adelaparvu.com despre Anthony Baratta (17)

In Idei pentru acasa

Designerul care reinventeaza stilurile prin culoare

Anthony Baratta

Anthony Baratta

Indiferent ce stil ar aborda, amenajările care-i poartă semnătura sunt uluitoare. De la clasic, tradițional, modern la contemporan, Anthony Baratta sigur va concepe un decor demn de coperta vreunei reviste sonore din domeniu. Și chiar asta s-a și întâmplat cu cel puțin 40 din casele care-i poartă semnătura: au devenit vedetele unor titluri precum Arhitectural Digest, House & Garden, Elle Decoration sau House Beautiful. Până de curând a fost partener cu William Diamond, alături de care a scris și două cărți, dar Diamond s-a retras din activitate, așa că Baratta își continuă singur drumul de succes, uimind mai departe cu amenajările sale, dar și cu decorațiunile pe care le creează.

adelaparvu.com despre Anthony Baratta (16)

All-American carte scrisa de Diamond si Baratta

All-American carte scrisa de Diamond si Baratta

Secretul pe care-l deține Anthony Baratta? Echipa de meșteri, artizani și artiști pe care și-a creat-o în jurul său, colaboratori apropiați care reușesc să-i îndeplinească cele mai excentrice cerințe. Astfel că nicio locuință n-are cum arăta la fel cu alta, atâta timp cât pentru fiecare creează inclusiv și textilele sau tapetele, nu mai spun de mobilă sau picturi murale. Iar când vine vorba despre imprimeuri este fără îndoială un maestru al lor. Culori, motive și ornamente sunt combinate într-un mod spectaculos. Am observat că designerii de succes lucrează mereu cu artiști plastici și artizani. Arta este clar modul prin care designerii personalizează puternic decorurile caselor și evită orice categorisire de serie.

adelaparvu.com despre Anthony Baratta (10)

Carte scrisa de Diamond si Baratta

Carte scrisa de Diamond si Baratta

Anthony Baratta a absolvit istoria artei, dar în loc să devină critic de artă, așa cum ești pregătit la o astfel de facultate, a trecut de partea creatorilor. Sub semnătura Diamond Baratta vei găsi numeroase piese în colecțiile celor de Lee Jofa Fabrics și Stark Carpet pentru că da, este priceput la imprimeuri. Uite, ți-am făcut în articol o selecție a câtorva din interioarele pe care le-a amenajat singur sau împreună cu Diamond. Hotărăște tu care-ți place, dar sunt sigură că-ți va fi greu să alegi. Intră și pe site-ul lui ca să afli mai multe anthonybaratta.com. Sper să te inspire și pe tine, căci pe mine m-a energizat cu nuanțele vii și jocul magnific de imprimeuri!

adelaparvu.com despre Anthony Baratta (15)

adelaparvu.com despre Anthony Baratta (22)

adelaparvu.com despre Anthony Baratta (18)

adelaparvu.com despre Anthony Baratta (9)

adelaparvu.com despre Anthony Baratta (8)

adelaparvu.com despre Anthony Baratta (7)

adelaparvu.com despre Anthony Baratta (21)

adelaparvu.com despre Anthony Baratta (13)

adelaparvu.com despre Anthony Baratta (5)

adelaparvu.com despre Anthony Baratta (11)

adelaparvu.com despre Anthony Baratta (17)

adelaparvu.com despre Anthony Baratta (12)

adelaparvu.com despre Anthony Baratta (20)

adelaparvu.com despre Anthony Baratta (23)

adelaparvu.com despre Anthony Baratta (19)

adelaparvu.com despre Anthony Baratta (4)

adelaparvu.com despre Anthony Baratta (3)

adelaparvu.com despre Anthony Baratta (6)

adelaparvu.com despre Anthony Baratta (14)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *