adelaparvu.com despre cartea arhitectului Radu Negoita Discofort Residence (7)

In Designeri si Arhitecti, Romania Mea

Vrei să cumperi un apartament? Ferește-te de capcane! Te ajută arhitectul Radu Negoiță

Da, am primit multe întrebări referitoare la organizarea diverselor apartamentelor nou construite, dacă sunt în regulă sau nu. Dar numărul de mailuri și mesaje primite nu se compară cu cele primite de către arhitectul Radu Negoiță. Pe lângă pagina lui foarte accesată de Facebook, are și un blog excelent scris, dar vreau neapărat să-ți spun despre cartea lui!

Coperta cărții scrisă de arhitectul Radu Negoiță. Neapărat trebuie să o ai!

Coperta cărții scrisă de arhitectul Radu Negoiță. Neapărat trebuie să o ai!

Musai cumpără cartea arhitectului Radu Negoiță înainte să te aventurezi în cumpărarea unui apartament. De ce? Pentru că acest generos specialist, și spun generos pentru că își dedică extrem de mult timp spre binele celorlalți, a punctat în cartea lui – DISCONFORT RESIDENCE – Cum să indentifici capcanele din schița apartamentului pe care vrei să-l cumperi  – exemple concrete de planuri de locuințe care nu sunt în regulă și îți explică și de ce. Ia la rând fiecare funcțiune în parte de la bucătării la dormitoare și îți spune ce nu e în regulă cu ele, la ce trebuie să fii atent și la ce prevăd normativele de arhitectură și legile în vigoare la noi.

Arhitectul Radu Negoiță la lansarea cărții sale de la Sibiu - fotografie trimisă special pentru cititorii blogului meu. Poți sta de vorbă cu arhitectul bucureștean pe 3 octombrie la Iași la Fab Lab, pe 11 octombrie la Constanța la Cărturești - City Park Mall și pe 18 octombrie la Timișoara la Cartea de Nisip.

Arhitectul Radu Negoiță la lansarea cărții sale de la Sibiu (27 septembrie Librăria Humanitas) – fotografie trimisă special pentru cititorii blogului meu. Poți sta de vorbă cu arhitectul bucureștean pe 3 octombrie la Iași la Fab Lab, pe 11 octombrie la Constanța la Cărturești – City Park Mall și pe 18 octombrie la Timișoara la Cartea de Nisip.

adelaparvu.com despre cartea arhitectului Radu Negoita Discofort Residence (9)

Pe lângă faptul că-ți semnalează toate problemele, capcanele pe care ți le întind dezvoltatorii imobiliari, arhitectul te ajută concret cu sfaturi în această carte, dar pe un ton foarte haios, adică te mai face să și râzi. Arhitectul Radu Negoiță este un specialist extraordinar pentru că a făcut pasul către oamenii de rând, le-a venit în ajutor înainte de a se gândi la orice beneficiu material. Așa că îți spun cu toată convingerea că merită să-i cumperi cartea pentru a-i răsplăti efortul, dar prețul ei de doar 39 lei te va scuti de bani grei plătiți pe ratele creditului pe care ai vrea să-l faci pentru o locuință prost organizată. Iar dacă vrei un sfat profesionist, fii gata să apelezi la serviciile arhitectului. Merită să plătești o consiliere înainte de a plăti bani grei în zeci de ani de zile pentru o locuință care nu este bine gândită. Uite, mai jos ți-am făcut câteva poze din conținutul cărții lui. Găsești cartea în librării, dar o poți comanda și online. Și da, merită să cumperi cartea chiar dacă ai deja o locuință, dar vrei să o renovezi sau amenajezi. Sunt sigură că te va inspira și pe tine!

adelaparvu.com despre cartea arhitectului Radu Negoita Discofort Residence (6)

adelaparvu.com despre cartea arhitectului Radu Negoita Discofort Residence (4)

adelaparvu.com despre cartea arhitectului Radu Negoita Discofort Residence (3)

adelaparvu.com despre cartea arhitectului Radu Negoita Discofort Residence (5)

adelaparvu.com despre cartea arhitectului Radu Negoita Discofort Residence (1)

DISCONFORT RESIDENCE – Cum să indentifici capcanele din schița apartamentului pe care vrei să-l cumperi 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *