Magazinul Chic Ville din Cluj Napoca (1)

In Decoratiuni, Shopping

Decoratiuni, mic mobilier si accesorii vintage, rustice sau industriale de la Cluj in toata tara

Da, am specificat Cluj-Napoca pentru că acolo e și primul magazin pe care l-au deschis. Dar au avut așa un mare succes, că s-au hotărât să deschidă un shop online. Ce să faci? Dacă te bucuri de multe like-uri pe Facebook și de mediatizare în social media, normal că-ți vin cereri și din țară :). Dar cel mai important este că au adus obiecte deosebite, iar printre ele se află și decorațiuni pentru casă și mic mobilier produse de către artizani și artiști români.

Magazinul Chic Ville din Cluj Napoca (8)

Este vorba despre magazinul Chic Ville din Cluj-Napoca. A fost inaugurat anul trecut în noiembrie (2012), dar pentru că tăte obiectele sunt faine, n-au mai avut răbdare și timp să deschidă alte magazine prin țară (dar promit să o facă), așa că le-a venit minunata idee să le vândă online pe Chicville.ro. La țanc, chiar înainte de Paște. Cam așa ar trebui să procedeze oricine își deschide un magazin de casă și grădină. Adică să fie pregătit să-și vândă produsele online. Iar pentru asta are nevoie de imagini bune, deci și un fotograf talentar :). Cu pozele frumoase de la o ședință foto îți acoperi o bună perioadă de timp necesarul vizual atât pentru site, cât și pentru Facebook și Pinterest.

Magazinul Chic Ville din Cluj Napoca (3)

Îmi place mult faptul că pe noul magazin online ai și imagini cu aranjamente, ca să-ți dai seama mai bine cât de mari sunt obiecte, deci nu găsești doar piesele pozate separat. E foarte tare! Pentru că până la urmă, una e să-ți ofere cineva produse, și alta e să-ți arate cum le poți aranja împreună. Combinațiile sunt cele care ne inspiră, nu? Acum prețurile vreau să spun că sunt ok, nici prea mari, nici prea mici, iar obiectele frumoase. Intră și tu pe Chicville.ro și convinge-te. Plus că te așteaptă concursuri, carduri de fidelitate și reduceri pentru cumpărături mai consistente și promoții de sezon. Uite, mai jos câteva imagini din magazin care să-ți facă poftă de shopping :).

Magazinul Chic Ville din Cluj Napoca (6)

Magazinul Chic Ville din Cluj Napoca (11)

Magazinul Chic Ville din Cluj Napoca (7)

Magazinul Chic Ville din Cluj Napoca (12)

Magazinul Chic Ville din Cluj Napoca (5)

Magazinul Chic Ville din Cluj Napoca (1)

Magazinul Chic Ville din Cluj Napoca (2)

Magazinul Chic Ville din Cluj Napoca (4)

Magazinul Chic Ville din Cluj Napoca (9)

Magazinul Chic Ville din Cluj Napoca (10)

9 raspunsuri pentru Decoratiuni, mic mobilier si accesorii vintage, rustice sau industriale de la Cluj in toata tara

 1. Superb, incantator, felicitari pentru toate aceste ” descoperiri” care ne bucura privirea …
  Reta Avramescu

 2. Flori spune:

  LA cat mai multe iti dorim ca sa ne incanti vizual.:)

 3. DeAici spune:

  Sunt superbe. Chiar imi plac ghivecele incropite din fel de fel de obiecte „rustice”, daca pot sa le spun asa.

 4. LOUISE spune:

  se poate un magazin similar in Bucuresti? de ce toate lucrurile frumoase sunt la Cluj?

 5. […] extinsă la kika, dar și câteva piese în ton la magazinele precum Shabby Chic Shop, Yankee Land, Chic Ville, Flor de May, Vintage Monique Shop, Comptoir de Famille, Pierrot, Mon chic jardin. Și chiar dacă […]

 6. […] Accesorii pentru baie găsești la IKEA, KIKA, JYKS, iar obiecte decorative la Shabby Chic Shop, Chic Ville, Yankee […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *