Casa după renovare.

In Romania Mea

Renovarea casei familiei Ispilat din Niculești, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie

O familie luminoasă, optimistă și frumoasă, așa este familia Ispilat din Niculești, județul Dâmbovița. Am ajuns la această familie după ce ambii vecini, și cel din stânga și cel din dreapta casei lor au scris emisiunii, povestind cu câtă trudă au muncit pentru a-și termina casa. Din nefericire, în vara acestui an David, capul familiei, dulgher de meserie, a suferit un accident, ceea ce l-a împiedicat să mai poată munci. Se deplasează cu greutate și cu toate acestea s-a zbătut să mai finalizeze din ceea ce începuse la casa lui. Împreună cu soția lui Ana au șase copii, toți frumoși și deștepți, dar mai ales iubitori, respectuoși și foarte bine educați. O familie muzicală, care cântă deseori împreună, care recită poezii împreună. O familie tare frumoasă! Ana, deși nu a lucrat până acum doi ani pentru a avea grijă de copii, s-a dus la muncă pentru a contribui și ea la bunăstarea familiei, iar acum, din păcate, a rămas singura care mai aduce venituri în casă, lucrând ca menajeră.

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, Foto ProTv (3)

Ne-au impresionat copiii mai mari, elevi, care învață foarte bine și care din bursele de merit încearcă și ei să-și sprijine părinții. Noi, echipa Visuri la cheie am ajuns la fix, chiar înainte de venirea iernii, căci casa lor era neamenajată. Copiii – Sara 16 ani, Eva 12 ani, Bianca 10 ani, Filip 8 ani, Ioana 7 ani și Beniamin 4 ani locuiau la mansardă, unde părinții lor reușiseră să facă spațiile cât de cât mai prietenoase. Dar hai să vezi planurile casei, una care pare mare, dar care pentru o familie cu șase copii este cât trebuie.

Planul parterului

Planul parterului

Planul mansardei

Planul mansardei

Împreună cu colegii mei arhitecții Omid Ghannadi și Alina Vîlcu ne-am împărțit camerele de care urma să ne ocupăm. Astfel, Omid s-a ocupat de fațada casei, de foișorul din curte, de living, holul și baia de la parter. Alina s-a ocupat de bucătărie, dormitorul matrimonial și baia copiilor de la mansardă, iar eu m-am ocupat de cele patru camere ale copiilor și holul de la etaj. Ca și organizare a casei planul inițial a fost puțin modificat, respectiv ușor corectat prin îndepărtarea cărămizilor de sticlă de pe fațada principală și prin repoziționarea instalațiilor. În rest, multe camere nu erau amenajate, așa că practic au fost luate de la zero. Fațada a suferit o transformare radicală, iar Omid a avut griă ca prin proiectul său să armonizeze cu aspectul casei și foișorul din față.

Fațada principală înainte de renovare

Fațada principală înainte de renovare

Fațada casei după renovare

Fațada casei după renovare.

Casa înainte de renovare

Casa înainte de renovare.

Casa după renovare

Casa după renovare. Tâmplăria casei este frunizată de către sponsorul Barrier, iar pavajele de către sponsorul Elis Pavaje. Toate materialele de construcție sunt de la Dedeman.

La intrarea în casă este un hol care comunică direct cu zona de zi (living și sufragerie) și din care se deschid ușile interioare ale bucătăriei, dormitorului matrimonial și băii de la parter. Holul de intrare are un mobilier ce maschează caloriferul, apoi parapetul către living a fost păstrat, dar transformat într-o jardinieră. Apoi, în mobilierul ce are și rol de cuier închis există înglobată mașina de spălat. Mobila din hol a fost concepută pe comandă după proiectul lui Omid la fabrica sponsorului Martplast. Finisajele, ușile de interior și decorațiunile sunt de la Dedeman.

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, living (5)

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, living (6)

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, living (13)

Livingul l-am găsit neamenajat, se vedea chiar și partea de structură a spațiului, iar pereții nu erau izolați. Aici exista, pe lângă niște piese de mobilă strict necesare, un pian, pe care David l-a primit în urma unei lucrări la o clientă la un preț bun. Țineau foarte mult la acest pian, așa că a trebuit să avem grijă de el, chiar dacă urma să fie păstrat pe șantier pe durata renovării.  Totul a fost adus la stare de confort, iar Omid a avut grijă să facă un proiect frumos pentru familie, cu loc de pian sub scara interioară, cu loc de conversație cu canapea și fotolii în centrul camerei și loc de masă în partea cea mai apropiată zonă de bucătărie.

Livingul înainte de amenajare

Livingul înainte de amenajare.

Livingul după amenajare

Livingul după amenajare.

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, living (2)

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, living (8)

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, living (12)

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, living (10)

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, living (11)

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, living (3)

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, living (9)

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, living (14)

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, living (7)

Bucătăria a fost concepută cu cât mai multe spații de depozitare și organizată funcțional de către Alina. S-a gândit că Anei îi place să gătească cu drag pentru copiii ei, așa că a tratat totul cât mai feminin, folosind și un tapet floral ca fundal (de la Dedeman). Pardoseala montată pe diagonală (cu plăci de la Dedeman) dă impresia că spațiul este mai lat, iar nuanța mobilierului din MDF realizat pe comandă la Martplast conferă o ambianță relaxantă.

Bucătăria înainte de amenajare

Spațiul bucătăriei înainte de amenajare.

Bucătăria după renovare

Bucătăria după renovare.

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, bucatarie (2)

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, bucatarie (4)

După masa de tip bar, Alina a pevăzut ca peretele de după stâlp să fie placat cu plută pentru ca îl el ana să poată înfige rețete.

Alina a pevăzut ca peretele de după stâlp să fie placat cu plută pentru ca îl el Ana să poată înfige rețete.

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, bucatarie (6)

Dormitorul matrimonial l-am găsit neamenajat, dar cu o pictură pe unul dintre pereți, pictură cu temă religioasă pe placul copiilor, realizată de către tatăl lor David. Familia ne-a rugat să o păstrăm, așa că Alina, care s-a ocupat de proiectul camerei, a avut grijă să încadreze pictura cu baghete decorative, iar în jurul ei să fie montat tapet. Dormitorul matrimonial este romantic amenajat cu un pat impozant cu baldachin și un tapet vegetal care domină atmosfera. Toată mobila a fost realizată pe comandă la Martplast, tapetul și restul finisajelor sunt de la Dedeman, la fel ca și decorațiunile.

Dormitorul matrimonial înainte de renovare

Dormitorul matrimonial înainte de renovare.

Dormitorul matirmonial după renovare

Dormitorul matrimonial după renovare. Pictura încadrată de baghete decorative este mascată de draperie.

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, dormitor matrimonial (5)

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, dormitor matrimonial (4)

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, dormitor matrimonial (3)

Baia de la parte amenajată de către Omid avea inițial o cadă pe colț și era oarecum într-un stadiu mai avansat de amenajare decât alte camere. Colegul nostru a debarasat spațiul de cadă și a prevăzut baia cu un duș cu rigolă îngropată, mobilier realizat pe comandă la Martplast și plăci ceramice, obiecte sanitare și dotări de la Dedeman.

Baia înainte de renovare

Baia înainte de renovare.

Baia după renovare

Baia după renovare.

La mansardă sunt camerele copiilor care se deschid dintr-un hol generos și bine iluminat și tot aici se află și baia copiilor. Alina s-a ocupat de amenajarea băii copiilor pe care a tratat-o spectaculos cu o cadă de mijloc (de la Martplast) poziționată sub fereastra de mansardă și cu plante în spatele căzii. Mobila este realizată pe comandă la Martplast și are un lavoar de la Dedeman. Toate finisajele și dotările sunt de la Dedeman.

Baia de la etaj înainte de renovare

Baia de la etaj înainte de renovare.

baia de la etaj după renovare

Baia de la etaj după renovare.

Pe peretle lateral, deasupra lambriului din lemn ce îmbracă pereții, Alina a prevăzut un suport e include loc de păhărel și prosop pentur fiecare copil în parte.

Pe peretele lateral, deasupra lambriului din lemn ce îmbracă pereții, Alina a prevăzut un suport e include loc de păhărel și prosop pentru fiecare copil în parte. Inițialele numelor lor se află pe fața suportului.

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, baia etaj (3)

Holul de la etaj fiind destul de lat și cu ferestre la ambele capete l-am tratat ca pe un loc de întâlnire pentru toți frații, dar și loc suplimentar de depozitare, având în vedere că mobilierul din holul de la parter este ocupat în mare parte de către mașina de spălat rufe.

Holul de la etaj înainte de renovare.

Holul de la etaj înainte de renovare.

Holul de la etaj după renovare

Holul de la etaj după renovare.

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, hol etaj (4)

Camera băieților este dominată de un tapet cu dungi colorate și este aranjată simetric, fiecare băiat având pat, birou și dulap așezate pe câte una din laturile lungi ale camerei.

Dormitorul băieților înainte de renovare.

Dormitorul băieților înainte de renovare.

Camera băieților după renovare.

Camera băieților după renovare.

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, camera baietilor (3)

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, camera baietilor (4)

Camera fetițelor Bianca și Ioana a fost dificil de amenajat pentru că avea dimensiuni foarte mici și pentru că exista o singură fereastră și aceea de mansardă. Soluția pe care am adoptat-o a fost de a separa zona de dormit, respectiv patul de dublu, cu ajutorul birourilor poziționate în prima parte a camerei. Rafturile de pe biroul de la capătul patului lasă lumina să pătrundă în încăpere, dar oferă și spațiu de depozitare. Dulapul este unul generos cu patru uși, iar culorile folosite aici sunt cele preferate de către fete: albastru și negru, dar în doze mai reținute. Nișa în formă de triunghi am transformat-o într-un loc de relaxare, lectură și joacă, așa, ca pentru fete.

Camera fetițelor înainte de renovare.

Camera fetițelor înainte de renovare.

Camera fetițelor după renovare.

Camera fetițelor după renovare.

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, camera Bianca si Ioana (5)

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, camera Bianca si Ioana (3)

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, camera Bianca si Ioana (4)

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, camera Bianca si Ioana (8)

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, camera Bianca si Ioana (7)

Camera Evei, cea mai populară dintre frați și care are grijă de cei mici, a fost o provocare pentru mine pentru că ea mi-a spus că-i place negrul. Dar nu aveam cum să-i fac camera neagră, așa că am ales să fac totul alb cu accente de negru, respectiv cu ștampile direct pe pereți, cu baghete care să contureze conturul camerei, cu mici elemente în mobilier care să aibă tușe de negru. Totul este gândit mai grafic, mai fin, așa cum e Eva. De asemenea, pentru că-și ajută frații mai mici la teme, am gândit în camera ei un colț cu banchete unde pot sta cu toții și am ales să-i pun în cameră și o tablă pe care o poate muta cu ușurință unde dorește pentru a-i fi mai ușor să le predea fraților și surorilor ei.

Camera Evei înainte de renovare.

Camera Evei înainte de renovare.

Camera Evei după renovare.

Camera Evei după renovare.

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, camera Evei (3)

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, camera Evei (2)

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, camera Evei (5)

Camera Sarei este una de mici dimensiuni și mi-a spus că-și dorește un loc de birou, unde să aibă parte de intimitate ca să studieze în liniște. De asemenea, mi-a mai spus că-i plac nuanțele de verde, așa că am combinat aici turcoaz cu accente de verde prin prezența plantelor, a scaunului de studiu, a micilor decorațiuni.

Camera Sarei înainte de renovare.

Camera Sarei înainte de renovare.

Camera Sarei după renovare.

Camera Sarei după renovare.

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, camera Sara (5)

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, camera Sara (2)

Casa familiei Ispilat a fost spectaculos transformată, iar familia este acum la adăpost de frig, ar totodată se poate bucura de un ambient plăcut și armonios la interior. Ne-au emoționat profund prin felul lor de a fi, prin frumusețea sufletului lor, prin inocență, sinceritate, dar mai ales iubire. O familie extraordinară! Mai jos ți-am postat câteva imagini cu momentele cheie din emisiune.

Am ajuns cu mare emoție și bucurie în fața casei familiei, unde Dragoș Bucur i-a strigat pe toți membrii familiei Ispilat pe nume.

Am ajuns cu mare emoție și bucurie în fața casei familiei, unde Dragoș Bucur i-a strigat pe toți membrii familiei Ispilat pe nume.

La inspecția casei Dragoș a vrut să-l conducem prin casă cu ochii închiși.

La inspecția casei Dragoș a vrut să-l conducem prin casă cu ochii închiși.

Înainte de venirea familiei inginerul Florin Brînzan era fericit că s-a încadrat în timp, iar Omid fericit că proiectul fațadei a ieșit cum și-a propus.

Înainte de venirea familiei, inginerul Florin Brînzan era fericit că s-a încadrat în timp, iar Omid fericit că proiectul fațadei a ieșit cum și-a propus.

Familia a venit legată la ochi, înainte de mutarea autocarului.

Familia a venit legată la ochi, înainte de mutarea autocarului.

Toți vecinii din Niculești s-au strâns pentru a întâmpina familia și s-au bucurat odată cu ea după ce autocarul s-a mutat și casa a putut fi văzută de către toți.

Toți vecinii din Niculești s-au strâns pentru a întâmpina familia și s-au bucurat odată cu ea după ce autocarul s-a mutat și casa a putut fi văzută de către toți.

Familia uimită și fericită să descopere casa reamenajată de către echipa Visuri la cheie.

Familia uimită și fericită să descopere casa reamenajată de către echipa Visuri la cheie.

Eva fericită de cum i-am amenajat camera s-a năpustit să mă îmbrățișeze.

Eva fericită de cum i-am amenajat camera s-a năpustit să mă îmbrățișeze.

Dragăs Bucur alături de familie îngropând capsula timpului în grădină.

Dragoș Bucur alături de familie îngropând capsula timpului în grădină.

Ne-am fotografiat și noi cu familia aceasta frumoasă, care a compus un cântec pentru echipa Visuri la cheie și ne-a oferit obiecte de bucătărie și decorative din lemn manufacturate de către comunitatea din Niculești. A fost foarte emoționant momentul pentru noi!

Ne-am fotografiat și noi cu familia aceasta frumoasă, care a compus un cântec pentru echipa Visuri la cheie și ne-a oferit obiecte de bucătărie și decorative din lemn manufacturate de către comunitatea din Niculești. A fost foarte emoționant momentul pentru noi!

Chioșcul de grădină înainte de renovare.

Chioșcul de grădină înainte de renovare.

Chioșcul de grădină după renovare.

Chioșcul de grădină după renovare.

Casa înainte de renovare.

Casa înainte de renovare.

Casa după renovare.

Casa după renovare.

adelaparvu.com despre renovarea casei familiei Ispilat din Niculesti, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie, fatade (9)

Pe site-ul Visuri la cheie poți vedea fragmente video din acest episod, de asemenea poți verifica programul ProTv ca să vezi când se reia emisiunea în weekend, iar pe voyo.ro poți revedea oricând toate episoadele deja difuzate. Săptămâna viitoare un nou episod cu o familie frumoasă te va inspira pentru viață și pentru casă. Crede în oameni!

60 Responses to Renovarea casei familiei Ispilat din Niculești, episodul 11, sezonul 4, Visuri la cheie

 1. Ioana Dana spune:

  Ești deosebită, sensibilă, delicată, dragă Adela!
  Felicitări și colegilor tăi.

 2. Nela spune:

  Superb!!!! Idei geniale !Felicitari echipa frumoasa cu suflet cald!❤

 3. Evy spune:

  Ați făcut o treabă fantastică! Felicitări!

 4. Carmina spune:

  Buna seara! In primul rand felicitari, nu numai pentru acest proiect ci pentru tot ceea ce faceti, sunt absolut minunate toate schimbarile.
  Indraznesc sa va rog sa-mi spuneti de unde ati achizitionat tablourile mari din living? Cele colorate? M-am uitat pe site la Dedeman, dar nu le-am gasit.

  Multumesc si spor in toate,
  Carmina

 5. Ana-Maria Budău spune:

  Buna Dna Adela as dori niște sfaturi pentru amenajarea casei mele o sa am sufragerie 2 bai Bucătărie dormitor matrimonial si încă 3 camere cum sa fac ca ce faceți Dvs si colegii este fenomenal miss dori din suflet câteva sfaturi Multumesc si va iubesc

 6. Dorin spune:

  Superb. De departe cea mai reusita transformare. Totul ne-a placut. Diana, fetita mea de 8 ani, nu pierde nici un episod.

 7. Martin Pentru Tili spune:

  Buna seara!Va urmărim in fiecare episod.sunteti cea mai buna și mai frumoasa echipa!
  Felicitări pentru proiectul Visuri la Cheie!

  Cu respect Martin!

 8. Cristina spune:

  Superb ….o casa de vis….Felicitari Adela si echipei❤

 9. Magdalena Turcu spune:

  Felicitări!De unde se poate achiziționa o banca precum cele de la etaj,de pe hol și cât costa.
  Mulțumesc

 10. Talamba Ionel spune:

  Felicitari! O lucrare excelenta, ca intotdeauna, de altfel!

 11. Ioana spune:

  Neața!
  Usile interioare sunt de la Dedeman? Ce tip, model? Multumesc

 12. Brindusa spune:

  Este frumos, nu zic, foarte frumos, dar asa ca la un hotel de lux. Adica pe bune, sa fie sincer cine are asa multe plante decorative pe rafturi sau in baie? Si nu dulapuri in care sa tina lucruri care se aduna intr-o familie cu anii.

 13. Oana spune:

  Felicitari! Va rog frumos sa-mi spuneti de unde este achizitionat covorul din living? Multumesc!

 14. Anisoara spune:

  Sunteti minunati poate o sa am norocul sa ajungeti si pe la noi.intr-o zi sau in viata aceasta,va urmarim toate emisiunile .Va salutam si va imbratisam fam Pop din Maramures

 15. Ramona spune:

  Foarte frumos!As dori sa știu scaunele gri de unde sunt luate?

 16. Ramona spune:

  Ce trebuie schimbat la acest living?Multumesc

 17. Simona spune:

  Buna Adela! Superb, asa cum ne-ati obisnuit! Te rog sa-mi spui daca profilele de fatada (ancadramentele de la ferestre) sunt scanduri vopsite, de la Dedeman? Sau unde as putea gasi profile asa late pt fatada? De asemeni, as vrea sa stiu cum se comporta in timp profilele din lemn ce decoreaza fatada? Nu se vor deforma, data fiind grosimea lor? Imi plac foarte mult! Multumesc!

 18. Simona spune:

  Buna Adela, de unde sunt achizitionate perdelele? Multumesc mult.

 19. Lechintan spune:

  Foarte frumos! 🙂 Imi spuneti va rog de unde ati achizitionat stampila pt decorat peretii si daca a ti folosit vopsea lavabila?
  Multumesc, va urmaresc cu mult drag!

 20. Calin spune:

  Buna Adela,

  Super, cred ca cel mai frumos proiect.

  As dori sa intreb de unde este achizitionata caramida aparenta din living si faianta dintre blat si corpurile suspendate din bucatarie.

  Mersi,
  Calin

 21. Mirela spune:

  Felicitari inca o data pentru toata echipa.
  Adela tare mult mi-a placut cum ai reusit sa amenajezi camerele copiilor,dat fiind ca sunt destul de mici,Bravo!
  Te rog sa-mi spui daca in bucatarie este parchet sau gresie?

 22. adela spune:

  Constat cu bucurie ca acest sezon are cele mai multe episoade dintre toate sezoanele. Dar faptul ca oamenii apreciază binele făcut altora mă bucura și mai mult, de aceea cred ca aceasta emisiune nu ar mai trebui sa fie întreruptă, ea aducând o stare de bine în sufletele oamenilor în fiecare seara de miercuri, stare care ramane acolo in suflet in asteptarea episodului urmator. Acest sentiment de bine, ne face mai buni, mai empatici cu cei care au greutăți si mai intelegatori cu cei de lângă noi. Felicitari echipei și va mulțumesc pentru ca îmi umpleți și mie sufletul cu aceasta bucurie de a face bine aproapelui. Doamne ajuta!!

 23. andra spune:

  Buna Adela,
  Minunata si aceast casa, felicitari.
  Imi poti spune de unde achizitionati decoratiunile (vazele, ghivecele, pernele, tablourile etc.)? Multumesc mult!

 24. Adrian Paun spune:

  Este o bucurie sa urmaresc fiecare proiect pe care I realizati si oamenii pe care ii ajutati! Va iubesc!

  Adrian

 25. Simion Cornelia spune:

  Superb! Ca de fiecare data ati facut o treaba minunata. As vrea sa stiu de unde sunt masutele de cafea din living? Multumesc frumos!

 26. Toma spune:

  Buna Adela! Felicitari pentru proiect! Imi poti spune de unde pot achizitiona masa si canapeaua de dining?

 27. Nico spune:

  buna.
  felicitari pentru amenajare.de unde se poate cumpara ceasul din bucatarie.merci!

 28. Popovici Mariana-Cluj-Napoca spune:

  Tot ce faceti e minunat! Va urmaresc cu mult drag.Nu stiu de unde aveti atita talent si imaginative? Felicitari echipei!

  • Adela Parvu spune:

   Imaginația este mereu aprinsă de către familie. Numai când cunoști familia pentru care trebuie să proiectezi ceva îți vin ideile pentru că sunt direct legate de povestea familiei.

 29. Camelia spune:

  Buna,

  Foarte frumos. 🙂 Ce parchet a fost folosit pentru camera Evei?

  Multumesc!

 30. Emma spune:

  Sunteti o echipa minunata si foarte talentata.Ca de fiecare data ne-ati oferit un proiect deosebit.Va urmaresc cu mare drag.Felicitari!

 31. Mădălina spune:

  Buna, Adela! Minunat proiectul, felicitări! Îmi doresc și eu o cada asemănătoare dar nu găsesc la Dedeman și nici la Martplast pe site. Este o cada făcută pe comanda? Mulțumesc tare mult

 32. Mădălina spune:

  Mulțumesc tare mult!

 33. Irina spune:

  Bună Adela, Din ce material e făcut cadrul negru (de la „acvariul cu plante” şi dulap)?

 34. Adina spune:

  Imi puteti spune va rog de unde este achizitionata bucataria?
  Multumesc!

 35. Madalina spune:

  Buna Adela,

  Poti te rog sa-mi spui ce tip de faianta si gresie a folosit Omid la baia de la parter, cea cu dus.

  Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *