adelaparvu.com despre Chalet Aspen Courchevel (1)

In Case, Design Interior, Horeca

Arată într-un mare fel cu șemineul în centrul casei!

Zilele astea de cod roșu, cu zăpadă, viscol și ninsori din plin mă fac să mă gândesc la munte, la cabane, la vacanță. Și nu știu cum se face, dar chiar acum dau de case d egenul acesta. Uite, asta e cea mai recentă. Pfoaaa…dar cât de special poate să arate interiorul acestei case cu șemineul situat în centrul livingului! Pare că totul gravitează în jurul lui. Și chiar așa se întâmplă pentru că inevitabil volumetria lui atrage. Fiind la vedere din trei părți, șemineul pare cumva suspendat, iar piatra și lemnul, deși sunt materiale naturale, de cele mai multe ori asociate cu tradiționalul, rusticul, aici par a îmbrăca o formă de-a dreptul modernă. De altfel, tot interiorul este o combinație de rustic și modern. Este suficient numai să observi mobilierul și decorațiunile în tonuri de gri. Interesantă, dar reușită combinație.

adelaparvu.com despre Chalet Aspen Courchevel (8)

Mi-au plăcut mult și corpurile de iluminat actuale și finisajele cu suprafețe bine conturate. De altfel, eleganța acestui ambient se remarcă prin alternanța între texturile rugoase, ce par cioplite de mână, și cele perfect prelucrate, moderne. Dacă n-ar fi fost așa, totul ar fi riscat să pară prea rustic, ori prea modern. Dar echilibrul găsit aici e absolut încântător. O armonie pe care o întrevezi și în amenajarea dormitoarelor, unde lemnul domină totul, dar nu este concurat de lucruri contrastante, supărătoare, ci este însoțit de accente cromatice binevenite. Toată atmosfera e clar una de vacanță, de chalet. Un loc în care te imaginezi fără probleme cu familia și prietenii dragi alături în concediu sau în weekenduri. Te las să te bucuri de imagini. Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre Chalet Aspen Courchevel (10)

adelaparvu.com despre Chalet Aspen Courchevel (1)

adelaparvu.com despre Chalet Aspen Courchevel (7)

adelaparvu.com despre Chalet Aspen Courchevel (9)

adelaparvu.com despre Chalet Aspen Courchevel (2)

adelaparvu.com despre Chalet Aspen Courchevel (6)

adelaparvu.com despre Chalet Aspen Courchevel (5)

adelaparvu.com despre Chalet Aspen Courchevel (4) Sursa foto: Chalet Aspen

8 raspunsuri pentru Arată într-un mare fel cu șemineul în centrul casei!

 1. Zdupeș spune:

  foarte călduroasă atmosfera

 2. Camelia spune:

  Rustic,interesant frumos.Multumim Adela.

 3. vasile spune:

  Buna seara. Cred ca este una dintre cele mai reusite combinatii de modern -rustic pe care le-am vazut. Atata rigoare in alegerea materialelor, Ce m-a impresionat este modul in care s-au folosit materialele pentru structura de rezistenta si dusumele. Chiar daca la unele constructii se foloseste tehnica antichizarii, aici s-au cautat si folosit materiale originale vechi. Multumesc pentru articol, in ton cu tot ceea ce postezi zinic cu atat de multa generozitate. O seara minunata , plina de inspiratie.

 4. Sergiu spune:

  Da. Te face sa crezi ca visezi, un vis care poate deveni candva realitate.

 5. Marianne spune:

  Felicitari si multumiri pentru toata munca.

 6. Bianca spune:

  Imi place f mult

 7. […] vizuale date de tâmplărie să nu se mai citească. A înlocuit piatra rustică ce acoperea șemineul cu suprafețe simple, netede, iar pentru pardoseli a indicat o nouă textură și nuanță – […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *