adelaparvu.com despre concursul de design interior Antalis Design Awards (3)

In Concursuri, Designeri si Arhitecti

CONCURS Antalis Design Awards. Data limită 30 noiembrie 2018

Pentru arhitecții, designerii de interior și studenții din aceste domenii cu siguranță este o provocare fiecare concurs, iar Antalis Design Awards 2018 își așteaptă participanții cu proiecte de design interior până pe 30 noiembrie 2018. Concursul de design interior Antalis poate fi o rampă de lansare la nivel internațional, câștigătorii premiilor din România fiind automat invitați în competiția internațională. Câștigătoarea de anul trecut Diana Chivu, visual creator & interior designer, a participat la Paris unde, din 342 proiecte ale ceativilor din 29 de țări, ea a câștigat premiul I, la secțiunea 3D, din cadrul Antalis Interior Design Awards.

Diana Chivu a câștigat premiul I la Paris în cadrul competiției internaționale Antalis Design Awards. În foto de la stânga la dreapta : Jörg Stein (Germania), Dennis Laustsen (Danemarca), Grzegorz Lelek (Polonia), Lukasz Klimasara (Polonia), Paul Sharpe (UK), John Hardaker (UK), Diana Chivu (Romania), Pedro Bastos (Portugalia), Charlotte Liénard (Belgia), Lachezar Ivanov (Bulgaria), Christophe Koziel (Franta)

Diana Chivu a câștigat premiul I la Paris în cadrul competiției internaționale Antalis Design Awards. În foto de la stânga la dreapta : Jörg Stein (Germania), Dennis Laustsen (Danemarca), Grzegorz Lelek (Polonia), Lukasz Klimasara (Polonia), Paul Sharpe (UK), John Hardaker (UK), Diana Chivu (Romania), Pedro Bastos (Portugalia), Charlotte Liénard (Belgia), Lachezar Ivanov (Bulgaria), Christophe Koziel (Franta). Mai jos foto cu una dintre perspectivele proiectului câștigător realizat de către Diana Chivu.

adelaparvu.com despre concursul de design interior Antalis Design Awards (2)

TEMA CONCURSULUI ANTALIST DESIGN AWARDS 2018: proiect de amenajare a sălii de întâlniri din cadrul Nod Makerspace, iar proiectul să includă minimum 3 produse Coala de la Anatalis. Participanții își pot trimite propunerile de amenajare a sălii de întâlniri pe adresa contact@antalisawards.ro, până la data de închidere a competiției 30 noiembrie 2018.

DESPRE PRODUSELE COALA. Gama de produse denumită Coala oferă o largă paleta de soluții pentru decorarea interioarelor, fiind suporturi ideale pentru imprimare.
Coala Textile cuprinde materiale ideale, ușor de prelucrat și personalizat, estetice, dar și funcționale. Spre exemplu Coala Textile Sound Line reduce zgomotul prin absorbția ecourilor. Este un material textil inovator, fiind perfect pentru sălile de sedinșă sau interioare aglomerate.
Coala Wallpaper cuprinde materiale de tip tapet cu sau fără adeziv, ușor de aplicat și personalizat, cu finisaje diverse precum piele, nisip sau canvas, dar și materialul tip folie tablă școlară pe care poți scrie cu creta.
Coala Magnetics cuprinde materiale de tip magnet, ideale pentru semnalizarea interioarelor, materiale ușor de aplicat și schimbat.

REGULAMENTUL CONCURSULUI. Regulamentul competiției și detaliile de participare sunt publicate pe site-ul www.antalisawards.ro si pe pagina de Facebook/ AntalisRomania

PREMIILE CONSURSULUI. Două dintre premii sunt acordate de juriu și un al treilea va fi unul de popularitate, acordat de public. Astfel, proiectul cu cele mai multe voturi din partea publicului, înregistrate până la data de 30 noiembrie va fi recompensat cu premiul de popularitate. Anunțarea câștigătorilor va fi făcută până la data de 31 decembrie 2018.

Premiul I – 1.000 de euro, trofeul Antalis Design Awards 2018 și implementarea proiectului în cadrul hubului creativilor, NOD MAKERSPACE
Premiul 2 – 500 de euro, trofeul Antalis Design Awards 2018
Premiul de popularitate – 500 de euro – acordat proiectului cu cele mai multe voturi

MEMBRII JURIULUI.
Diana Chivu – câștigătoarea trofeului Antalis Interior Design Awards (Paris, 2017);
Arkadiusz Chlopik – Marketing Director Central South East European Region, Antalis;
Raluca Petisteanu – arhitect
Matius Ichim – arhitect & membru APIIP (Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publlicitate)

adelaparvu.com despre concursul de design interior Antalis Design Awards (3)

Parteneri ai Wall of Fame, Antalis Design Awards sunt: APIIP (Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate), Grup Transilvae, Pastel, Mater  și Nod Makerspace.
Antalis este liderul european în distribuția de hârtie B2B (numărul 1 în întreaga lume, în afara Statelor Unite) și în industria ambalajelor industriale și al doilea în distribuția materialelor suport pentru comunicare vizuală în Europa. În 2017, grupul a raportat vânzări de 2,4 miliarde euro și a angajat 5.500 de persoane care deservesc aproape 140 000 de clienți, în 43 de țări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *