adelaparvu.com despre sfaturi videoblog cu Andreea Besliu

In Idei pentru acasa

VIDEOBLOG. Dimensiunea corectă a patului și sufragerie în bucătărie

Dilemele sunt multe când vine vorba despre amenajări interioare. De această dată am răspuns cu privire la dimensiunea unui pat în dormitor, dar fii pe fază că am scris un articol despre organizarea dormitorului AICI. De asemenea, sunt oameni care-și mută bucătăria pe balcon, iar în spațiul liber vor să acomodeze o sufragerie.  Și de această dată am avut-o alături pe colega mea arh. Andreea Beșliu, astfel ca sfaturile să fie cât mai complete. Vezi pe canalul meu de YouTube/AdelaParvu ce am recomandat pentru aceste cazuri în materialul video de mai jos, iar dacă vrei extra idei vezi și blogul Andreei.

Dacă vrei și tu un sfat, ne poți scrie pe adresa [email protected] cu mențiunea la subiectul mailului VIDEOBLOG. Te rog nu uita să dai cât mai multe detalii, respectiv plan cotat și dimensiunile obiectelor care-ți dau bătăi de cap. Sper să-ți prindă bine sfaturile noastre!

Vezi aici canalul de YouTube/AdelaPârvu.

2 raspunsuri pentru VIDEOBLOG. Dimensiunea corectă a patului și sufragerie în bucătărie

  1. Mihaela spune:

    Buna Adela . am nevoie de ajutor in alegerea corecta a culorii fatada casei si idee pentru scarile la intrare ? casa se afla in zona de munte (Neamt ) . multumesc din suflet

    casa2

    • Adela Parvu spune:

      Bună Mihaela! Te rog să ai în vedere faptul că atunci când ați depus actele la primărie pentru Autorizația de Construire, arhitectul care a întocmit planurile a prevăzut și finisajele pentru fațade. Ca atare, ar fi bine să consulți dosarul casei tale înainte de a cere orice părere. Dacă mă întrebi pe mine, eu aș face casa albă și cu detalii din lemn, simplă și cât mai curată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *