adelaparvu.com despre eveniment AFI City la AFI Palace Cotroceni randare Alderamin Studio Bucureti

In Cum sa...

Ne vedem la AFI Cotroceni pe 8 mai!

Dacă vrei să afli despre ultimele tendințe în amenajări interioare, ceea ce este în vogă în design interior în 2019 și, de asemenea, despre cum poți optimiza și înfrumuseța spațiile apartamentelor de bloc, îți dau întâlnire pe data de 8 mai 2019, de la ora 13, la AFI Mall Cotroceni, intrarea Far. Alături de colegii mei de la biroul de design și arhitectură îți vom răspunde la întrebări, dar după ce-ți prezentăm cazuri concrete legate de stilurile de viață specifice nouă, românilor. Numărul locurilor este limitat, așa că dacă vrei să participi la acest workshop interactiv susținut de AFI City, te poți înscrie până pe data de 6 mai 2019, pe adresa de mail angela_moraru@mccannpr.ro. Să ne vedem cu bine!

Trei camere (link AFI City) pentru o familie cu doi copii, două camere (link AFI City) pentru un cuplu tânăr, un studio (link AFI City) pentru un iubitor de animale de companie – toate sunt scenarii reale pentru care vei afla secrete de amenajare conform stilurilor de viață actuale.

Trei camere pentru o familie cu doi copii, două camere pentru un cuplu tânăr, un studio pentru un iubitor de animale de companie – toate sunt scenarii reale pentru care vei afla secrete de amenajare conform stilurilor de viață actuale.

Îi voi avea alături pe tinerii și talentații mei colegi ca să apucăm să răspundem și la întrebări personalizate. 

La workshopul din 8 mai de la AFI Palace Cotroceni îi voi avea alături pe tinerii și talentații mei colegi ca să putem răspunde și la întrebări personalizate, așa că vino cu planul locuinței tale și cu poze ale camerelor tale (pe telefon) unde te lovești de diverse probleme.

adelaparvu.com despre eveniment AFI City la AFI Palace Cotroceni (4)

4 raspunsuri pentru Ne vedem la AFI Cotroceni pe 8 mai!

  1. Marcu Cecilia spune:

    As veni cu mare drag dar locul de muncă nu imi permite. Plus,distanță mare de la Arad.
    Doresc sa va trimit un mail cu poze din apartamentul meu. Mă puteți ajuta cu sfaturi pentru reamenajare?

    Vă admir munca și dăruirea pe care o depuneți și bucurați acei oameni care au apelat la serviciile dvs.

    O seară frumoasă!

    Cecilia Marcu

  2. Anca spune:

    Ff frumos ,dar dacă ne-ar spune de unde au fost achiziționate și prețul lor sa știu cât a costat camera de amenajat ar fi ideal,eu dacă vreau identic nu știu de unde sa le cumpăr! Ca la revistele de moda ca sunt de la unele firme și prețul lor !

  3. Monica spune:

    Foarte frumos amenajata …sper ca intr-o zi voi reusi sa-mi indeplinesc acest vis ❤mi-ar placea sa stiu de unde au fost cumparate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *