adelaparvu.com despre fotografii realizate de artisti romani, Cameleo (113)

In Decoratiuni, Romania Mea, Shopping

Ce pui pe pereți? O idee ar fi fotografii cu orașe și peisaje din România

Avem o mulțime de fotografi talentați care captează imagini incredibile, de la peisajele naturale din zonele de munte la detalii cu scoici de pe malul mării, de la panorame urbane pe timp de noapte la aranjamente scenografice cu flori. Ei bine, aceste fotografii frumoase le poți admira și acasă la tine, căci ele pot fi imprimate pe suport rigid (forex), pe pânză (ca de tablou) sau pe hârtie art print. Alin Zainescu (vezi foto mai jos) s-a gândit la asta, dar mai mult la ideea de a avea în locuințele noastre imagini frumoase cu orașele și peisajele din țara noastră, plus un sprijin binevenit pentru talentații fotografi români, cărora de cele mai multe ori le dăm like pe Facebook, dar nu ne gândim că am putea să le cumpărăm fotografiile. De asemenea, s-a mai gândit și la faptul că aceste fotografii pot foarte bine fi un cadou frumos pentru prieteni din străinătate sau pot decora cu efect un spațiu de birou, camerele de hotel sau cafenele și restaurantele de la noi.

adelaparvu.com despre fotografii realizate de artisti romani, Cameleo (20)
Alin Zainescu, tânărul antreprenor care a deschis site-ul www.cameleo.ro

Și pentru că orice artist se mobilizează greu, fiind prins cu munca sa creativă, Alin s-a gândit să treacă la acțiune și să promoveze lucrările fotografilor români și să-i reprezinte în relația cu potențiali clienți. De asemenea, are ambiția să promoveze acea parte de Românie pe care nu prea o vedem în media, adică cea frumoasă. Așa că a făcut un site, unde îți poți comanda dintre imaginile captate de fotografi români lucrările preferate sau cele potrivite la interiorul casei tale. Ai să găsești și ilustrații, schițe de tip cărți de botanică sau fotografii prelucrate artistic. Cert este că te-ai simți altfel dacă ai putea să admiri o imagine frumoasă a Bucureștiului, Clujului sau Iașului în livingul tău decât una cu New York sau să ai un peisaj superb cu dealuri domoale din Transilvania sau Bucovina decât unul din Thailanda, zic și eu. Până la urmă tu decizi, dar cert este că acum ai ceastă opțiune, adică să te bucuri de România ta văzută prin ochi de artiști români.

Și dacă-ți plac și peisajele din alte țări, cum ar fi cele cu aurora boreală sau panorame urbane cum ar fi cele din Londra, vezi că ai tot din portofoliul artișilor români fotografii foarte frumoase. Or fi ele în alte țări, dar măcar sunt văzute cu suflet de român, ca să spun așa. Uite, intră pe site-ul lui Alin www.cameleo.ro (și pagina de Facebook) și vezi ce lucrări îți fac cu ochiul. Mie mi-au plăcut la nebunie cele din colecția București Optimist, Poetry in Motion (Aurel Manea) sau peisajele semnate Dragoș Asaftei ori Auraș Mihaiu, Sunet de pace semnate de Siluk sau superbele peisaje captate de IGU. Sunt multe care-mi plac, cert este că ai de unde să alegi. Mai jos ai imagini cu spații în care se regăsesc lucrările semnate de fotografii români, dar și simulări făcute de Alin ca să-ți dai seama cum ar arăta lucrările fotografilor în ambientul casei tale.Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre fotografii realizate de artisti romani, Cameleo (1)Pe site-ul Cameleo.ro ai și rubrică de lucrări populare, dacă vrei să afli care au fost printre cele mai vândute.

adelaparvu.com despre fotografii realizate de artisti romani, Cameleo (2)Când faci comanda pentru o lucrare, aceasta îți va fi livrată într-un ambalaj personalizat.

adelaparvu.com despre fotografii realizate de artisti romani, Cameleo (28)Deasupra canapelei un designer român stabilit în SUA a comandat lucrări ale artiștilor români pentru a le avea în propria locuință de peste ocean.

adelaparvu.com despre fotografii realizate de artisti romani, Cameleo (25)În sediul unei agenții de PR una dintre lucrările comandate de pe Cameleo.ro decoreaza casa scării.

adelaparvu.com despre fotografii realizate de artisti romani, Cameleo (5)La Alt Club ilustrații de pe Cameleo.ro sunt folosite ca decorațiuni pe peretele cu tapet.

adelaparvu.com despre fotografii realizate de artisti romani, Cameleo (12)Fotografii imprimate pe pânză cu Ateneul Român și un peisaj rural decorează un perete dintr-un restaurant.

adelaparvu.com despre fotografii realizate de artisti romani, Cameleo (13)

adelaparvu.com despre fotografii realizate de artisti romani, Cameleo (14)

adelaparvu.com despre fotografii realizate de artisti romani, Cameleo (17)

adelaparvu.com despre fotografii realizate de artisti romani, Cameleo (10)

adelaparvu.com despre fotografii realizate de artisti romani, Cameleo (19)

adelaparvu.com despre fotografii realizate de artisti romani, Cameleo (21)

adelaparvu.com despre fotografii realizate de artisti romani, Cameleo (22)

adelaparvu.com despre fotografii realizate de artisti romani, Cameleo (26)

adelaparvu.com despre fotografii realizate de artisti romani, Cameleo (18)

adelaparvu.com despre fotografii realizate de artisti romani, Cameleo (27)

adelaparvu.com despre fotografii realizate de artisti romani, Cameleo (30)

adelaparvu.com despre fotografii realizate de artisti romani, Cameleo (32)

adelaparvu.com despre fotografii realizate de artisti romani, Cameleo (33)

adelaparvu.com despre fotografii realizate de artisti romani, Cameleo (9)

adelaparvu.com despre fotografii realizate de artisti romani, Cameleo (4)

adelaparvu.com despre fotografii realizate de artisti romani, Cameleo (16)

 

Un raspuns pentru Ce pui pe pereți? O idee ar fi fotografii cu orașe și peisaje din România

  1. Alexandra 17 spune:

    Superbe lucrări ma încânta ideea de a decora casa cu poze din diferite zone ale tari, ma fascinează fotografie si de aceea atunci cand imi voi decora casa sigur voi avea un perete cu poze reprezentative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *