adelaparvu.com despre catalog gradina BricoDepot 2019 (4)

In Amenajari Gradina, Produse gradinarit

Idei pentru balcon și grădină, plus produse la preț bun

Merg deseori prin magazine pentru că-mi place să descopăr produse pe care de regulă atunci când le văd îmi vin și idei despre cum aș putea să le folosesc în alt context. Unul din magazinele mele preferate este și Brico Depot pentru că aici am găsit nu doar produse, ci și soluții la un preț foarte bun. Da, și colegii mei de birou rămân uimiți când le spun de Brico Depot pentru că ei au impresia că magazinul este un soi de depozit, dar după ce le-am spus de gama de mobilier de baie despre care am scris aici sunt acum mai pe fază. Cum? Păi e și mai ușor decât înainte pentru că pe site-ul Brico Depot www.bricodepot.ro găsești acum toate produsele listate, ai detalii de preț, dimensiuni, materiale, dar poți verifica și stocurile. Anul trecut rețeaua Kingfisher din care face Brico Depot a achiziționat și magazinele Praktiker, așa că acum, după ce verifici pe site ce te-ar interesa să cumperi vei vedea că există 34 de magazine în toată țara (vezi orașele AICI). Ceea ce mi-a atras atenția mai nou este catalogul de grădină, unde, după cum îți spuneam am găsit și multe idei, inclusiv proiecte pentru amenajarea balconului și grădinii. Și da, vei găsi produse la prețuri foarte bune, iar mai jos, inspirată de cele șapte povești din catalog (vezi catalogul online AICI) ți-am făcut și o selecție ca să vezi despre ce este vorba.

adelaparvu.com despre catalog gradina BricoDepot 2019 (5)

Sistemul de panouri Neva este potrivit pentru garduri, balcoane, dar sincer eu le-aș vedea și ca decorațiuni de perete la interior. Este din aluminiu vopsit în câmp electrostatic și are 5 ani garanție. Montajul în ansamblul gardurilor se face ușor pur și simplu prin inserarea în stâlpii din aceeași gamă. Preț panou vezi AICI. Dar mai jos ai și un material video pentru inspirație.

adelaparvu.com despre catalog gradina BricoDepot 2019 (4)

Gama de mobilier Janeiro are un design actual, linii simple și cadre metalice vopsite în alb. Măsuța de cafea se potrivește și la interior sau pe post de noptieră și are și preț bun vezi AICI. Scaunele sunt fixe și au șezutul din material rezistent, dar și prețul este foarte bun vezi AICI.

adelaparvu.com despre catalog gradina BricoDepot 2019 (7)

Set de mobilier de exterior cu patru piese sub 1000 lei toate? Da, vezi gama de mobilier din ratan și wicker setul Diva AICI. Măsuța este ladă de depozitare.

adelaparvu.com despre catalog gradina BricoDepot 2019 (3)

Una dintre cele mai dorite plante: lavanda. O găsești la ghiveci și o poți păstra ca atare sau o poți planta în grădină. În descrierea plantei vei găsi și sfaturi pentru plantare și îngrijire – vezi AICI.

adelaparvu.com despre catalog gradina BricoDepot 2019 (2)

Grătar? Da, mulți visează la așa ceva. Ai o gamă mare de modele din materiale prefabricate și la prețuri bune cum este și modelul de față – vezi AICI. Atenție! La aceste tipuri de grătare nu se folosesc lemne, ci doar cărbuni, în caz contrar grătarul este afectat de flăcările mari și poate crăpa.

adelaparvu.com despre catalog gradina BricoDepot 2019 (6)

Când ai curte pe care ți-o dorești amenajată pentru familie poate îți dorești și o piscină. Înainte să te aventurezi pentru construcția unei piscine poți încerca un produs pe care-l găsești la preț foarte accesibil cum ar fi modelul rotund cu cadru metalic. Vezi detalii și preț AICI.

adelaparvu.com despre catalog gradina BricoDepot 2019 (1)

Și pentru iluminatul grădinii găsești variante estetice și funcționale la preț bun, cum ar fi stâlpul de exterior de 60 W. Merită să vezi și materialul video despre iluminatul grădinii ca să-ți dai seama că atmosfera pe timpul serii o poți face și prin zone iluminate pe fațada casei, dar și cu felinare – pe care le găsești în același magazin.

Spuneam despre idei, așa că te provoc să explorezi catalogul Brico Depot pentru grădină pe care-l găsești gratuit atât în varianta tipărită în magazin, dar și online AICI. Sper să alegi inspirat produse pentru balconul și grădina ta!

 

2 raspunsuri pentru Idei pentru balcon și grădină, plus produse la preț bun

  1. MIHAIL spune:

    multumim frumos…!
    Super idee mi ati dat in dimineata aceasta!

  2. Monica spune:

    Frumos! Si daca tot vine primavara si eu visez la o terasa frumoasa vin cu o intrebare. Am vazut pe blog un articol cu o terasa minunat amenajata cu plante perene in ghiveci si mai multe articole cu plante de gradina care cresc si in ghiveci. Ce plante de gradina as putea lasa iarna in ghiveci pe balcon, fara sa le aduc in casa? Am o terasa destul de mare care merita incarcata cu flori, dar nu as vrea sa am grija lor pe timpul iernii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *