adelaparvu.com despre balcon frumos amenajat, balcony (3)

In Balcoane, Idei pentru acasa, Romania Mea

Un balcon elegant din București amenajat ca un colț de cafenea

Ce mult mi-a plăcut acest balcon închis care arată ca o cameră de relaxare. L-am descoperit acasă la prietena mea Irina, care locuiește în București. A bătut toate magazinele și a căutat de la mobilă la decorațiuni până și-a îndeplinit visul. Și care era acest vis? Să se simtă ca pe terasa a unei cafenele șic. Unul din locurile ei favorite este în Bruxelles, unde a descoperit străzile cu cafenele, toate amenajate în stil clasic, cu parfum de început de secol XX. Și uite, și-a recreat aici un colț similar și zău te simți ca și cum ai evada în oraș. Balconul este de fapt o loggie generoasă, dar Irina a știut cum să amenajeze totul frumos, în ton cu ambientul livingului. Dar am aflat pentru tine și de unde a cumpărat lucrurile.

adelaparvu.com despre balcon frumos amenajat, balcony (13)

Un secret important este acela că în perioada ianuarie-februarie în magazinele de mobila și decorațiuni găsești multe obiecte speciale la super reduceri. Spre exemplu, setul de mobilă din rattan plastifiat l-a găsit la Kika la 5200 lei setul, dar ea l-a cumpărat la jumătate de preț pentru că erau reduceri. Și e un set de mobilă ingenios, care poate fi strâns sub formă de ou. Ți-am atașat o imagine cu mobila ca să-ți dai seama cum se poate depozita. Apoi stâlpul de grădină și lampadarul din colț le-a cumpărat de la Dedeman și poți găsi produse similare și la lustre-klausen.ro. Suportul de flori l-a găsit la Praktiker și a cumpărat două ca să facă un ansamblu verde, prețul unuia a fost de 209 lei. Ghivecele de flori sub formă de ceșcuțe și suporturile sub formă de coșuri din piele artificială le-a găsit la Auchan, măștile de ghivece grena și bej la Hornbach, iar cele vintage la Bam Boo.

adelaparvu.com despre balcon frumos amenajat, balcony (3)

adelaparvu.com despre balcon frumos amenajat, balcony (14)

Crezi că am terminat? Nici gând! Prietena mea Irina este o fire foarte ambițioasă, care știe ce vrea. Așa că nu s-a lăsat până n-a găsit ce-și dorea. Uite, spre exemplu ceasurile cu aspect vintage le-a găsit în aceeași colecție la Bam Boo, pernele cu trandafiri la Lavander (din incinta Carrefour Militari), iar pernele fantezie tucerști și cele imprimate cu peisaje urbane le-a cumpărat online de pe vivre.ro. Carafele cu păsari le-a găsit la Bonsai, iar căsuțele de păsărele puse deasupra centralei care urmează a fi mascată le-a făcut singură! (ți-a atașat poze separate cu ele ca să le vezi mai bine). Aaa! Și era să uit să-ți spun de finisaje, respectiv gresia și piatra care îmbracă parapeții cumpărate de la Fertilis de pe Valea Cascadelor. Acum că vezi rezultatul final n-ai crede că a fost atâta alergătură pentru o loggie, dar adevăraul este că n-ai cum să găsești ceea ce-ți place într-un singur loc. Măcar de data asta cu informațiile de la Irina poate te vei descurca mai ușor, iar modul cum și-a amenajat loggia chiar este o soluție reușită de ambientare, care mie mi-a plăcut tare mult. Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre balcon frumos amenajat, balcony (1)

adelaparvu.com despre balcon frumos amenajat, balcony (11)

adelaparvu.com despre balcon frumos amenajat, balcony (2)

adelaparvu.com despre balcon frumos amenajat, balcony (4)

adelaparvu.com despre balcon frumos amenajat, balcony (10)

adelaparvu.com despre balcon frumos amenajat, balcony (6)

adelaparvu.com despre balcon frumos amenajat, balcony (8)

adelaparvu.com despre balcon frumos amenajat, balcony (9)

adelaparvu.com despre balcon frumos amenajat, balcony (12)

4 raspunsuri pentru Un balcon elegant din București amenajat ca un colț de cafenea

  1. carmen spune:

    f frumos!!!! sunt curioasa de unde a cumparat lustra? am tot vazut si in alte poze, de prin strainatate, lustre gen felinare, simple,din sticla alba.aicio nu am gasit.

  2. Irina Anghel spune:

    Suspensiile sub diferite forme retro şi stâlpii cu felinar sunt de fabricaţie Klausen şi distribuite prin reţeaua Dedeman.

  3. […] și chiar dacă au făcut notă discordantă față de vecini au ales ca totul să fie alb. Fosta logie au închis-o pentru a mări spațiul de interior destinat dormitoarelor. Apoi, la interior au […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *