adelaparvu.com despre idee mobilier bucatarie rustica, galbena, proiect spalatorie Golden Gate Kitchens (1)

In Idei pentru acasa

Așa mi-aș face bucătăria într-un galben solar și cu mobilă rustică

Ce mult mi-a plăcut cum e amenajată încăperea aceasta! Poate o fi și de la vremea ploioasă de afară, dar cred că e de fapt de la nuanța inedită a mobilierului. Atunci când îți dorești ceva rustic, chiar dacă ai în minte un model de mobilă cum e aceasta, nu prea te gândești la nuanța solară de galben. Și da, nu te uita după hotă, plită sau alte electrocasnice din bucătărie pentru că ceea ce vezi este de fapt o spălătorie dintr-o vilă ]n stil mediteranean renovată. Da, te-ai prins – locul unde se spală hainele, care atunci când ai suficient spațiu în casă merită să fie separat. Este și încăperea unde le poți călca și depozita. Proiectul de față este semnat de către designerii firmei americane Golden Gate Kitchens, care au fost premiați la un concurs de design pentru amenajarea de față. Merită să intri și pe site-ul lor că ai să găsești niște idie frumoase pentru bucătăria ta și nu numai . Până atunci îți spun că minunatul lavoar este ediție limitată de la Kohler, la fel și bateria. La noi asemenea mobilier îți poate face pe comandă firme precum Szel Mob, European Heritage, Delta Studio, iar colecția de sanitare Kohler o poți găsi la importatori precum SuperCeramica, Rosims, DecoPlus.adelaparvu.com despre idee mobilier bucatarie rustica, galbena, proiect spalatorie Golden Gate Kitchens (3)

adelaparvu.com despre idee mobilier bucatarie rustica, galbena, proiect spalatorie Golden Gate Kitchens (2)

adelaparvu.com despre idee mobilier bucatarie rustica, galbena, proiect spalatorie Golden Gate Kitchens (4)

adelaparvu.com despre idee mobilier bucatarie rustica, galbena, proiect spalatorie Golden Gate Kitchens (6)

adelaparvu.com despre idee mobilier bucatarie rustica, galbena, proiect spalatorie Golden Gate Kitchens (5)

adelaparvu.com despre idee mobilier bucatarie rustica, galbena, proiect spalatorie Golden Gate Kitchens (1)

6 raspunsuri pentru Așa mi-aș face bucătăria într-un galben solar și cu mobilă rustică

 1. […] Așa mi-aș face bucătăria într-un galben solar și cu mobilă rustică […]

 2. camelia spune:

  Buna Adela,
  Frumoasa bucataria, pe gustul meu, iar chiuveta este piesa de rezistenta, dar pentru un om normal nu ti-o poti achizitiona, dat fiind pretul de pe siturile mentionate mai sus, adica mai precis 32.686 lei -uaaauuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!
  Totusi as fi recunoscatoare daca m-ai indruma unde as putea gasi o chiuveta de bucatarie in genul acesta, ma refer la design, chiar alb simplu, dar sa fie mai accesibila la pret, mai pentru oamenii de rand.

  • Adela Parvu spune:

   Un astfel de model n-are cum sa fie accesibil pentru oamenii de rand Camelia. E ca si cum ti-ai dori un Porche pentru oamenii de rand 😉 Nu vreau sa te descurajez, ci doar sa spun adevarul.

 3. radhacross spune:

  Nu-mi place,chiar deloc.Nici daca mi-ar face-o gratis.
  Gustul baroc al poprietarilor imi indica niste persoane rupte de realitatea simpla si practica a vietii si functiunii unei bucatarii.Estetismul per se nu se justifica decat in alte situatii,nicidecum aici.Din acest punct de vedere as defini-o ca un kitsch.Daca ati mai pomenit si de preturile implicate…no comment

 4. Mariana Oancea spune:

  O chiuveta asemanatoare, alba, poti vedea la acel „supermarket” suedez din Baneasa, care are de toate pentru amenajarea casei.Nu-i dau numele ca sa nu-i fac reclama … gratis. Pretul este accesibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *