adelaparvu.com-despre-colectia-2015-Artforms-Spring-Autumn-colection-2015-from-Artforms-Spring-to-life-Transylvania-1

In Magazine, targuri, expozitii, Romania Mea, Shopping

La PrintTex voi vorbi despre poveștile de succes din printul digital textil din România

Am fost invitată să suțin o prezentare în cadrul conferinței PrintTex, pe 9 septembrie, la Romexpo (pavilion C5) alături de alți vorbitori, toți oameni mult mai deștepți și talentați decât mine, pentru că eu nu fac parte din această industrie, dar mă bucur de ceea ce produce ea. Așa că mă simt onorată să fiu inclusă pe lista invitaților unuia dintre cele mai importante evenimente din industria printului care se desfășoară în aceste zile la București. Da, în aceste zile are loc și târgul Print & Sign (8-11 septembrie), unde toți cei interesați de tipărituri, linii de imprimare, publicitate, modă și inovație în lumea aceasta a culorilor poate găsi nu doar produse inedite, ci chiar idei și soluții pentru noi afaceri.

Dacă inițial mi-am propus să vorbesc despre importanța țesăturilor imprimate digital în domeniul designului interior, mi-am dat seama că avem nevoie dincolo de toate de exemple bune și pozitive. Așa că am pregâtit o prezentare în care voi dezvălui câteva din cele mai de succes în opinia mea (și nu numai) realizări în domeniul printului digital textil de la noi. De la artiști vizuali, ilustratori talentați și până la tineri antreprenori, voi trece în revistă poveștile lor de succes. Da, avem nevoie să știm că se poate și avem nevoie să vedem cine a reușit. Acest gen de oameni ne pot provoca și pe noi să ne propunem mai mult, să fim mai creativi și să facem lumea mai frumoasă.

Cine este interesat de subiectele conferinței merită să știe că ACCESUL ESTE GRATUIT și rezervările de locuri se pot face și online AICI. Conferința are loc în pavilionul C5 de la Romexpo, acolo unde se desfășoară și târgul Print & Sign. Și ca să vedeți lista și subiectele celorlalți vorbitori v-am postat mai jos afișul cu programul pe întreaga zi de miercuri 9 septembrie, iar AICI puteți afla și celelalte teme din acest zile dedicate printului digital. Să ne vedem cu bine!

adelaparvu.com despre conferinta PrintTex 2015

adelaparvu.com despre agenda PrintTex 2015

adelaparvu.com despre povesti de succes in printul digital textil PrintTex 2015, Foto Marie Nouvelle colection

adelaparvu-com-despre-imprimare-digitala-grup-transilvae-11

adelaparvu.com-despre-colectia-2015-Artforms-Spring-Autumn-colection-2015-from-Artforms-Spring-to-life-Transylvania-1

5 raspunsuri pentru La PrintTex voi vorbi despre poveștile de succes din printul digital textil din România

  1. nicole spune:

    Bună, Adela! Mă bucură prezența ta la acest seminar. Spune-mi, te rog, intrarea celor interesați la eveniment este liberă sau trebuie parcurse niște proceduri, eventual achitate niște costuri e acces? Mulțumesc!

  2. Mihaela spune:

    Multumesc, Adela! Urmaresc subiectul despre printul digital pe textile de ceva timp si am tot asteptat sa-si faca cineva de la noi curaj sa se doteze cu tehnica si consumabilele necesare. Ar fi grozav daca am avea acces si la niste mostre pe diverse tipuri de tesaturi.
    Succes la conferinta! Cu siguranta voi veni!

  3. […] un material în care se poate modela foarte interesant. Firma Display Grup a prezentat la târgul Print&Sign de la Romexpo câteva piese foarte interesante. Mi-au atras atenția șezlongurile, taburetele, […]

  4. […] inedite la un târg la care nu te-ai aștepta să găsești ceva legat de decorul casei, adică la Print & Sign, care are loc la Romexpo până pe 11 septembrie. Am dat în stand peste un tânăr tare pasionat, […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *