adelaparvu.com despre Art Safari 2016, foto Mirela Traistaru (4)

In Artisti, artizani, handmade, Magazine, targuri, expozitii

Trebuie să mergi la Art Safari, cea mai mare expoziție de artă din România!

De mâine, 6 mai 2016, se deschid publicului porțile la cea de-a treia ediție a celei mai mari expoziții de artă din România: Art Safari. O mulțime de artiști, galeriști și muzee vor expune lucrări răvășitoare, iar în cadrul expoziție vor avea loc numeroase evenimente culturale. Ediția din 2016 se desfășoară între 5 și 15 mai la Palatul Dacia, cu intrarea de pe strada Lipscani 18-20.

În acest an expoziția centrală a pavilionului de artă Art Safari este Dada în România și spiritul avangardei, curatoriată de Raya Zommer-Tal. Vei avea ocazia să fii față-n față cu lucrări memorabile prezentate de galerii naționale și internaționale, opere semnate de artiști celebri. Dar merită să te duci în primul rând pentru tine, pentru că rar vei avea ocazia să vibrezi alături de atâtea lucrări speciale.

Biletele le poți cumpăra și online din rețeaua eventim, uite de AICI  sau pot fi rezervate pe site-ul Art Safari AICI. Și dacă vei face poze la expoziție, folosește unul din haștagurile de mai jos ca să ajuți la promovarea artei #artsafari2016 #prietenartsafari #artsafarifriends #artacucerestebucurestiul

Până ajungi la expoziție uite mai jos câteva imagini cu Palatul Dacia și două instantanee surprise de artista Mirela Trăistaru în timpul amenajării standurilor. Și eu voi posta pe contul meu de Instagram ceea ce o să-mi placă la expoziție. Sper să te hrănești și tu cu mult frumos la Art Safari!

adelaparvu.com despre Art Safari 2016, foto Mirela Traistaru (2)Palatul Dacia, viitoarea Pinacotecă București, se află aproape de B.N.R. pe strada Lipscani, nr. 18-20
adelaparvu.com despre Art Safari 2016, foto Mirela Traistaru (4)Intrarea la Art Safari este semnalizată, așa că n-ai cum să o ratezi.
adelaparvu.com despre Art Safari 2016, foto Mirela Traistaru (3)Standul artistei Mirela Trăstaru în cursul amenajării lui. 
adelaparvu.com despre Art Safari 2016, foto Mirela Traistaru (1)Artista Mirela Trăistaru alături de o piesă semnată de Dali. Pe pagina ei de Facebook a postat următoarele: „L-am găsit, așa părăsit și trist …singur și uitat, într-unul din standurile Art Safari. Mâine îl puteți vedea în lumină, pus în valoare, așa cum merită. Vă așteptăm…Dali și…eu…”
adelaparvu.com despre Art Safari 2016, foto Mirela Traistaru (5)Foto: Mirela Trăistaru

6 raspunsuri pentru Trebuie să mergi la Art Safari, cea mai mare expoziție de artă din România!

 1. Oana Maer spune:

  Wow! Multumim mult, Adela!

 2. Alina spune:

  Aveti idee care este programul de vizitare? M-am uitat putin si pe pagina evenimentului, dar nu am gasit nimic legat de orele de vizitare.

  Multumesc!

 3. Denisa spune:

  As avea si eu o intrebare, ieri tocmai am schimbat ghiveciul orhideei si an pus o intr un ghiveci mai mare. Cel vechi fiind mai micut radacinile au luat intr un fel forma lui, iar eu nu le an taiat pentru ca nu erau uscate. Mutand orhideea intr un vas mai mare, radacinile s au acoperit cu coji si nu se mai vad la suprafata. Intrebarea mea este daca ar putea avea de suferit orhideea sau nu si ce ma sfatuiti sa fac?

 4. silvialuli spune:

  Voi fi prezenta la art safari

 5. Mariana Oancea spune:

  Multam Adela!

 6. […] cu familia și prietenii să vezi pavilionul de artă Art Safari 2016 pentru că vei avea parte de bucuria de-a descoperi lucrări frumoase, de la cele din perioada […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *