In Finisaje, Magazine, targuri, expozitii, Shopping

Produse interesante intr-un magazin de vopseluri. Lac pentru piatra si trafaleti cu model

Știi, e ciudat că ne gândim să cumpărăm vopsea pentru acasă numai de la magazinele mari de bricolaj. Asta pentru că există magazine chiar lângă tine, unde dacă ai avea nu doar curiozitatea, ci ți-am face puțin timp să intri și să zăbovești, ai descoperi multe lucruri interesante. Așa am făcut eu, am intrat într-un magazin de la Calea Moșilor din București care mi-a atras atenția prin amenajarea modernă. Am aflat că ambientul este conceput ca pentru un concept-store, adică nu găsești doar produse, ci și idei. Și le vezi aplicate sau expuse pe pereți.

adelaparvu.com despre Policolor magazin Mosilor Bucuresti (3)

Am aflat despre lacul pentru piatră. Da, există așa ceva și are un preț atractiv 18,50 lei pentru o cutie de 750 ml. Cu ce te ajută? Păi îți acoperă porii pietrei folosită ca finisaj pentru ziduri și pereți. Și mai găsești aici și un inhibitor pentru rugină, care e și grund și email. Un produs 3 în 1 pe care-l poți aplica direct pe obiectele din metal ruginite. Deci nu mai trebuie să le cureți în prealabil de rugină, doar le degresezi și aplici noul strat de protecție. Da, și mi-a plăcut mult că poți găsi și trafaleți speciali cu ajutorul cărora poți să imprimi pe perete o textură similară pielii de crocodil. Eu am crezut că e tapet, așa de bine arată, dar nu, este pur și simplu vopsea aplicată cu un trafalete special.

adelaparvu.com despre Policolor magazin Mosilor Bucuresti (9)

Mai găsești și mostre de vopsea la 6 lei cutia. Adică cumperi ceva ce ai vrea să încerci pe perete, dar într-o cantitate mică. Mergi acasă, dai pe o zonă de perete ca să vezi cum arată și dacă-ți place te întorci și comanzi culoarea care-ți este preparată la mașina de culoare existentă în magazin. Sau își cumperi mai multe cutii ca să-ți faci un model în dungi colorate 🙂 Și da, ai să găsești și vopseluri speciale pentru camera copiilor cu miros de caramel sau perii din sârmă la 7 lei bucata, pe care majoritatea le cumpără pentru curățatul grătarelor 🙂 Și când credeam că am văzut toate produsele, mi-au atras atenția lămpile de la casă, care nu sunt altceva decât cutii goale vopsite și folosite pe post de abajur. Ingenios! Mobilierul este și el special, unul luminos de la firma camera107.

adelaparvu.com despre Policolor magazin Mosilor Bucuresti (8)

Dar n-aș fi aflat toate acestea dacă în magazin nu aș fi fost ghidată de către Elena și Răzvan. Amândoi foarte simpatici. Aici e locul lor de muncă. Am aflat că Elena lucrează de peste 30 de ani la Policolor, (pentru că își vorbesc aici despre un magazin Policolor), iar de 11 ani este magazine, după mulți ani de muncă în fabrică. Vorbim despre o experiență incredibilă. Doamna aceasta știe toate produsele, iar acum Răzvan, mai tânărul ei coleg are un profesor bun. Mi-a plăcut mult asta, o firmă care pune preț pe oameni și are grijă să facă echipe în care experiența și entuziasmul tinereții să fie îmbinate în beneficiul clientului. Uite, te sfătuiesc ca data viitoare când vrei să-ți cumperi vopsea să treci printr-un astfel de magazin. Vei afla multe lucruri interesante care te vor ajuta pentru alegerea celor mai bune produse pentru casa ta. Oamenii aceștia chiar știu să-ți explice și au toată răbdarea din lume să o facă. Bravo lor!

adelaparvu.com despre Policolor magazin Mosilor Bucuresti (13)

adelaparvu.com despre Policolor magazin Mosilor Bucuresti (11)

adelaparvu.com despre Policolor magazin Mosilor Bucuresti (2)

adelaparvu.com despre Policolor magazin Mosilor Bucuresti (5)

adelaparvu.com despre Policolor magazin Mosilor Bucuresti (10)

adelaparvu.com despre Policolor magazin Mosilor Bucuresti (7)

adelaparvu.com despre Policolor magazin Mosilor Bucuresti (6)

adelaparvu.com despre Policolor magazin Mosilor Bucuresti (12)

adelaparvu.com despre Policolor magazin Mosilor Bucuresti (4)

adelaparvu.com despre Policolor magazin Mosilor Bucuresti (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *