adelaparvu.com despre amenajare firma PR fashion Designer Nichole Loiacono (7)

In Idei pentru acasa

Amenajare eleganta intr-o agenție de fashion PR

Când lucrezi în industria modei trebuie să fii mai mult decât cool și trendy, trebuie să fii de-a dreptul un model de eleganță. Iar amenajarea biroului de fashion PR pe care ți-l prezint a fost și premiată în 2012. Cert este că dacă nu ți-aș fi spus că e vorba de un vorba despre un sediu de firmă nici n-ai fi realizat asta. De ce? Pentru că arată ca o cameră de zi romantic ambientată. E clar că această zonă este dedicată întâlnirilor cu clienții și, chiar dacă e o încăpere nu mai mare decât un living, n-are cum să nu te impresioneze decorul. Sediul agenției este la New York, iar designerul care semnează amenajarea este Nichole Loiacono.

adelaparvu.com despre amenajare firma PR fashion Designer Nichole Loiacono (9)

Este interesant faptul că designerul a pornit de la un panou, un colaj pe care l-a prezentat clientului pentru a-i explica stilul amenajării (vezi la final). Acesta este unul eclectic și combină piese vintage cu unele moderne și contemporane. Spre exemplu, masa de sufragerie are blat de marmură și suport din aluminiu vopsit, dar mai mult este o piesă de design emblematică: Tulip, creată de Eero Saarinen în 1953 pentru Knoll. Taburetul de lângă canapeaua vintage este de la Kartell se numește Stone și a fost creat de designerul olandez Marcel Wanders (la noi prin Innova).

adelaparvu.com despre amenajare firma PR fashion Designer Nichole Loiacono (1)

Contrastul de alb și negru este elegant, fără îndoială, dar contează mult combinația cu roz pudrat, care se regăsește în tapițeria canapelei și în decorațiuni. De asemenea, este surprinzătoare alăturarea în aceeași cameră a unor obiecte cu finisaj argintiu și auriu. Arginitiul vine să ofere senzația de transparență și strălucire, plus că leagă obiecte diferite de la taburetul Kartell la consola în stil Art Deco placată cu oglinzi (găsești ceva similar la Mobexpert), iar auriul vine să dea un plus de elegantă și este prezent subtil în ramele de la tablouri, obiectele expuse în încăpere și finisajul măsuței vintage din centru.

adelaparvu.com despre amenajare firma PR fashion Designer Nichole Loiacono (2)

Draperiile simple, în dungi contrastante de alb și negru conferă dramatism și eleganță. Ca să mărească senzația de spațiu, designerul a folosit un covor alb, ce acoperă parchetul vechi și peste el a așezat măsuța vintage cu blat de sticlă. Este un truc bun când vrei ca o încăpere să pară mai mare decât este – covor deschis plus masă cu blat de sticlă. Pe pereți a folosit un gri elegant și găsești ceva foarte aproape din gama Akzo Nobel și știi că am mai spus de gri că este urban și foarte șic, dacă știi cum să-l combini. O amenajare foarte feminină, care după spusele designerului a fost constrânsă de buget. Dar se pare că Nicole a știut pe ce să dea banii căci rezultatul final este reușit. Mie mi-a plăcut amenajarea, sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre amenajare firma PR fashion Designer Nichole Loiacono (5)

adelaparvu.com despre amenajare firma PR fashion Designer Nichole Loiacono (4)

adelaparvu.com despre amenajare firma PR fashion Designer Nichole Loiacono (6)

adelaparvu.com despre amenajare firma PR fashion Designer Nichole Loiacono (8)

adelaparvu.com despre amenajare firma PR fashion Designer Nichole Loiacono (3)

adelaparvu.com despre amenajare firma PR fashion Designer Nichole Loiacono (7)

Colajul designerului de la care a pornit amenajarea

Colajul designerului de la care a pornit amenajarea

Un raspuns pentru Amenajare eleganta intr-o agenție de fashion PR

  1. […] spațiu de 37 de metri pătrați atunci când locuința ta este și birou. Să ne înțelegem, birou unde-ți primești clienții interesați de serviciile tale de design interior. Ei bine, dacă ești creativ găsești soluții […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *