adelaparvu.com despre litiera ca un ghiveci de flori, The Hidden Litter Box, design Ron Evans (5)

In Decoratiuni, Idei pentru acasa, Shopping

Litieră pentru pisici care arată ca un ghiveci de flori

Cine are pisici știe cât de dornice sunt ele să-și găsească un loc numai a lor, unde să nu fie deranjate. Ei bine, există designeri care creează piese speciale care să mulțumească pisicile și deopotrivă proprietarii lor, adică să împartă același spațiu, dar fiecare să fie fericit și atunci când la mijloc este vorba de treburi fiziologice. Mi-a atras atenția pe blogul tinerilor designeri de la Ippinka produsul The Hidden Litter Box, care seamănă cu un ghiveci de flori, conceput de designerul Ron Evans cu gândul de a oferi intimitate unei pisici atunci când are nevoie la litieră (să nu zic toaletă).

adelaparvu.com despre litiera ca un ghiveci de flori, The Hidden Litter Box, design Ron Evans (7)

Da, ghiveciul de flori este de fapt o litieră concepută pentru spații mici. Ideea designerului a pornit de observația că în locuințe mici litierele sunt de obicei puse în colțuri. Și-a spus că poate transforma aspectul inestetic al unei litiere obișnuite mascând-o sub formă de vase pentru plante, iar colțul cu pricina în care este așezată să nu-i trădeze destinația funcțională. Astfel a creat dintr-un plastic robust modele de litiere a căror parte inferioară se poate roti, astfel încât intrarea pentru pisică să poată fi mascată în caz că-ți vin niște musafiri în vizită.

adelaparvu.com despre litiera ca un ghiveci de flori, The Hidden Litter Box, design Ron Evans (4)

adelaparvu.com despre litiera ca un ghiveci de flori, The Hidden Litter Box, design Ron Evans (1)

adelaparvu.com despre litiera ca un ghiveci de flori, The Hidden Litter Box, design Ron Evans (2)

Această formă de ghiveci previne împrăștierea nisipului pisicii prin cameră, așa cum se întâmplă la o litieră obișnuită și, de asemenea, mirosul neplăcut este mult mai bine ținut sub control. Partea superioară se scoate cu ușurință pentru a permite curățarea facilă a litierei. Finisajul litierelor este foarte reușit având textură ca de piatră sau teracotă, deci n-ai la vedere un obiect din plastic, mai puțin planta, care este artificială, dar nu-ți dai seama din prima. Ron Evans a creat mai multe modele, disponibile în diferite nuanțe și texturi, dar toate au același principiu – formă de ghiveci. Prețurile pe care le poți vedea pe www.hiddenlitter.com sunt și ele mai mari, dar pe bune că e un produs special care se finisează manual. Poți vedea asta în prezentarea video de mai jos. Ingenios! Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre litiera ca un ghiveci de flori, The Hidden Litter Box, design Ron Evans (3)

adelaparvu.com despre litiera ca un ghiveci de flori, The Hidden Litter Box, design Ron Evans (6)Foto: Hiddenlitter

3 raspunsuri pentru Litieră pentru pisici care arată ca un ghiveci de flori

  1. July spune:

    Mirific! Mai ales pt Roscatul de la birou…

  2. Lavinia Sandu spune:

    unde se gaseste? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *