitorul părinților era folosit ca și cameră de depozitare.

Dormitorul după renovarea făcută de către echipa Visuri la cheie a devenit o încăpere elegantă.

Dormitorul după renovarea făcută de către echipa Visuri la cheie a devenit o încăpere elegantă.

Patul este încadrat de mobilă, iar în zona tăbliei, care este tapițată, pereții și lateralele mobiliei au fost vopsite în aceeași nuanță de turcoaz.

Patul este încadrat de mobilă, iar în zona tăbliei, care este tapițată, pereții și lateralele mobiliei au fost vopsite în aceeași nuanță de turcoaz.

În fața patului există o comodă cu sertare și o oglindă rontudă.

În fața patului există o comodă cu sertare și o oglindă rontudă. Veiozele, decorațiunile și orhideea sunt de la Dedeman.

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Jitaru din Campina, episodul 7, sezonul 4, Visuri la cheie, dormitorul parintilor (1)

CAMERA FETIȚELOR: măsoară 2,82 x 4,12 metri, adică circa 11,5 metri pătrați.

Mobila a fost realizată din PAL la comandă după proiectul meu. Peretele din zona patului este placat cu PAL imprimat după un desen ales de mine și executat de către Martplast. Masa de birou și corpurile de sub birou sunt din MDF, iar scaunele pe rotile sunt de la Dedeman.

Camera fetițelor și de fapt a întregii familii înainte de renovarea făcută de către echipa Visuri la cheie.

Camera fetițelor și de fapt a întregii familii înainte de renovarea făcută de către echipa Visuri la cheie.

Înainte de renovarea făcută de către echipa Visuri la cheie camera fetelor era și living și dormitorul pentru toată familia, fiind singura încălzită cu un radiator electric.

Înainte de renovarea făcută de către echipa Visuri la cheie camera fetelor era și living și dormitorul pentru toată familia, fiind singura încălzită cu un radiator electric.

Camera fetițelor după renovarea făcută de către echipa Visuri la cheie.

Camera fetițelor după renovarea făcută de către echipa Visuri la cheie.

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Jitaru din Campina, episodul 7, sezonul 4, Visuri la cheie, camera fetelor (4)

adelaparvu.com despre renovare apartament Campina, Visuri la cheie, episodul 7, sezonul 4, ProTv (4)

Pentru că Andra și Ștefania pictează și și-au dorit un loc pentru pictură, am creat întreaga încăpere ca un loc creativ care să le inspire.

Pentru că Andra și Ștefania pictează și și-au dorit un loc pentru pictură, am creat întreaga încăpere ca un loc creativ care să le inspire. La baza scării pentru patul etajat am folosit mopuri pentru a le transforma în  obiecte care să sugereze capete de pensulă.

În loc de balustradă am gândit mai multe forme de palete din MDF peste care am aplicat culori acrilice. Paletele pot fi personalizate oricum așa cum vor fetele.

În loc de balustradă am gândit mai multe forme de palete din MDF peste care am aplicat culori acrilice. Paletele pot fi personalizate oricum așa cum vor fetele. Sub patul etajat există dulap placat cu oglinzi.

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Jitaru din Campina, episodul 7, sezonul 4, Visuri la cheie, camera fetelor (1)

Placarea de perete din zona patului este imprimată cu un desen abstract, dar colorat care înveselește camera.

Placarea de perete din zona patului este imprimată cu un desen abstract, dar colorat care înveselește camera. De o parte și de alta a ferestrei există rafturi pentru depozitare.

Biroul este gândit pentru ambele fetițe, Chiar dacă este un singur blat, fiecare fetiță are locul ei.

Biroul este gândit pentru ambele fetițe, Chiar dacă este un singur blat, fiecare fetiță are locul ei. Pentru depozitarea de accesorii și obiecte deasupra biroului am folosit produse de la Dedeman din departamentul bucătărie.

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Jitaru din Campina, episodul 7, sezonul 4, Visuri la cheie, camera fetelor (2)

Deasupra biroului am creat o zonă de afișare cu panglici. Practic am lipit panglici pe o bucată lungă de PAL fixată la rîndul ei în perete. De aceste panglici fete pot agăța desene și alte lucruri din hârtie. Este o soluție simplă, dar d emare efect vizual, grație culorilor panglicilor.

Deasupra biroului am creat o zonă de afișare cu panglici. Practic am lipit panglici pe o bucată lungă de PAL fixată la rîndul ei în perete. De aceste panglici fete pot agăța desene și alte lucruri din hârtie. Este o soluție simplă, dar d emare efect vizual, grație culorilor panglicilor.

Deasupr biroului am reat din recipiente mari de tempera un corp de iluminat vesel.

Deasupr biroului am creat din recipiente mari de tempera un corp de iluminat vesel.

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Jitaru din Campina, episodul 7, sezonul 4, Visuri la cheie, camera fetelor (5)

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Jitaru din Campina, episodul 7, sezonul 4, Visuri la cheie, camera fetelor (6)

BAIA: măsoară 2,02 x 2,20 metri, adică circa 4 metri pătrați.

GRESIE: model patchwok Gresie Nerva bej de la Dedeman combinată cu faianță albă Clasic alb

MOBILĂ: Martplast de serie care se găsește la Dedeman.

Baia înainte de renovarea făcută de către echipa Visuri la cheie.

Baia înainte de renovarea făcută de către echipa Visuri la cheie.

Baia după renovare.

Baia după renovare.

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Jitaru din Campina, episodul 7, sezonul 4, Visuri la cheie, baia

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Jitaru din Campina, episodul 7, sezonul 4, Visuri la cheie, baia

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Jitaru din Campina, episodul 7, sezonul 4, Visuri la cheie, baia (1)

Pe holul de lângă baie este locul mașinii de spălat, mascat într-un dulap.

Pe holul de lângă baie este locul mașinii de spălat, mascat într-un dulap.

În a doua baie, care era dezafectată, colegul nostru Omid a amenajat un mic studio de înregistrări pentru Gabriel.

În a doua baie, care era dezafectată, colegul nostru Omid a amenajat un mic studio de înregistrări pentru Gabriel.

BALCON: gresie model Mirage de la Dedeman. Mobilier de grădină și balansoar de la Dedeman.

Balconul înainte de renovare.

Balconul înainte de renovare.

Balconul după renovare.

Balconul după renovare.

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Jitaru din Campina, episodul 7, sezonul 4, Visuri la cheie, balconul (2)

Poți vedea pe site-ul Visurilacheie.protv.ro materiale video cu momentele cheie din emisiune. De asemenea, poți afla mai multe și pe pagina de Facebook/VisuriLaCheie. Poți revedea oricând emisiunea pe voyo.ro și merită să verifici și programul ProTv ca să vezi când se reia la final de săptămână. De asemenea, poți contacta familia Jitaru pe pagina lor de Facebook/Familiajitaru, iar site-ul lor este jitaru.ro (de acest site s-au ocupat echipa de la Adcentric.ro căreia îi mulțumim!). Crede în oameni!

21 Responses to Renovarea apartamentului familiei Jitaru din Câmpina, episodul 7, sezonul 4, Visuri la cheie

 1. Marina spune:

  Foarte frumoasa amenajarea, imi place in mod special baia, chiar mi-am salvat articolul pentru inspiratie.

  Adela, este posibil ca pe viitor sa abordati si alte metode de placari, ceva gen placi de linoleum de exemplu? Eu vreau sa-mi renovez baia veche de 30 de ani si cum nu dispun de fonduri prea mari ma tot uit sa vad cum se face cu aceste placi. Si nu gasesc decat pe site-uri americane asa ceva. Deasemenea nu gasesc exemple de faianta vopsita pe site-urile romanesti, chiar daca exista vopsea pentru asta. Iar la americani pare ca este o obisnuinta. Eu zic ca avem nevoie si de aceste exemple, sa vedem cum se face, sa aflam cat rezista aceste materiale, nu inteleg de ce firmele producatoare/importatoare nu sponsorizeaza emisiuni gen „Visuri la cheie” sau bloguri (dar sa ni se prezinte exemple inainte/dupa) pentru a-si populariza produsele.

 2. Maria Fratila spune:

  Am gasit sursa perfecta de inspiratie in dormitorul matrimonial, asa ceva s-ar preta perfect la dormitorul meu, are aceleasi dimensiuni. Pot afla ce dimensiune are patul si dulapurile care il incadreaza? Multa putere de munca sa aveti, echipa minunata!

 3. Anca spune:

  Ce moda o fi asta sa se scoata usile interioare nu inteleg. Au si ele rostul lor, de protejare de zgomot si de intimitate.

 4. Ana spune:

  Adela, covorul din hol de unde l-ați luat? Am urmărit articolul, dar nu am văzut parca informația asta….:) Mulțumesc frumos!

 5. Păunescu spune:

  Bună ziua,am văzut renovările familiei Jitaru am rămas profund impresionată şi am plâns.Sunteți minunați m-am înscris şi eu la dumneavoastră am o situație mai delicată 4 copii minunați şi altul este pe drum,locuim într-o garsonieră confort 3 locuință socială am licitat la primărie pentru un teren în concesiune şi am câştigat 500mp am început o construcție pe teren adică temelia şi numai putem finaliza casa mult visată din lipsă de bani,îmi este teamă că voi locui încontinuare în această garsonieră când va veni şi copilaşul nostru al 5-lea la număr ,nu ştiu dacă m-am adresat tocmai bine pe acest site sau nu,vă mulțumesc cu stimă şi respect echipei Visuri la cheie.

  temp1

 6. Ioana spune:

  Draperiile galbene-mustar de unde sunt? Sunt superbe.

  Multumesc. Ganduri bune.

 7. Loredana spune:

  Buna!
  De unde a fost achizitionat covorul de pe hol?
  Multumesc!

 8. Ionela spune:

  Felicitari pentru proiectele voastre si pentru munca enorma depusa, se vede ca este facut totul cu suflet. A iesit un apartament dragut si vesel.
  Am si eu cateva intrebari la care sper sa primesc raspuns si sa nu fie considerate impertinente, sunt sincere si ma intereseaza de ce in Romania intalnesc aceste pattern-uri:
  – de ce la placarea cu gresie se monteaza in loc de plinta tot gresie?? Esteticul are de suferit, dar observ aceasta practica peste tot in Romania, cine o aduce (practica), de ce se monteaza asa, de ce nu se folosesc plinte discrete, albe sau la culoarea peretului, nu stiu! Inteleg ca sunt propagate de mesteri care o viata numai asa au procedat, dar atelierele si firmele de design pot schimba si aduce idei mai elegante, parerea mea…
  – de ce nu s-a folosit un frigider incastrat daca tot este pus intr-o nisa, sau i s-a creat un dulap special (nu vad prea bine..) Asa cum este conceput acum este o risipa de spatiu, cel incastrat folosea exact spatiil necesar si se mai puteau monta niste rafturi inguste acolo. Pare o solutie „incropita”.
  – De ce mobila de pal peste tot, tot timpul? In Romania este atata lemn, sunt mici producatori de mobilier de lemn, pot fi facute lucruri atat de frumoase si decorative intr-un spatiu fie el si mic, de bloc. Dar eu vad numai cutii peste cutii peste placi de pal, imbinari de cutii, nu vad un pat cu picioare, nu vad un postament frumos, nu vad un mobilier din lemn frumos, clasic, ci numai paluri si placi vopsite, imprimate. Este o problema de buget, este foarte scumpa mobila de lemn in Romania? Cand ati facut renovari la case bugetul s-a dus altfel, dar intr-un micut apartament de bloc ma intreb daca bugetul nu se putea gestiona si altfel si sa incercati ceva deosebit pentru acei oameni deosebiti! Inca o data, nu o spun cu rautate, doar sunt mirata si incerc sa pricep aceste tendinte pe care le vad repetandu-se. In alte tari se lucreaza mult cu lemn recuperat, cu mobilier ornamental de lemn, vopsit, elegant, FRUMOS. Nu am vazut atata pal (care dupa mine este inestetic, este doar practic). Un pat nu trebuie sa fie o cutie, oricat avem noi nevoie de spatiu de depozitare.
  Multumesc daca va faceti timp sa imi raspundeti intrebarilor.

 9. Elena spune:

  Buna Adela,

  Te rog, unde gasim magazinul Martplast pt mobilier?

  Multumesc!

 10. conta emilia spune:

  ce tip de ferestre s-au folosit? nu am reusit sa gasesc aceasta informatie. ps: sunteti minunati

 11. ES spune:

  site-ul jitaru.ro nu functioneaza.

 12. Cris spune:

  Draga Adela,

  Te rog sa ne spui unde ati amplasat masina de spalat rufe ?
  Nu s-a vorbit nimic despre asta.

 13. Ruxana spune:

  Draperiile de la dormitorul matrimonial de unde sunt?am in camera un perete albastru închis indigo,ar merge sa pun la fereastra draperie cum ați pus la dormitorul matrimonial?

 14. Catalina spune:

  Buna. De unde este oglinda din dormitor cumparata?

 15. Iulia spune:

  Buna ziua imi puteti spune mai multe detalii despre dormitorul parintilor as putea sa-l fac eu singura sau gasesc undeva gata facut? Va multumesc frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *