adelaparvu.com despre casa veche de artisti din Boston cu pereti pictati cu flori, Foto Rikki Snyder (1)

In Case, Design Interior

Dacă e casă de artiști, clar că are pereții pictați

Îți spun din start că mi-au făcut cu ochiul florile delicate ce îmbracă pereții. Nu pot spune că toată casa m-a dat pe spate, dar zău că pe anumite porțiuni îmi place tare mult atmosfera. Cu siguranță și lumina naturală din abundență contează. Când am dat prima dată de fotografiile realizate de Rikki Snyder pe blogul ei am crezut că în această casă, aflată în suburbiile orașului Boston, au folosit tapet pentru pereți. Dar când am citit despre proprietarii Laurie și Bruce Rabe că sunt artiști mi-a trecut prin minte că s-ar putea ca îndrăzneala asta în privința culorilor și modelelor să fie de fapt picturi murale. Și da, așa sunt!

adelaparvu.com despre casa veche de artisti din Boston cu pereti pictati cu flori, Foto Rikki Snyder (2)

Merită să le vezi și tu câteva cadre din casa lor ca să-ți dai seama cât de frumos poți personaliza interiorul casei atunci când apelezi la un artist să-ți creeze ceva numai pentru tine. Și noi avem o mulțime de artiști talentați care-ți pot realiza astfel de picturi, dar poate te inspiră un model văratic ca acesta cu flori (dacă nu cumva ți-au plăcut copacii). Uite, dacă te roade curiozitatea să vezi și restul casei și grădinii, unde locuiesc artiștii împreună cu cele două fiice ai aici link-ul către restul fotoreportajului. Normal că eu am selectat imaginile mai vibrante. Știi vorba mea, nu? O viață avem? Colorată să fie!

adelaparvu.com despre casa veche de artisti din Boston cu pereti pictati cu flori, Foto Rikki Snyder (3)

adelaparvu.com despre casa veche de artisti din Boston cu pereti pictati cu flori, Foto Rikki Snyder (4)

adelaparvu.com despre casa veche de artisti din Boston cu pereti pictati cu flori, Foto Rikki Snyder (5)

adelaparvu.com despre casa veche de artisti din Boston cu pereti pictati cu flori, Foto Rikki Snyder (1)Sursa foto: Rikki Snyder blog

 

8 raspunsuri pentru Dacă e casă de artiști, clar că are pereții pictați

 1. laurentiu spune:

  Un site de nota 10.poate in viitor la sectiunea de gradina si un post despre spatii de locuit pentru păsări si animale
  Toate cele bune sănătate si bucurii

 2. Paul spune:

  Extraordinar. Intr-adevar un site frumos si plin de inspiratie pentru noi, muritorii :))

 3. GIANINA spune:

  IMI PLACE FOARTE MULT DACA REUSESC SA MI FAC O CASUTA ASA CUM IMI DORESC O SA MA INSPIR DE LA TINE.IMI PLACE IDEEA DE A PUNE PATUL INTRE FERESTRE SAU SA AM GEAMUL LA CAPATUL PATULUI.LUMINA SA VINA DIN SPATE.E UNA DIN PAGINILE PREFERATE. PENTRU CARE ITI MULTUMESC.MA INSPIR MEREU.CHIAR MUT PRIN CASA MAI SCHIMB DECORUL ,IAR PE SOTUL MEU IL DISPERA,DESI S A CAM INVATAT CU MODIFICARILE MELE.LA INCEPUT SPUNEA,,MA SCUZATI,AM NIMERIT IN ALTA CASA ”

 4. Mrs. Mona spune:

  Betie colorata ♡♥♡♥♡

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *