Press

În această rubrică ți-am făcut o selecție cu interviurile pe care mi le-au luat colegii din presă și din blogosferă. De asemenea, vei găsi și linkurile cu aparițiile mele în emisiuni radio sau la tv. Vei avea șansa ca în interviurile radio și tv să mă și auzi ori să auzi de mine 🙂

Andreea Esca (andreeaesca.com) m-a luat la întrebări, în februarie 2018, în emisiunea ei de la Europa FM – La Radio cu Andreea Esca. Mi-a oferit surprize audio intervievându-i pe colegii mei din emisiunea Visuri la Cheie, dar și pe unul dintre gemenii mei Lucian Pârvu 🙂 Poți auzi și vedea interviul mai jos:

—————————————————————————————————————————-

Cătălin Măruță m-a invitat în februarie 2018 în emisiunea lui de la ProTv La Măruță să vorbesc despre încercările din ultimii 10 ani de viață. Poți vedea interviul mai jos:

http://lamaruta.protv.ro/video/adela-parvu-interviu-de-10.html

adelaparvu.com despre interviu de 10 La Maruta


La final de 2017 am fost onorată să fac parte din rândul creativilor care au creat pentru organizația Salvați Copiii piese la Gala Brazilor de Crăciun, prilej pentru revista Avantaje să mă ia la întrebări despre decorarea de sărbători. Poți vedea interviul mai jos:


Am fost onorată ca în noiembrie-decembrie 2017 să fac parte din campania tv și online a renumitului brand Stella Artois – Sunt ceea ce știu să fac. Ai mai jos clipul campaniei:

—————————————————————————————————————–

În octombrie 2017 cei de la Edenia m-au provocat să fiu alături de ei pentru ca marele premiu din campania lor tv – Unde ieșim la masă? Acasă! – să fie o bucătărie concepută de către mine. Vezi clipul campaniei mai jos:

—————————————————————————————————————–

Ce înseamnă să ai o casă călduroasă? Aceasta a fost întrebarea pe care mi-au pus-o cei de la compania Ariston pentru care am răspuns în materialul video de mai jos:

—————————————————————————————————————–

Cei de la Almette m-au luat la întrebări, în septembrie 2017, despre amenajarea interioarelor într-o campanie plăcută și apropiată față de public. Poți vedea interviul mai jos:

—————————————————————————————————————–

Cei de la compania Velux m-au provocat, în februarie 2017, pentru a fi imaginea lor în campania de aniversare a 20 de ani de prezență în România. Mai jos poți vedea clipul campaniei:

—————————————————————————————————————–

Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și m-au votat la Elle Blogging Awards 2017, gală, în mai 2017, în cadrul căreia am câștigat premiul Best Deco Blog. Ai mai jos linkul video cu gala de decernare care a avut loc în mai 2017:

https://www.facebook.com/ElleRomania/videos/10155645306807345/

adelaparvu.com despre Elle Blogging Awards 2017

—————————————————————————————————

Da, sunt mamă de gemeni, iar Andreea-Mihaela Retea alias Andressa.ro m-a luat la întrebări, în februarie 2017, din această ipostază a vieții mele. Poți afla din interviurile de mai jos cum e să fii mamă de gemeni 🙂 

——————————————————————————————————————————————————

Ne-am început anul cu bine, adică la emisiunea Vorbește Lumea, unde, am fost invitată, vineri 6 ianuarie 2017, de către Adela Popescu și Gabriel Coveșeanu (Cove) să vin împreună cu gemenii mei Ștefan și Lucian. Adela Și Gabriel și-au dorit să afle mai multe despre mine din postura de mamă de gemeni și puteți vedea și voi în linkul de mai jos cum a fost în emisiune unde ne-am simțit foarte bine alături de cei doi minunați prezentatori.  

http://vorbestelumea.protv.ro/video/adela-parvu-mama-de-gemeni-si-sotie-de-scriitor.html

adelaparvu-com-despre-adela-parvu-si-gemenii-ei-stefan-si-lucian-parvu-la-emisiunea-vorbeste-lumea-ianuarie-2017-1

Fotografiile sunt postate și pe Instagram și sunt realizate de către tânăra Diana Canghizer, fashion designer.

adelaparvu-com-despre-gemenii-stefan-si-lucian-parvu-la-emisiunea-vorbeste-lumea-ianuarie-2017

 

—————————————————————————————————————————————-

Pe 2 decembrie 2016, echipa emisiunii La MĂRUȚĂ m-a invitat alături de gemenii mei Ștefan și Lucian în platoul lor. Împreună cu băieții mei am răspuns provocării de a decora bradul din emisiune și ne bucurăm dacă acest lucru a fost pe placul lor și al telespectatorilor. Poți afla mai multe despre mine în ipostaza de mamă în materialul video din linkul de mai jos.

http://lamaruta.protv.ro/video/gemenii-talentati-ai-adelei-parvu.html

adelaparvu-com-despre-prezenta-la-maruta-impreuna-cu-stefan-si-lucian-parvu

—————————————————————————————————————————————

Pe 1 Decembrie 2016, când se sărbătorește și ziua televiziunii ProTv, echipa Visuri la cheie a fost premiată cu premiul Ai Ce Trebuie, adică cel mai bun show tv din 2016 de la cel mai vizionat, cunoscut și iubit post tv din România. M-am bucurat foarte tare împreună cu colegii mei, arhitecții Omid Ghannadi, Alina Vîlcu și Dragoș Isăcescu și cu cei de la Zucchero Media, coproducătorii ai emisiunii Visuri la cheie alături de cei de la ProTv. E plăcut să fii recunoscut pentru munca ta chiar de către colegii tăi, ca să spun așa 🙂 Premiile Pro au fost în număr de 8, iar echipa Visuri la cheie l-a primit pe cel mai important. Mulțumim!

adelaparvu-com-despre-premiile-pro-visuri-la-cheie-cel-mai-bun-show-2016-de-la-protv-2

Am dansat pe scenă de bucurie! Mulțumim colegilor din ProTv pentru aprecieri și telespectatorilor pentru că sunt alături de noi! Este o mare fericire să știi că munca pe care o faci bine, frumos și cu pasiune este și recunoscută. Ne-a lipsit Dragoș Bucur, dar l-am înțeles că este la muncă peste hotare cu proiectele sale personale.

adelaparvu-com-despre-premiile-pro-visuri-la-cheie-cel-mai-bun-show-2016-de-la-protv

De la stânga la dreapta: Dalina Răducanu (asistenta Alinei Vîlcu), Monica Hauler Szasz (Zucchero Media), Bogdan Nicolescu (Zucchero Media), Adela Pârvu, Dragoș Isăcescu, Alina Vîlcu, Omid Ghannadi, Allma Somkereki (ProTv)

————————————————————————————————————————————–

De 1 decembrie 2016, echipa Visuri la cheie a dansat pentru România în emisiunea La MĂRUȚĂ. Împreună cu colegii mei, arhitecții Omid Ghannadi, Alina Vîlcu și Dragoș Isăcescu, am răspuns la provocarea de a ne prezenta într-o ipostază inedită în fața telespectatorilor, în semn de mulțumire pentru fidelitatea și susținearea lor dedicate emisiunii Visuri la cheie!

http://lamaruta.protv.ro/video/echipa-visuri-la-cheie-danseaza-pentru-romania-1.html

adelaparvucom-despre-echipa-visuri-la-cheie-danseaza-la-maruta

—————————————————————————————————————————————-

Marți 22 noiembrie 2016, TV MANIA a premiat show-ul tv Visuri la cheie ca fiind cel mai bun reality show din 2016. Premiile au fost acordate pe baza voturilor cititorilor publicației. Alături de colegii mei, arhitecții Omid Ghannadi, Alina Vîlcu și Dragoș Isăcescu, am primit, în numele întregii echipe de la ProTv și de la Zucchero Media, care este coproducător al emisiunii, cu mare bucurie și onoare acest premiul pentru care mulțumim telespectatorilor!

adelaparvu-com-despre-premiul-tvmania-cel-mai-bun-reality-show-2016-visuri-la-cheie-in-foto-echipa-creativa-visuri-la-cheie

————————————————————————————————————————————-

Pe 18 noiembrie 2016, Libertatea pentru femei a publicat un interviu în care am fost întrebată despre emisiunea Visuri la cheie și despre familia mea. Vezi întregul interviu în link:

http://www.libertateapentrufemei.ro/articol/adela-parvu-fara-ceilalti-simti-ca-n-niciun-rost-pe-lumea-asta-120614

adelaparvu.com despre interviu Adela Parvu in Libertatea pentru Femei 2016

————————————————————————————————————————————-

Joi 20 octombrie 2016, Cristina Stănciulescu a publicat interviul pe care mi l-a luat pentru site-ul  www.Life.ro. A vrut să afle mai multe despre ce fac la Visuri la cheie, despre ce case îmi plac și ce fel de mamă sunt. Vezi mai jos linkul către interviu, dar intră și pe pagina de Facebook/Life.ro

http://www.life.ro/fine-living/design-interior/adela-parvu-imi-plac-casele-in-care-oamenii-se-iubesc-

adelaparvu-com-interviu-pe-siteul-life-ro


Pe 29 septembrie 2016, actrița Tily Niculae (o cunoști din serialul La Bloc și de la radio Itsy Bitsy), a dezvăluit pe blogul ei www.tilyniculae.eu cum ne-am cunoscut și cum am colaborat împreună pentru ca visul ei să ajungă realitate. Vezi pe blogul ei peripețiile noastre, dar și pe canalul ei de YouTube/TilyNiculae

http://www.tilyniculae.eu/primul-live-din-studio-cu-adela-parvu/

adelaparvu.com despre prietenia cuTily Niculae

—————————————————————————————————————————————-

Miercuri 7 septembrie 2016, Adela Popescu și Cove (Gabriel Coveseanu) de la  Vorbește Lumea, ne-au invitat pe noi, echipa Visuri la cheie, ca să vorbim despre noul sezon al emisiunii din 2016, adică al treilea. Mai jos ai linkul cu înregistrarea de la ProTv.

http://vorbestelumea.protv.ro/video/visuri-la-cheie-un-nou-sezon.html

adelaparvu.com despre echipa Visuri la cheie in emisiunea Vorbeste lumea, 7 sep 2016

De la stânga la dreapta Cove, Alina Vîlcu, Omid Ghannadi, Adela Pârvu și Adela Popescu în studioul Vorbește lumea

————————————————————————————————————————————

Radio Guerilla m-a invitat la final de iulie 2016 la emisiunea La Război cu Iulian Tănase, unde am discutat despre case, oameni și viața mea de familie, inclusiv o recitare live a unuia dintre poemele scrise de soțul meu, poetul și scriitorul Adrian Pârvu. Mai jos înregistrarea emisiunii unde am fost invitată (de la -1,05 este partea în care mă regăsiți)

https://www.mixcloud.com/cipriancaius/războiul-sfârșitului-săptămânii-din-30-iul-2016-invitată-adela-pârvu

adelaparvu.com despre interviul Adela Parvu la Radio Guerilla 2016

—————————————————————————————————————————————-

Gala premiilor Elle Blogging Awards 2016 a fost un eveniment prin care s-au premiat cei mai influenți bloggeri din România la categoriile fashion, beauty, design, celebrity, food.

Voturile au fost acordate de către cititori, care m-au desemnat în 2016 câștigătoare la secțiunea design blog și le mulțumesc pentru asta! Cei de la Elle m-au luat la întrebări, iar eu le-am răspuns scurt și la obiect. Mai jos un rezumat al primei ediții al acestei gale.

————————————————————————————————————————————–

Știrile ProTv anunță în septembrie 2015 un nou sezon al emisiunii Visuri la cheie, ocazie pentru echipa din care fac și eu parte alături de Dragoș Bucur, Alina Vîlcu și Andrei Samoil de a da un mic interviu chiar în timpul filmărilor la o renovare pe care am făcut-o în București.

Aici linkul http://stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/visuri-la-cheie-debuteaza-miercuri-cu-o-poveste-cutremuratoare-de-viata-de-la-20-30-numai-la-protv.html

adelaparvu.com despre Stirile ProTv anunta emisiunea Visuri la cheie, septembrie 2015

————————————————————————————————————————————

Digi24 a făcut un reportaj în martie 2015 în care m-au invitat să-mi spun părerea despre casele la țară. Vedeți mai jos întregul material, căci este interesant.

—————————————————————————————————————————————-

Wall Street face, în august 2014, un top al bloggerițelor din România, mai exact a numărului de fani pe paginile lor de Facebook.

M-am regăsit și eu printre ele și am constatat că sunt singura specializată pe domeniul amenajărilor de case și grădini 🙂 Mulțumesc tuturor fanilor mei pentru că sunt alături de mine! O viață avem? Colorată să fie! Uite aici articolul din Wall Street unde găsești topul – Bloggerițele la putere!

adelaparvu.com in topul Wall Street report iulie 2014


Magda Câmpeanu de la revista Avantaje m-a luat la întrebări la început de iulie 2014 și m-a pus puțin în încurcătură mai ales când m-a chestionat despre brandul Adela Pârvu 🙂

Nu știam că sunt un brand 🙂 Uite aici in link interviul complet Adela Pârvu – Îmi plac lucrurile făcute cu pasiune

Adela Parvu in revista Avantaje


Sabin Gherman în emisiunea România de la A la Z mi-a făcut o surpriză spunând că citește des blogul meu. În ediția din 18 iunie 2014 (la minutul 45) s-a oprit asupra articolului despre frații Bența din Fălticeni.

Mulțumesc Sabin! Uite aici pagina lui de  Youtube și pagina lui de Facebook/Sabin.Gherman


Ileana Răducanu, redactor șef la Elle Decoration România, m-a onorat incluzându-mă în rândul oamenilor care sprijină designul românesc. Așa că în ediția de vară 2014 a revistei ai să mă găsești alături de oameni pasionați ca și mine 🙂

Editorialul semnat de Ileana Răducanu în numărul 50 al revistei Elle Decoration

Editorialul semnat de Ileana Răducanu în numărul 50 al revistei Elle Decoration

adelaparvu.com despre Elle Decoration Romania (1)

adelaparvu.com despre Elle Decoration Romania (3)


 

Am fost invitată în 16 iunie 2014 la emisiunea Metropolis, moderată de Constantin Opriș, la Money Channel și am dezbătut subiecte legate de turismul viticol și despre cum îți amenajezi casa pe timp de vară.


 

La Money Channel, în ediția din 14 aprilie 2014 a emisiunii Metropolis, am fost invitată alături de designerul Constantin Alupoaei pentru a discuta pe tema caselor container (minutul 21). Uite aici pagina de Youtube a emisiunii realizată de Constantin Opriș și aici pagina lui de Facebook.


 

Cel mai cunoscut și de succes blogger român Cristian China Birta, de fapt un adevărat antreprenor în comunicarea pe online, este cel care m-a ajutat să fiu cunoscută și sunt onorată să fac parte din echipa blogurilor de nișă pe care a înființat-o – Kooperativa 2.0.

Cine ăși dorește o campanie pe bloguri cu el trebuie să vorbească pentru că e un adevărat expert. Postarea despre mine mi-a prins tare bine pentru că am avut parte de opinii relevante din partea celorlați bloggeri români. Uite mai jos link-ul către articol.

Ce șanse credeți că are un blog pe nișa casă și grădină? 

Cristian China Birta despre Adela Parvu


Cei de la revista Biz m-au invitat, în februarie 2014, în cadrul Zilelor Biz la Social Media Summit să vorbesc despre cum am început să-mi fac un blog de nișă. Puteți vedea despre povestea de început a blogului meu mai jos: 

—————————————————————————————————————————————————————-

Andreea Vasile este pentru mine mai mult decât un blogger și mai mult decât jurnalistul care a lucrat la postul tv Digi24. Este un exemplu despre cum îți poți modela viața. De la o tânără plinuță a ajuns să aibă trupul la care visa. Dar a muncit pe brânci pentru asta!

Merită să-i citești blogul pentru că are povești incredibile. A fost curioasă să afle mai multe despre locuința mea, așa că m-a luat la întrebări și a publicat interviul pe blogul ei. Uite aici link-ul Despre felul în care locuim 

In dreapta foto Andreea Vasile

In dreapta foto Andreea Vasile

 


În luna august 2013 cei de la Cariere online mi-au luat un interviu difuzat la RadioLynx, dar și filmat. Mai exact Daniela Kammrath de la 121.ro m-a luat la întrebări.

Într-una din pauze m-am prostit și eu puțin spre deliciul celor care ne-au urmărit. În rest, am fost serioasă. Pe bune! Uite aici linkul Blogul te poate ajuta să îți creezi o reputație în mediu online – VIDEO

Cariere Online despre Adela Parvu


 

Da, am ales cariera de blogger și despre asta au scris și fetele de la Unica în interviul pe care mi l-au luat în februarie 2013. Mă bucur că povestea mea le-a stârnit interesul 🙂 Uite aici și linkul către articol Adela Pârvu a ales cariera de blogger

Adela Parvu in revista Unica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *