adelaparvu.com despre obiecte si corpuri de iluminat in stil industrial, design NTLights, Bucuresti, Romania (1)

In In trend, Romania Mea

Corpuri de iluminat și obiecte din țevi la prețuri bune

Trendul industrial este încă în vogă, așa că au apărut și cei care fac obiecte în acest stil. Și chiar dacă acest trend va trece, cu siguranță obiectele manufacturate în stil industrial vor rămâne cel puțin interesante, dacă nu amuzante într-un spațiu amenajat contemporan. Și când spun spațiu contemporan mă refer la amenajări tinerești, moderne și nu doar locuințe, ci și restaurante, bistrouri, pensiuni sau hoteluri. Andrei Nițescu și Cosmin Trîmbaciu sunt doi prieteni care s-au gândit că dacă tot le plac astfel de obiecte și nu le găsesc, de ce nu le-ar confecționa? Așa că în loc să se mai gândească au trecut la treabă și au scos o colecție mică, dar simpatică de corpuri de iluminat și obiecte decorative cu rol funcțional (suporturi de vin, sfeșnice, accesorii baie etc). Ceea ce mi-a atras atenția a fost creativitatea celor doi în a ansambla din țevi diverse piese, dar și prețurile foarte atractive ale obiectelor. De regulă, aceste tipuri de articole, mai ales manufacturate ajung să coste mult. Ei bine, cei doi prieteni au găsit o modalitate de a oferi o colecție variată, dar piesele să fie la prețuri foarte bune. Și-au calculat timpul necesar pentru a face un obiect, așa că după ce-l comanzi el ajunge la tine între 3 și 4 zile. Uite, aruncă și tu o privire pe magazinul lor online aici pe www.NTLights.ro și pe pagina lor de Facebook/NTLights ca să vezi și prețurile, dar și colecția. Dacă ești în pană de idei pentru cadouri destinate adolescenților și bărbaților, sigur în magazinul lor găsești ceva amuzant, dar folositor. Sper să-ți prindă bine informația aceasta!

Am și eu la birou două astfel de lămpi de masă în stil industrial de la NTLights. Le păstrez acolo pentru a le arăta clienților mei.

Am și eu la birou două astfel de lămpi de masă în stil industrial de la NTLights. Le păstrez acolo pentru a le arăta clienților mei. Îmi plac foarte mult finisajele, dar și formele lor inedite.

Veioze, dar și suporturi pentru telefon. Niște piese practice, dar și simpatice de la NTLights.

Veioze, dar și suporturi pentru telefon. Niște piese practice și simpatice de la NTLights.

Puțin auriu nu strică, așa că în colecția NTLights găsești și piese cu finisaje diferite. La cerere se pot finisa în diverse nuanțe metalice.

Puțin auriu nu strică, așa că în colecția NTLights găsești și piese cu finisaje diferite. La cerere și cu un cost puțin mai ridicat se pot finisa în diverse nuanțe metalice.

Cuier, suport pentru servțele, suport pentru vinuri și accesorii pentru baie găsești în colecția NTLights.

Cuier, suport pentru servțele, suport pentru vinuri și accesorii pentru baie găsești în colecția NTLights.

Te-ai gi gândit la sfeșnice din țevi? Ei bine, cei de la NTLights le și manufacturează.

Te-ai gi gândit la sfeșnice din țevi? Ei bine, cei de la NTLights le și manufacturează.

5 raspunsuri pentru Corpuri de iluminat și obiecte din țevi la prețuri bune

  1. Ciprian spune:

    Salut, am urmarit cazul de la inceput. Atat vreau sa zic: FELICITARI. Asta merita astfel de ‘oameni’.

  2. Mariana spune:

    Sunt nemaipomenite. Eu sunt în faza de strâns țevi…încă.

  3. Dull Bianca spune:

    Adela, eu am cumparat ceva asemanator facut de tiffany-art.ro
    Si ei lucreaza foarte frumos.
    Bianca.

  4. tatiana spune:

    da, da dragute lucruri la tiffany-art.ro. au si workshopuri pentru vitralii

  5. Mihaela spune:

    Buna!
    Am achizitionat o lampa superba de la NTLights cu un iz retro,potrivit casei mele.Sunt foarte incantata,iar pretul este foarte bun!
    Recomand NTLights!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *