adelaparvu.com about Rizi design products, designers arch.Alina Rizescu and Bogdan Stefanescu (3)

In Designeri si Arhitecti, Mobila, Oameni talentati, Romania Mea, Shopping

Fotolii puf, cuiere și rafturi din oțel create de Alina Rizescu și Bogdan Ștefănescu

Ideile simple sunt cel mai greu de pus în practică, dar uite că cei doi tineri creativi arh. Alina Rizescu și Bogdan Ștefănescu au reușit. Sub denumirea Rizi Design ai să găsești produse concepute de cei doi. Am întâlnit-o pe Alina la târgul Made in Ro, unde mi-a explicat de unde le-a venit ideea fotoliilor puf, care mi-au atras atenția. M-am și tolănit pe unul dintre ele, ca să-mi dau seama cât de comod este. Alina mi-a spus că ideile lor sunt inspirate de nevoile curente. Spre exemplu, fotoliile puf simple au problema asta că nu te poți întinde pe ele sau că nu poți sta comod mult timp. Așa că i-a venit ideea să creeze un cadru care să susțină mai bine husa umplută cu bile de polistiren. Rezultatul? Un fotoliu pe care te poți așeza în nenumărate moduri, dar de fiecare dată stai confortabil. Acum să știi că partea de confort ține și de cât de umplută e husa.

Arhitect Alina Rizescu

Arhitect Alina Rizescu

În privința rafturilor din oțel mi-a plăcut libertatea pe care o ai ca să-ți creezi propriu model, nu degeaba se numesc Multiplay. Practic sunt niște module pe care le poți asambla cum vrei. În plus ai la dispoziție și trei variante de culoare, deci îți poți crea un ansamblu colorat, binevenit în living în zona tv. Sunt suficiente de rezistente ca să susțină cărți și alte obiecte decorative. Vrei ceva discret? Alegi numai pe alb și se rezolvă problema. Și ai și mai multe variante de forme, de la cele triungiulare, la cele simple. Cuiere îți pot părea ciudate, dar asta până când așezi haine pe ele. Sunt concepute pentru holuri mici, iar în partea de jos ai suporturile pentru genți sau pentru hainele celor mici. Și ele pot fi montate mai multe pe un perete, astfel încât să ai la dispoziție mai mult spațiu de depozitare.

adelaparvu.com about Rizi design products, designers arch.Alina Rizescu and Bogdan Stefanescu (6)

adelaparvu.com about Rizi design products, designers arch.Alina Rizescu and Bogdan Stefanescu (1)

Partea frumoasă la obiectelor lor este că le-au creat ca să fie ușor de produs și în serie. Sunt simple, practice și arată bine. Hai să-ți spun și despre prețuri. Fotoliul puf costă 400 lei, modulele pentru etajere costă 60 lei bucata, iar un cuier cu patru suporturi costă 180 lei. Ei le produc acum într-un atelier, dar îți spun că dacă ar fi făcute într-o fabrică, costurile ar scădea simțitor. Sunt vopsite în câmp electrostatic, deci finisajul e impecabil, iar materialul modulelor și al cuierelor e oțel. Uite, dacă vrei să le comanzi și tu intră pe site-ul lor cargocollective.com/rizi și pe pagina lor de Facebook. Și fii pe fază căci Alina te poate ajuta și cu amenajarea casei, biroului, pensiunii sau restaurantului tău. Sper să-ți prindă bine informațiile acestea!

adelaparvu.com about Rizi design products, designers arch.Alina Rizescu and Bogdan Stefanescu (7)

adelaparvu.com about Rizi design products, designers arch.Alina Rizescu and Bogdan Stefanescu (3)

adelaparvu.com about Rizi design products, designers arch.Alina Rizescu and Bogdan Stefanescu (2)

adelaparvu.com about Rizi design products, designers arch.Alina Rizescu and Bogdan Stefanescu (11)

adelaparvu.com about Rizi design products, designers arch.Alina Rizescu and Bogdan Stefanescu (5)

adelaparvu.com about Rizi design products, designers arch.Alina Rizescu and Bogdan Stefanescu (8)

adelaparvu.com about Rizi design products, designers arch.Alina Rizescu and Bogdan Stefanescu (9)

adelaparvu.com about Rizi design products, designers arch.Alina Rizescu and Bogdan Stefanescu (10)

adelaparvu.com about Rizi design products, designers arch.Alina Rizescu and Bogdan Stefanescu (12)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *