adelaparvu.com despre aplicatia MyDaylight Velux 1

In Idei pentru acasa, In trend

Îți poți proiecta mansarda pe mobil

Da, trăim în era aplicațiilor, iar dacă până acum multe dintre ele erau gândite pentru diverse servicii, acum există unele inovatoare care-ți vin în ajutor în procesul de renovare al casei. Cea mai recentă aplicație de acest gen este destinată mansardelor, se numește MyDaylight și este gândită împreună cu specialiștii de la VELUX. Cu MyDaylight vei putea să-ți proiectezi în mediul virtual spațiul de la mansarda casei tale. Dar hai să-ți spun mai multe.

adelaparvu.com despre aplicatia MyDaylight de la Velux 3

Înainte de a-ți instala aplicația MyDaylight, este recomandat să o descarci dintr-o rețea wi-fi pentru că altfel îți va consuma multe date. Și nici nu e de mirare pentru că după ce introduci măsurătorile privind suprafețele pardoselii, pereților, înălțimii acestora, ulterior te poți juca cu dispoziția ferestrelor și mărimea acestora pentru a vedea cum se simte o încăpere la mansardă bine iluminată naturală. Și nu doar că vei vedea spațiul pe mobil, ci îl poți vedea și în VR, adică în Realitatea Virtuală cu ajutorul ochelarilor speciali. Așadar, este o experiență pe cinste, nu doar o simplă aplicație.

Pentru a proiecta camera dorită cu ajutorul luminii naturale, trebuie doar să urmezi 5 pași simpli:
Descarcă aplicația MyDaylight din magazinele virtuale App Store sau Google Play Store;
Configurează spațiul virtual adăugând parametrii încăperii, precum dimensiunea spațiului și panta acoperișului
Creează diferite variante de iluminare naturală prin schimbarea poziției ferestrelor și/sau a dimensiunilor ferestrelor
Așteaptă câteva minute și vei primi o notificare cu privire la camera ta personalizată, inundată de lumină
Având simularea salvată în telefonul tău, vei putea experimenta design-ul camerei, atât în formatul 360o, cât și prin intermediul VR. Dacă vei folosi ochelari VR, vei avea parte de o experiență inedită, care îți va da impresia că te afli chiar în camera pe care ai creat-o prin intermediul aplicației!
adelaparvu.com despre aplicatia MyDaylight de la Velux

Atenție, după ce introduci informațiile privind cotele spațiului pe care dorești să-l renovezi sau amenajezi, durează circa 10 minute procesul prin care aplicația MyDaylight îți redă încăperea așa cum ți-ai gândit-o. Vrei să vezi altă variantă a aceluiași spațiu? Foarte bine! Poți reconfigura totul pentru a-ți da seama unde și cum poți mobila spațiul în funcție de poziția ferestrelor.

adelaparvu.com despre aplicatia MyDaylight Velux 2

După ce testezi aplicația MyDaylight vei realiza cât de mult contează lumina naturală la mansardă (și nu numai) și ce spațiu plăcut poți obține prin prezența ferestrelor. Această aplicație a trezit interesul multor bloggeri, așa că nu întâmplător este lansat și un concurs pentru ei în cadrul comunității Blogal Initiative, concurs în juriul căruia mă aflu și eu (vezi detalii AICI). Pe lângă cei care vor scrie din propria experiență despre această aplicație, chiar sunt curioasă ce părere ai și tu despre aplicația MyDaylight – spune-mi cât de mult consideri că te ajută în renovarea mansardei. Sper să-ți prindă bine informațiile acestea!

adelaparvu.com despre aplicatia MyDaylight Velux 1

Un raspuns pentru Îți poți proiecta mansarda pe mobil

  1. Romina spune:

    Bună ziua!
    Ne puteți spune daca există si o aplicație pentru configurarea bucatariei ori a sufrageriei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *