adelaparvu.com despre panou luminos in bucatarie, Nolte Home Studio, stand BIFE SIM 2014 (1)

In Electrocasnice si dotari, Idei pentru acasa, Shopping

Panou luminos în bucătărie de la Nolte Home Studio

Mi-a plăcut soluția asta de iluminat pentru bucătărie și anume cu ajutorul unui panou luminos în dreptul frontului de lucru. Este o soluție elegantă, spectaculoasă, dar mai ales foarte practică. De ce? Pentru că ai lumină exact unde-ți trebuie, adică acolo unde prepari mâncarea în bucătărie și astfel elimini montarea spoturilor sau a altor corpuri de iluminat sub mobilă. De asemenea, panoul poate fi decorat cu folii imprimate cu imagini frumoase și astfel îți personalizezi ambientul bucătărie. Nu mai ai nevoie de faianță în zonă pentru că panoul are suprafața din sticlă securizată, care se șterge foarte ușor, iar dacă optezi pentru folia decorativă aceasta este pusă pe interior, deci n-ai cum să o deteriorezi.

adelaparvu.com despre panou luminos in bucatarie, Nolte Home Studio, stand BIFE SIM 2014 (2)

Am găsit soluția aceasta în standul bucătăriilor Nolte de la BIFE SIM 2014. Și încă n-am terminat să-ți spun totul pentru că ai varianta de panoul luminos cu touch. Ce înseamnă asta? Păi îți arăt mai jos într-un scurt filmuțel pentru că e mai pe înțelesul tuturor. Atingi panoul luminos într-o parte, acolo unde are senzori speciali, care te ajută să ajustezi intensitatea luminii în funcție de cum vrei să fie ea mai puternică sau mai discretă. De asemenea, tot în standul Nolte Home Studio am dat și peste sistemul de iluminat sub blatul bucătăriei, o soluție similară am văzut și la Kuma, care nu e doar de frumusețe sau spectacol. Îți asigură lumină și în către interiorul sertarelor și dulapurilor de sub blatul de lucru. Uite, dacă vrei să afli mai multe despre soluțiile luminoase intră pe site-ul www.noltehomestudio.ro. Poți vedea aceste soluții și în showroomul lor din București aflat pe strada Turda 98. Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre panou luminos in bucatarie, Nolte Home Studio, stand BIFE SIM 2014 (3)

6 raspunsuri pentru Panou luminos în bucătărie de la Nolte Home Studio

  1. mara spune:

    Adela.poti pe sa ne spui un pret orientativ pentru panouri si folia decorativa?eu sunt la stadiu de proiect si mar ajuta tare mult sa stiu daca imi pot permite sau nu.multumesc

  2. mara spune:

    panouri simple fara lumini 240cm pe 55 cm costa 110 euro fara tva.La cele cu touch astept un mail cu pretul.

  3. […] Panou luminos în bucătărie de la Nolte Home Studio […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *