adelaparvu.com despre taburete, Casa Rusu (50)

In Idei pentru acasa, Mobila, Shopping

Taburetul poți să-l folosești din bucătărie până în dormitor

Piesele mici de mobilier sunt deseori subestimate și asta pe nedrept. Poți avea parte de multe beneficii dacă le folosești. De această dată am să-ți dau câteva idei legate de taburetele tapițate. Faptul că sunt îmbrăcate în țesături textile sau materiale care imită pielea te pot ajuta să aduci un plus de culoare, textură și funcționalitate în locuința ta. De ce? Pentru că nu ocupă mult loc, sunt versatile, deci le poți folosi în mai multe scopuri, și sunt ușoare, facil de manevrat. Și da, sunt și accesibile la preț. Am încercat ca toate aceste idei să le scot în evidență în magazinul Casa Rusu Colentina pentru a-ți oferi mai multă inspirație și soluții legate de spațiile mici, culori și mobilare. Hai să-ți dau câteva exemple.

adelaparvu.com despre taburete, Casa Rusu (30)

Poți folosi fără rezerve taburetul simplu la bucătărie. E important să-l încerci să vezi dacă te simți confortabil. Partea practică? Astfel de taburete le poți grupa ușor sub masă, iar la nevoie le poți muta în camera de zi pentru a asigura oaspeților tăi locuri de ședere. Poți face și combinații între scaune de bucătărie și taburete, mai ales dacă ai un balcon sau o terasă în apropiere. La nevoie scoți taburetele la exterior ca să-ți savurezi cafeaua de dimineață. De asemenea, două astfel de piese le poți avea în holul de la intrare. Te poți așeza pe ele ca să te încalți mai bine, dar le poți folosi și ca loc de odihnă pentru gențile sau sacoșele de cumpărături.

adelaparvu.com despre taburete, Casa Rusu (24)

 

adelaparvu.com despre taburete, Casa Rusu (7)

În bucătărie, hol, cameră de zi sau balcon, de ce nu și baie, poți crea un colț de ședere cu taburete. Pentru mai mult confort așezi în spatele lor perne de scaun pentru a-ți crea spătar și a te simți mai bine. Nu doar că ai locuri în plus, dar aduci un plus de fantezie în camerele tale prin alegerea unei tapițerii mai speciale. Și te poți juca alegând taburele într-un model, iar pernele de scaun pe post de spătare (fixate de perete) într-o altă țesătură.

adelaparvu.com despre taburete, Casa Rusu (18)

adelaparvu.com despre taburete, Casa Rusu (50)

Taburetele pot însoți și fotoliile. De ce ți-ar prinde bine? Pentru că le poți folosi pe post de măsuță sau pentru a-ți odihni picioarele 🙂 La nevoie le poți muta cu ușurință lângă măsuța din living sau în altă cameră unde îți sunt de folos.

adelaparvu.com despre taburete, Casa Rusu (22)

adelaparvu.com despre taburete, Casa Rusu (21)

Există și taburete mai elegante, cu picioare și cristale Swarovski, care se potrivesc mai bine într-un ambient amenajat rustic, clasic sau eclectic. Pe lângă fotolii, ele pot fi folosite ca loc de ședere la masa de toaletă sau poți grupa două astfel de piese pentru a crea o banchetă în fața patului (perfectă să-ți faci pedichiura, spre exemplu :)).

adelaparvu.com despre taburete, Casa Rusu (11)

adelaparvu.com despre taburete, Casa Rusu (13)

adelaparvu.com despre taburete, Casa Rusu (29)

Pentru zona de living și nu numai poți alege taburete rotunde. Cele rotunde sunt binevenite mai ales când ai copii mici pentru că nu riști să se lovească de colțuri. Și da, merg de minune ca și măsuțe, chiar dacă sunt tapițate. Ca să ai o bază mai solidă pentru lucruri, cum ar fi pahare sau cești, poți așeza o tavă pe taburete.

adelaparvu.com despre taburete, Casa Rusu (19)

adelaparvu.com despre taburete, Casa Rusu (9)

 

Taburetele simple merg de minune și în locul noptierelor. Au înălțimea potrivită, loc suficient să așezi pe ele obiectele necedare lângă tine, dar sunt și înguste, perfecte să-ți încapă în dormitoarele mici de-o parte și de alta a patului. Și foarte imporant este să că poți alege pentru ele o tapițerie asortată cu cea a patului, draperiei sau lenjeriei de pat.

adelaparvu.com despre taburete, Casa Rusu (5)

adelaparvu.com despre taburete, Casa Rusu (17)

Taburetul este perfect și pentru o măsuță de toaletă pe care ți-o dorești în dormitor. Intră cu ușurință sub măsuță și nu-ți ocupă spațiu în camera de odihnă.

adelaparvu.com despre taburete, Casa Rusu (27)

 

adelaparvu.com despre taburete, Casa Rusu (2)

La fel, poți folosi taburete în camerele de tineret, chiar lângă birou. Poate fi un loc pentru ghizdan sau pentru părintele care-și supraveghează copilul. Când are invitați copilul poate avea cu ușurință la îndemână un loc în plus de ședere.

adelaparvu.com despre taburete, Casa Rusu (16)

Există și taburete de mai mari dimensiuni. Ele sunt excelente în zona de living ca o extensie a canapelei, dar la fel pot fi folosite și ca măsuțe. Prețurile? Păi îți spuneam că sunt accesibile. Acum, în perioada de promoții taburele simple sunt 97,59 lei bucata, cele de tip noptieră sunt 251,63, taburetele elegante cu picioare și cristale Swarovski costă 462 lei bucata, taburetele rotunde (London) 275,82 lei, iar cele pătrate și generoase costă 575,84. Și dacă nu ajungi în magazine vezi aici site-ul Casa Rusu pentru comenzi online www.mobilacasarusu.ro. Sper că ți-au prins bine ideile acestea!

adelaparvu.com despre taburete, Casa Rusu (25)

adelaparvu.com despre taburete, Casa Rusu (31)

 

2 raspunsuri pentru Taburetul poți să-l folosești din bucătărie până în dormitor

  1. […] de culoare arhitecta s-a folosit de obiecte mici pentru a lega decorul – vezi lampa de birou, taburetul, tablourile și covorul. Mai departe în living a ales mobilă foarte colorată, dar a lăsat […]

  2. […] ceramice din bucătărie. În fața ei sunt poziționate două fotolii, iar în loc de masă este un taburet, care la nevoie poate fi folosit ca loc suplimentar de ședere. Fiecare zonă de ședere este […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *