adelaparvu.com despre living in stil oriental, design Annei Rusiniak-Malinowska, Foto Aleksander Rutkowski (2)

In Idei pentru acasa

Living ambientat în stil oriental

Mi-au scris mai mulți cititori care mă întrebau cum ar putea să decoreze livingul de acasă în stil oriental, dar fără să pară ostentaiv și să integreze în el și piesele de mobilă pe care le au deja. Ei bine am căutat eu ce-am căutat și am dat peste livingul Annei Rusiniak-Malinowska, care este decorator de interioare și care pe blogul magazinului ei de decorațiuni interioare dezvăluie câteva din trucurile aplicate pentru a obține un decor cu parfum oriental. Ea spune că e foarte important atunci când călătorești și ai venit cu impresii din vacanțele exotice să încerci să pui pe hârtie ceea ce și-a rămas în minte sau să alegi imagini elocvente. Pot fi detalii, culori, suveniruri. Apoi, acestea le poți transpune la interior mai degrabă prin obiecte mici, decât prin piese mari de mobilă sau schimbarea finisajelor.

adelaparvu.com despre living in stil oriental, design Annei Rusiniak-Malinowska, Foto Aleksander Rutkowski (5)

Uite, aici în acest living peretele din cărămidă te duce cu gândul la materiale naturale, iar comoda lungă sculptată este piesa de rezistență ce evocă dantelăria tipică arhitecturii și interioarelor orientale. A păstrat canapele actuale și măsuța vintage, dar a adăugat o carpetă, o tavă cu pahare colorate ca decor și o bombonieră adusă din vacanță. Mai departe a ales un stor roman dintr-un material ce evocă scenografia orientală și l-a asortat cu câteva perne așezate pe canapea. O ladă cu finisaj antichizat și detalii metalice pusă în lateralul uneia dintre canapele vine să completeze decorul la fel ca și cele două lămpi metalice suspendate cu rol decorativ. Deci vezi? Sunt câteva piese, nu multe, dar bine așezate, culori și texturi metalice tipic orientale. Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre living in stil oriental, design Annei Rusiniak-Malinowska, Foto Aleksander Rutkowski (4)

adelaparvu.com despre living in stil oriental, design Annei Rusiniak-Malinowska, Foto Aleksander Rutkowski (2)

adelaparvu.com despre living in stil oriental, design Annei Rusiniak-Malinowska, Foto Aleksander Rutkowski (3)

adelaparvu.com despre living in stil oriental, design Annei Rusiniak-Malinowska, Foto Aleksander Rutkowski (6)

adelaparvu.com despre living in stil oriental, design Annei Rusiniak-Malinowska, Foto Aleksander Rutkowski (7)

adelaparvu.com despre living in stil oriental, design Annei Rusiniak-Malinowska, Foto Aleksander Rutkowski (1)Sursa foto: Malabelle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *