adelaparvu.com despre canapea, pat jucarie Ludy creat de Ionela Tudor, Foto Ludy Canapele (13)

In Oameni talentati, Romania Mea

Canapea, pat și jucărie, piese create de Ionela Tudor

Mi-a plăcut foarte mult ceea ce a creat Ionela Tudor pentru camerele de copii și nu numai pentru aceste camere! Mi-a plăcut mult ingeniozitatea pieselor, dar și povestea ei. La 29 de ani, după ce a devenit mamă, s-a interesat mult despre cum ar putea stimula inteligența fetiței ei prin joacă și mișcare. În termeni de psihologie s-ar putea spune că există beneficii motrice și cognitive în urma jocului ce implică interacțiunea cu obiecte mai mari din categoria “foam play”. S-a documentat, a citit, dar mai mult a trecut la treabă.

adelaparvu.com despre canapea, pat jucarie Ludy creat de Ionela Tudor, Foto Ludy Canapele (21)

adelaparvu.com despre canapea, pat jucarie Ludy creat de Ionela Tudor, Foto Ludy Canapele (10)

Ionela Tudor a desenat piesele, apoi a căutat furnizori și s-a gândit să transforme o nevoie personală în ceva disponibil pentru alți părinți români care caută soluții pentru camerele copiilor lor. Mai mult, a reușit să obțină o mulțime de certificări, să fie sigură că produsele ei sunt absolut sănătoase, că pot fi întreținute, iar acest lucru i-a atras recunoașterea și din partea comunităților de specialiști care tratează copiii cu autism. Ca atare sunt centre de tratare a copiilor cu autism care au comandat piesele Ionelei p ecare le găsești sub  denumirea Ludy. De asemenea, în cabinetele medicale sau cabinete psihologilor dedicate copiilor se găsesc piesele Ionelei. Ea s-a străduit ca aceste piese să fie sigure din toate punctele de vedere. Dar hai să vezi cum arată ceea ce a realizat ea și să-ți spun cum mai pot fi folosite.

adelaparvu.com despre canapea, pat jucarie Ludy creat de Ionela Tudor, Foto Ludy Canapele (2)

adelaparvu.com despre canapea, pat jucarie Ludy creat de Ionela Tudor, Foto Ludy Canapele (5)

După ce copiii ajung să nu mai aibă nevoie de pătuțul clasic cu zăbrele, este dificil de găsit paturi potrivite pentru ei. Așa că o canapea din burete cu huse textile poate fi exact ceea ce cauți. De ce? Pentru că ea poate deveni pat, dar și loc de joacă fără a ocupa mult spațiu din cameră. În plus, este foarte sigură pentru cei mici pentru că nu are niciun element care să-i pună în pericol, adică nicio suprafață dură, dar nici dimensiuni care să nu fie accesibile pentru cei mici. Fiind dintr-un tip de burete certificat, piesele care compun canapeaua pat pot fi manevrate de către ei mici, grație greutății lor reduse.

adelaparvu.com despre canapea, pat jucarie Ludy creat de Ionela Tudor, Foto Ludy Canapele (15)

adelaparvu.com despre canapea, pat jucarie Ludy creat de Ionela Tudor, Foto Ludy Canapele (4)

Partea frumoasă este că o astfel de canapea poate fi realizată pe comandă, după dimensiunile dorite, dar Ionela Tudor deja s-a gândit la niște opțiuni standard pentru a optimiza costurile. În plus, canapeaua are întrebuințarea îndelungată, nu doar pentru perioada copilăriei, ci și la adolescență când poate fi transformată în fotoliu (numai bun pentru jocuri la consolă). Iar după ce trece perioada camerei de tineret, ei bine, astfel de piese pot fi folosite fără probleme în camere de relaxare, în camera dedicate sportului, dar și pe terasă, în foișor sau grădină.

adelaparvu.com despre canapea, pat jucarie Ludy creat de Ionela Tudor, Foto Ludy Canapele (9)

adelaparvu.com despre canapea, pat jucarie Ludy creat de Ionela Tudor, Foto Ludy Canapele (12)

Prețurile pieselor sunt foarte atractive și asta datorită muncii asiduee depuse de către Ionela care s-a zbătut să facă totul cu ajutorul producătorilor români. O bază formată din două piese care măsoară în total 164 cm lungime x 69 cm lățime costă 800 de lei (foto sus, dar fără brațe), deci poți avea un pat de dormit care se transformă într-un triunghi tip cort în varianta de joacă. La această bază poți adăuga câte piese vrei fie pentru a obține un castel, fie o mașină sau un adevărat loc de joacă cu rampe. Evident că un ansamblu mai complex poate ajunge și la 2000, 3000, 4000 lei, depinde de opțiunile tale.

adelaparvu.com despre canapea, pat jucarie Ludy creat de Ionela Tudor, Foto Ludy Canapele (14)

Modalitățile prin care poți compune diferite locuri de joacă din piese Ludy create de Ionela Tudor.

Modalitățile prin care poți compune diferite locuri de joacă din piese Ludy create de Ionela Tudor.

adelaparvu.com despre canapea, pat jucarie Ludy creat de Ionela Tudor, Foto Ludy Canapele (6)

adelaparvu.com despre canapea, pat jucarie Ludy creat de Ionela Tudor, Foto Ludy Canapele (8)

adelaparvu.com despre canapea, pat jucarie Ludy creat de Ionela Tudor, Foto Ludy Canapele (7)

Livrarea pentru piesele standard se face în circa 5 zile, iar pentru comenzi atipice de dimensiuni termenul de livrarea este situat între 10 și 14 zile. Ionela Tudor s-a străduit ca pe site-ul ei să ofere absolut toate informațiile de interes, mai ales că se ocupă singură de tot, începând de la preluarea comenzilor, verificarea lor și până la livrare. Așa că fă-ți timp și citește pe siteul ei Ludysworld.ro despre produsele disponibile. Mi-a plăcut foarte mult spiritul Ionelei, munca depusă, dar și rezultatele. Piesele ei sunt rapid adaptabile în orice casă și locuri de joacă în spații închise. Sper să te inspire și pe tine!

Foto: Ionela Tudor/ LudysWorld

3 raspunsuri pentru Canapea, pat și jucărie, piese create de Ionela Tudor

  1. Ioana spune:

    Imi place mult idea super practice! Spor in continuare

  2. Iuliana Sava spune:

    Frumoasă si interesantă idee! Va asteptam pe piață!

  3. DIY spune:

    Multumim pentru pontul ludysworld.ro, geniale piesele !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *