Pat și saltea Luiss în camerele de la Hotel Dome Satu-Mare.

In In trend, Shopping

Și tu ți-ai dori acasă saltea confortabilă ca la hotel?

Este perioada când ne amintim de vacanțele de vară, dar deja ne pregătim pentru cele de iarnă și cei care au fost inspirați să aleagă pentru concediu pensiuni și hoteluri bune, sunt mai odihniți și tânjesc la odihna din perioada concediilor. Dar știi de ce? Nu e musai exclusiv din cauza evadării, ci și datorită saltelelor. Da, o saltea de calitate te ajută să te odihnești și să fii revigorat, iar cei din industria turismului știu asta, așa că nu întâmpător, deseori, în discuțiile cu clienții ajung să mi se spună: îmi doresc un pat ca cel pe care am dormit în vacanță. Ei bine, m-am interesat dacă există firme la noi care furnizează saltele premium pentru industria turismului (HoReCa), saltele pe care le-ar putea achiziționa și clienții mici, așa ca noi, și am dat peste o firmă din Brașov, care vinde și paturi, nu doar saltele dedicate HoReCa. Dar hai să-ți spun mai multe.

Pat cu saltea în showroomul Luiss, unde micii clienți pot testa fără rezerve ceea ce este expus.

Pat cu saltea în showroomul Luiss, unde micii clienți pot testa fără rezerve ceea ce este expus. Pe lângă gama largă de saltele la firma Luiss puteți comanda paturi și chiar canapele tapițate.

adelaparvu.com despre saltele Luiss made in Romania (1)

Saltelele dedicate industriei turismului par să fie mai bune decât cele pentru clienții de rând pentru că trebuie să facă față multor așteptări, de la igienă la confort, de la rezistență la aspect imaculat în timp. Dar de fapt secretul constă în alegerea lor. Specialiștii de la firma Luiss din Brașov au date și informații de care țin cont, cum ar fi faptul că femeile preferă alte tipuri de saltele comparativ cu bărbații, adică să fie mai moi, mai călduroase, pe când bărbații vor să nu traspire, iar salteaua să nu se comprime prea mult sub greutatea lor. De asemenea, pentru stațiuni balneare ori care au o componentă medicală se aleg alte tipuri de saltele față de cele care urmează să fie înglobate în paturile din camerele unui hotel de munte ori a unui hotel situat la mare. Așa că nu întâmplător paturile și saltele Luiss sunt special concepute astfel încât să aducă un plus de relaxare și de confort, de care în general beneficiezi în hotelurile de 5 stele pentru că specialiștii acestei firme știu că odihna nu este banală, ci foarte importantă pentru sănătatea și starea de bine a oamenilor.

Cameră de hotel dotată cu paturi și saltele de la Luiss. Imagine din Hotel Dome, Satu Mare.

Cameră de hotel dotată cu paturi și saltele de la Luiss. Imagine din Hotel Dome, Satu Mare.

Pentru că au experiență în servicii de consiliere de design interior pentru camerele de hotel, specialiștii de la Luiss te pot ajuta și pe tine nu doar în a-ți alege salteaua, ci și a alege tot ce ai nevoie pentru un dormitor de vis. Practic, serviciile personalizate sunt cele care garantează că vei face alegerea corectă atât în privința tipului de saltea potrivit pentru tine și familia ta, cât și în privința patului. Luiss lucrează cu saltele executate cu materiale și produse fabricate în Germania de calitate premium, furnizori cu tradiție, iar paturile sunt unele de calitate cu arcuri Pocket sau Bonell încorporate.

Pat și saltea Luiss în camerele de la Hotelul Dome, Satu Mare. Cei de la firma Luiss au livrat paturi și saltele în multe hoteluri din țară, de la JW Marriot București, Crowne Plaza Bucharest la Hotel Transilvania Alba-Iulia sau Hotel Dome, Satu-mAre (in foto).

Pat și saltea Luiss în camerele de la Hotelul Dome, Satu Mare. Cei de la firma Luiss au livrat paturi și saltele în multe hoteluri din țară, de la JW Marriot București, Crowne Plaza Bucharest la Hotel Transilvania Alba-Iulia sau Hotel Dome, Satu-Mare (in foto).

Detaliu saltea Boxspring încorporată în pat tapițat model Hollywood.

Detaliu saltea BoxSpring încorporată în pat tapițat model Hollywood de la Luiss.

Pat cu saltea sistem Boxsping înglobată în pat model Hollywood de la firma Luiss.

Pat cu saltea sistem Box Spring înglobată în pat model Hollywood de la firma Luiss.

Dar ce înseamnă să beneficiezi de un somn de calitate? Specialiștii de la Luiss spun că un sistem complet conceput să îți ofere somnul acela odihnitor pe care îl asociezi cu hotelurile de 5 stele este format din pat, saltea și topper. Structura patului este detaliul ce influențează enorm confortul pe care îl oferă salteaua. O saltea foarte bună pusă pe un suport neadecvat poate fi o investiție neinspirată. Una este ca salteaua să fie susținută pe un sistem flexibil, care permite aerisirea și alta este să o așezi într-o cutie din PAL. Specialiștii de la Luiss recomandă utilizarea paturilor Box Spring care au arcuri în componenta soclului de pat. De ce? Pentru că aceste arcuri oferă saltei o viață mai lungă și îi vor îmbunătăți semnificativ calitățile. De reținut că astfel de paturi au nevoie de saltele cu arcuri.

Imagine din showroomul Luiss, unde sunt expuse atât paturi tapițate, saltele, cât și lenjerii de pat.

Imagine din showroomul Luiss, unde sunt expuse atât paturi tapițate, saltele, cât și lenjerii de pat.

Atenție! Mulți oameni nu știu, dar după achiziționarea saltelei, corpul nostru poate avea nevoie de timp pentru a se adapta noii saltele. Greutatea, căldura și umiditatea din cameră influențeaza rigiditatea unei saltele, iar astfel, ea are nevoie de timp pentru a se aclimatiza, spun specialiștii Luiss. Deci, după ce-ți alegi salteaua, ai răbdare să te acomodezi cu ea. Ceea ce este important e atunci când alegi salteaua. Ea trebuie să ofere un suport adecvat coloanei vertebrale pentru că principala cauză a problemelor de spate este o saltea care ne ține noapte de noapte corpul într-o pozitie atipică, exercitând presiune asupra mușchilor, deci forțează și coloana să stea într-o poziție incomodă. În timp, acest lucru poate duce chiar la tasarea coloanei. Așa că cel mai bine e să apelezi la specialiști când vrei să-ți cumperi o saltea de calitate, care să-ți asigure un somn sănătos și odihnitor.

Detaliu de saltea deasupra căreia este topperul Turf pentru mai mult confort.

Detaliu de  pat cu saltea de la Luiss. Deasupra este topperul Turf pentru mai mult confort, gama de toppere fiind desigur disponobilă la aceeași firmă.

Imagine din showroomul Luiss. În showroom ai la dispoziție varietate de mostre de materiale și produse pentru amenajarea casei și evident pentru a-ți ambienta un dormitor de vis.

Imagine din showroomul Luiss. În showroom ai la dispoziție varietate de mostre de materiale și produse pentru amenajarea casei și evident pentru a-ți ambienta un dormitor de vis.

Prețurile? Ia în calcul faptul că un sistem complet, pat, saltea și topper sunt menite a-ți asigura odihnă adevărată timp de cel puțin zece ani de zile. Practic nu-ți cumperi saltea la fel de des pe cât îți schimbi telefonul mobil, deși ești mai dispus să dai banii pe un telefon, și nu puțini, decât pe o saltea de calitate. Vrei să dormi în fiecare zi ca în hotelul din vacanță? Atunci merită să faci o investiție pentru a-ți asigura calitatea somnului. Ieftin și de calitate nu există, dar premium și sănătos la un preț corect da! Află despre prețuri, despre consiliere de design, dar și varietate produselor de tip HoReCa pe care le poți achiziționa acum și dacă ești client privat pe site-ul firmei din Brașov: www.shop.luiss.ro, iar dacă ești în vacanță în Brașov mergi să testezi saltele în showromul din Bulevardul 15 Noiembrie nr.44 și vezi noutățile pe site-ul www.luiss.ro. Sper să-ți prindă bine informațiile acestea!

Pat și saltea Luiss în camerele de la Hotel Dome Satu-Mare.

Pat și saltea Luiss în camerele de la Hotel Dome Satu-Mare.

Pat și saltea Luiss în camerele de la Hotel Transilvania din Alba-Iulia.

Pat și saltea Luiss în camerele de la Hotel Transilvania din Alba-Iulia.

Detaliu lenjerie de pat model Scalett de la firma Luiss.

Detaliu lenjerie de pat model Scalett de la firma Luiss din Brașov.

2 raspunsuri pentru Și tu ți-ai dori acasă saltea confortabilă ca la hotel?

  1. Ratis spune:

    Am 72 de ani si-mi doresc tare mult ca anii pe care ii mai am de acum inainte sa se desfasoare intr-un cadru placut.E necesara „mana” unui specialist.Ce ma sfatuiti,tinand cont ca sunt totusi,o pensionara …?

  2. Ioana spune:

    Sa nu uitam si de importanta lenjeriilor hoteliere! calitatea acestora influenteaza sederea turistului si da o nota aparte incaperii de dormit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *