adelaparvu.com despre tencuiala Oskar Beton Efect (1)

In Finisaje, Idei pentru acasa

VIDEO. Vopsea cu efect beton pe care o poți aplica singur

Am primit o mulțime de mailuri în care sunt întrebată despre cum se poate redecora un perete din living, bucătărie, camera copilului sau dormitor ori cum se poate face rapid un spațiu comercial mai atragător, fără multă bătaie de cap. Ei bine, ai acum la îndemână o vopsea decorativă cu efect beton, foarte în vogă, pe care o poți aplica fără probleme și fără grija că vei greși cu ceva. Se numește Oskar Beton Efect și poate fi nuanțată în șase tonuri de gri, de la luminos la închis. Eu am testat-o la biroul de design și arhitectură unde lucrez cu colegii mei și unde împreună cu colegul arh. Paul Domșa am redecorat un întreg perete.

adelaparvu.com despre tencuiala Oskar Beton Efect (2)

Oskar Beton Efect este un produs cu ajutorul căruia obții rapid și ușor o imagine în stil scandinav, industrial sau contemporan, fie că e vorba despre locuine, fie că sunt spații de tip bar, restaurant, pensiune sau showroom. În opinia mea se pretează și pentru spații care se doresc amenajate rustic, dar contează modul cum este aplicată și combinațiile de materiale din restul ambientului.

adelaparvu.com despre tencuiala Oskar Beton Efect (1)

‘Vopseaua are consistență de pastă și este livrată în găleată de 10 litri gata preparată (care ajunge pentru decorarea unei suprafețe de până la 17 mp) și gata de a fi aplicată. Pentru a decora cu Oskar Beton Efect ai nevoie de mistrie, spatulă și cancioc. Îți spun sincer că eu am încercat și cu mâna și funcționează, deci tu alegi ce efect vrei să dai la final, mai ales că până se usucă îi poți schimba textura. Vopseaua cu efect beton o găsești în magazine (vezi AICI) la prețul de 275 lei găleata și o poți folosi pe pereți zugrăviți cu vopsea lavabilă, pereți gletuiți sau tencuiți, dar nu și pe suprafețele de perete cu var sau humă, care trebuie curățate înainte. De asemenea, e bine ca peretele pe care aplici Oskar Beton Efect să fie stabil, fără crăpături și să-l amorsezi înainte cu Oskar Amorsă Zero Mucegai. Dar ca să vezi ce ușor e să o aplici și să obții un decor inedit, ai mai jos materialul video. Sper să te inspire și pe tine!

Video: YouTube/AdelaParvu

Un raspuns pentru VIDEO. Vopsea cu efect beton pe care o poți aplica singur

  1. Alina spune:

    Mulțumesc pentru filmuleț. Nu pentru ca interesa vopseaua, ci pentru că îmi era dor să te vad și mai ales să te aud. Îmi pare rău că nu mai faci parte din echipa Visuri la cheie și o să-ți simt lipsa ( erai preferata mea). Te pup și te îmbrățișez cu drag. Numai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *