adelaparvu.com despre mobila din lemn masiv si piese tapitate, designer Ionela Pascu, producator Bradul Maneciu (3)

In Mobila, Romania Mea, Shopping

Mobilă din lemn masiv și piese tapițate fabricate în România

Anul acesta la târgul de mobilă am vizitat mai multe standuri, dar cel în care am găsit noua colecție semnată de designerul Ionela Pascu mi-a atras atenția pentru că este p mobilă foarte elegantă. Partea și mai frumoasă este că aceste piese sunt fabricate în România și ele se bucură de succes peste hotare, majoritatea lor ajungând la export. În țară, cei de la fabrica Bradul Mâneciu vând mult mai puțin comparativ cu alte zone din Europa. Mobila este îngrijt lucrată și este din lemn masiv, în special de rășinoase, dar și din stejar. Există și piese de mobilă din PAL, PAL furniruit și MDF.

adelaparvu.com despre mobila din lemn masiv si piese tapitate, designer Ionela Pascu, producator Bradul Maneciu (1)

Mi-au plăcut în pricipal scaunele, fotoliile și canapele îngrijit tapițate. Este o colecție de mobilă care se potrivește mai multor stiluri de amenjare de la cel modern romantic, clasic la rustic elegant. Pe perioada târgului au fost reduceri pentru colecțiile prezentate, așa că prețurile pe care am să le amintesc aici vor fi orientative, dar tot își vor prinde bine. Uite, spre exemplu servanta din sufragerie era 3899 lei (dimensiuni 200 x 50 x 100 cm) încadrată de dulapuri cu uși din sticlă 1412 lei piesa (dimensiuni 55 x 45 x 210 cm), masa din lemn masiv de stejar era 4350 lei (dimensiuni 200 x 100 x 81 cm).

adelaparvu.com despre mobila din lemn masiv si piese tapitate, designer Ionela Pascu, producator Bradul Maneciu (4)

Scaunele au prețurile între 480 și 560 lei bucata, canapeaua Old England fixă este 3300 lei (dimensiuni 220 x 96 x 76 cm), măsuță stejar 1560 lei, mască șemineu 2200 lei, pat cu sertar pentru saltea cu suport metalic 1930 lei (dimensini 200×140 cm). Și pentru alte piese de mobilă merită să vezi site-ul www.bradul-maneciu.ro. Mai repet încă o dată ca să nu ai surprize: prețurile sunt orientative, nu conțin TVA și sunt cele cu reduceri de 10-30%, prețuri care au fost valabile pe perioada târgului BIFE SIM 2014. Sper să-ți prindă bine informațiile acestea!

adelaparvu.com despre mobila din lemn masiv si piese tapitate, designer Ionela Pascu, producator Bradul Maneciu (3)

adelaparvu.com despre mobila din lemn masiv si piese tapitate, designer Ionela Pascu, producator Bradul Maneciu (6)

adelaparvu.com despre mobila din lemn masiv si piese tapitate, designer Ionela Pascu, producator Bradul Maneciu (5)

adelaparvu.com despre mobila din lemn masiv si piese tapitate, designer Ionela Pascu, producator Bradul Maneciu (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *