adelaparvu.com despre ghirlande luminoase in gradina, Foto lights4fun (3)

In Gradina, In trend

Iluminat decorativ pentru balcon și grădină

Atmosfera poate deveni magică pe timpul serii cu ajutorul luminii. Fie că ai o grădină sau o terasă și ți-o dorești festiv iluminată pe timpul serii o poți avea cu ghirlande luminoase de exterior. Da, repet, de exterior. Nu e de joacă cu electricitatea, așa că fii pe fază când achiziționezi girlandele luminoase ca ele să fie special concepute pentru uz în aer liber. Asta pentru a preveni orice fel de accidente nedorite, mai ales când o ploaie inopinantă nu-ți mai oferă răgazul de a strange instalația.

adelaparvu.com despre ghirlande luminoase in gradina, Foto lights4fun (6)

Ghirlandele luminoase te pot ajuta să decorezi locul de masă din foișor sau de sub o pergolă.

adelaparvu.com despre ghirlande luminoase in gradina, Foto lights4fun (5)

Ghirlandele luminoase transformă ambianța într-o curte unde există viță-de-vie, glicină sau iederă.

adelaparvu.com despre ghirlande luminoase in gradina, Foto lights4fun (7)

Cum majoritatea instalațiilor decorative sunt disponibile mai mult pe timpul iernii, e mai greu să găsești acum în magazine ghirlande luminoase. Dar există magazine online de unde poți comanda instalații luminoase de exterior. În plus, vezi că există și lampioane, felinare și ghirlande pe bază de baterii cu ajutorul cărora poți pune în valoare plante sau locuri de pe terasă, grădină unde nu ai la îndemână o sursă de electricitate.

adelaparvu.com despre ghirlande luminoase in gradina, Foto lights4fun (1)

La ce este bine să te uiți cu atenție înainte de a cumpăra online astfel de instalații? În primul rând să verifici tipul de alimentare, iar apoi musai lungimea cablurilor astfel ca să poți conecta instalația fără a recurge la improvizații periculoase. Adică, pe lângă lungimea instalației cu becuri verifică și lungimea cablurilor care asigură conectarea la priză.

adelaparvu.com despre ghirlande luminoase in gradina, Foto lights4fun (4)

Unde poți găsi astfel de instalații? Spre exemplu la Eglo găsești pe stoc ghirlande luminoase cu becuri simple, dar și becuri colorate (vezi AICI) – însă de lungimi mai mici, pretabile pentru balcoane și terase. Poți găsi ghirlande mai lungi de zeci de metri sau chiar pe comandă la ghirlandedegradina.ro, mai ales dacă vrei să decorezi un spațiu exterior pentru un eveniment de familie și nu numai.

adelaparvu.com despre ghirlande luminoase in gradina, Foto lights4fun (2)

Dacă te gândești la închirierea de instalații luminoase, de la ghirlande la litere volumetrice le poți găsi pe site-ul ghirlandeluminoase.ro. Dacă vrei acum vara să găsești ghirlande și instalații luminoase care seamnănă cu cele de Crăciun și alimentate cu baterii pe care le poți folosi pentru decorarea arborilor, arbuștilor și nu numai le poți găsi pe site-ul www.luminam.ro, iar pe site-ul englezesc www.lights4fun.co.uk am găsit și felinare, dar și lampioane pe bază de baterii. Sper să-ți prindă bine informațiile acestea!

Foto: Lights4fun

2 raspunsuri pentru Iluminat decorativ pentru balcon și grădină

  1. Iluminarea este un „must-have”, mai ales pentru terase. Este altfel atmosfera creata de lumini, indiferent de ce gen sunt si ce intensitate sau nuante au.

    IluminaremarcaSunLeader.RestaurantVatraRegalaPredeal.Pergolaretractabila

  2. Filimona spune:

    Felicitari pentru articol! Si eu mi-am amenajat recent gradina cu ghirlande luminoase si efectul este unul spectaculos. Eu am gasit foarte multe modele de ghirlande luminoase pe https://luminiterasa.ro
    Ofera si suport in alegere modelului potrivit si livreaza de pe o zi pe alta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *