adelaparvu.com despre restaurant Mosaik si Hotel Sonnenhof Suceava, Foto George Boicu (3)

In Horeca, Romania Mea

Frumos restaurantul acesta din Suceava

Mi-a plăcut mult amenajarea acestui restaurant pentru că este foarte intimă și plăcută. Unde mai pui că este într-un stil rustic, dar foarte elegant rezolvat. Și da cu nuanțe plăcute și culori vibrante pe alocuri cum îmi place mie. Am avut plăcerea să vorbescu cu Ana Budu, managerul de la Hotel Sonnenhof din Suceava, acolo unde se află și acest restaurant, denumit Mosaik, care mi-a atras atenția. Doamna Budu mi-a spus că ideea amenajării restaurantului a fost exact ceea ce am intuit de-a oferi intimitate celor care vin să savureze preparatele culinare de aici pregătite sub bagheta maestrului bucătar Raphael Beringer. Clar că nu arată ca majoritatea restaurantelor de hotel, vaste, ample, care te intimidează. Plus că, pe bune chiar, îți dă idei și pentru acasă amenajarea de aici.

adelaparvu.com despre restaurant Mosaik si Hotel Sonnenhof Suceava, Foto George Boicu (5)

Bancheta aceea pe curb cu perne verzi ai impresia că este în jurul unei sobe. Dar fii pe fază că este de fapt o soluție ingenioasă de a masca prezența unui stâlp. Este placat frumos cu ceramică realizată manual și forma chiar îți dă impresia de sobă. Restaurantul are circa 100 de locuri în total și cinci compartimente, cinci spații fiecare decorat altfel. Așa că poți alege să te bucuri de fiecare pe rând, nu te plictisești. Separat există o sală de evenimente. Amenajarea interioară este concepută de arh. Elena Hison și realizată de firma Baur Bwf, iar mobila și finisajele din lemn sunt executate de firma Kienpointer. La exterior restaurantul are o terasă și o grădină generoase concepute și amenajate de peisagista Claire Salavert. Nu întâmplător arată totul excelent!

adelaparvu.com despre restaurant Mosaik si Hotel Sonnenhof Suceava, Foto George Boicu (3)

Grație situării hotelului la intrarea dispre București înspre Suceava terenul alocat complexului  a fost mult mai amplu, așa că în grădină, mai ales pe timp de vară se organizează nunți de vis. Și nici nu mai sunt probleme cu parcarea. Oricum, vroiam neapărat să vezi și tu ce bine arată restaurantul. Nu mai am răbdare să-ți povestesc și despre camerele de hotel frumos amenajate de către arh. Andu Mărginean, dar uite, te invit să arunci un ochi pe site-ul hotelsonnenhof.ro și pe pagina lor de facebook să vezi cum arată în imaginile făcute de George Boicu. Au făcut o treaba excelentă. Bravo lor! Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre restaurant Mosaik si Hotel Sonnenhof Suceava, Foto George Boicu (4)

adelaparvu.com despre restaurant Mosaik si Hotel Sonnenhof Suceava, Foto George Boicu (2)

adelaparvu.com despre restaurant Mosaik si Hotel Sonnenhof Suceava, Foto George Boicu (1)

adelaparvu.com despre restaurant Mosaik si Hotel Sonnenhof Suceava, Foto George Boicu (6)

adelaparvu.com despre restaurant Mosaik si Hotel Sonnenhof Suceava, Foto George Boicu (7)Sursa foto: George Boicu/ Hotel Sonnenhof Suceava

5 raspunsuri pentru Frumos restaurantul acesta din Suceava

 1. Denisia spune:

  Abia astept sa ajung Acasa sa vad si acest minunat colt de rai!!
  Multumesc pentru tot ce ne daruiesti ,Adela!!

 2. Marcel Pascovici spune:

  Da,este adevarat, exista acest restaurant -hotel in Suceava.frumos ,elegant,curat,deservire ireprosabila si atitudine fata de client deosebita.bucate pe masura,.un exemplu pentru multi care doresc sa faca acest gen de servicii-afacere.
  Acelasi propietar ma detine si restaurantul Latino ,mai vechi pe piata dat cu aceasi atitudine.
  Bravo lor.

 3. Este un restaurant foarte frumos, sper sa ajung cat mai curand in zona.
  Si hotelul arata foarte bine.
  Multumim Adela pentru „pont” :).
  Keep up the good work.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *