adelaparvu.com despre Intro magazin online, scaune Panton de la Vitra, Foto Desire to inspire

In Magazine, targuri, expozitii, Mobila, Shopping

În sfârșit aflu și eu cât costă!

Avem în București și în țară câteva showroomuri, nu prea multe, care aduc piese de design celebre – de la mobilă, la corpuri de iluminat, accesorii și gadgeturi, toate semnate de designeri cunoscuți pe plan internațional. Astfel de piese le vezi prin reclame, prin filme sau hoteluri. Știi că anul trecut a fost organizată o expoziție cu miniaturi după scaune și fotolii create de designeri celebri. Dar astfel de piese, fiind mai exclusiviste, clar că au prețul lor pe măsură și nu pe cea a buzunarelor de rând. Până acum, ca să afli prețurile, trebuia ori să mergi în showroom ori să ceri o ofertă pe mail. Dar uite că treburile se rezolvă mai nou online. Așa m-am bucurat de câteva surprize plăcute, mai ales la capitolul accesorii unde mă așteptam la prețuri mult mai mari. Ok, dar despre ce vorbesc eu aici? Despre magazinul online Intro, care s-a lansat recent. Cei de la Intro spun că obiectele cumpărate online se pot plăti cu cardul sau ramburs, iar livrarea se face a doua zi. Până să atunci aruncă un ochi aici ca să vezi prețurile, căci în sfârșit putem afla cât costă piesele de design celebre. Sper să-ți prindă bine informația asta!

adelaparvu.com despre Intro magazin online, dreapta masuta Block de la Norman Copenhagen

adelaparvu.com despre Intro magazin online1

adelaparvu.com despre Intro magazin online, scaune Panton de la Vitra, Foto Desire to inspire

adelaparvu.com despre Intro magazin online

8 raspunsuri pentru În sfârșit aflu și eu cât costă!

 1. vasile spune:

  Totusi putin cam piperate pentru un salariu mediu, dar vazand site-ul am gasit o gramada de modele tocmai bune de bricolat. Multumesc pentru idei si o noapte linistita sa aveti.

 2. Mihai Gurei spune:

  Mulțumim pentru articol Adela. Vom adăuga constant produse pe site. Printre ele se vor regăsi cu siguranță și produse mai accesibile ca preț. Și dacă suntem și o sursă de inspirație, inclusiv pentru bricolat, cu atât mai bine.

  • Adela Parvu spune:

   Eu nu ma asteptam sa fie ieftine Mihai si totusi am avut surprize foarte placute mai ales la accesorii si corpuri de iluminat 🙂 Felicitari pentru ideea magazinului online! Abia astept noile piese de design!

 3. Beatrice spune:

  Da, foarte dragut. A mai aparut unul nou cu corpuri de iluminat foarte interesant ioooi.ro

 4. […] armonios. Plus că obiectele sunt ingenios combinate – de la cele acccesibile la cele semnate de designeri cunoscuți. Mie mi-a plăcut locuința asta. Sper să te inspire și pe […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *