adelaparvu.com despre echipa creativa Visuri la cheie sezonul 3, Adela Parvu, Dragos Bucur, Alina Vilcu si Omid Ghannadi

In Romania Mea

Au început filmările la Visuri la cheie, ProTv. În al treilea sezon avem un coleg nou!

Da, mari emoții când vă scriu chiar din rulota aflată la doar câteva sute de metri depărtare de casa familei pe care urmează să o surprindem. Dragoș Bucur liderul echiperi noastre ne-a motivat să fim gata de acțiune. Alături de arhitecții Alina Vîlcu, Dragoș Isăcescu, colegii mei de emisiune din primele sezoane, acum în al treilea sezon avem un nou membru al echipei: arhitectul Omid Ghannadi. În primele două sezoane l-am avut alături pe arhitectul Andrei Samoil.

Omid Ghannadi este cunoscut în cercurile noastre de designeri și arhitecți ca un specialist talentat și sensibil. Omid are 30 de ani și și-a deschis propriul birou de design și arhitectură în 2008, după ce a absolvit Facultatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu din București. Este tatăl unui băiețel de patru luni și încântat de rolul său de părinte. Referitor la emisiune și participarea în cadrul ei, Omid mi-a spus că el crede în arhitectura de calitate și pentru cei care nu-și permit să-și angajeze un specialist.

Dincolo de clienții și beneficiarii care știu să aprecieze designul și au bani pentru asta, Omid și-a dorit ca prin profesia să aducă un plus la standardul vieții oamenilor obișnuiți sau cazuri sociale, tocmai pentru a simți că poate fi de folos tuturor. Emisiunea Visuri la cheie este pentru Omid o provocare și totodată o dorință împlinită pentru el. Cât despre noi două, colegele lui Adela Pârvu și Alina Vîlcu, după primele ședințe în care ne-am cunoscut, mi-a spus părerea lui: Sunteți două drăguțe 🙂. Bun venit Omid!

Până acum, în primele dou sezoane, echipa Visuri la cheie a reușit să renoveze casele a 15 familii, de acum încolo, în al treilea sezon vom încerca să facem cât mai multe familii fericite și să descoperim poveștile lor de viață care ne inspiră și ne motivează să ne ajutăm unii pe alții. De aceea sloganul emisiunii este Crede în oameni! Crede că ne putem ajuta unii pe alții. Iu-hu! Începem!

p.s. Urmărește contul meu de Instagram ca să vezi ce se întâmplă la filmări 🙂

adelaparvu.com despre echipa creativa Visuri la cheie sezonul 3, Adela Parvu, Dragos Bucur, Alina Vilcu si Omid Ghannadi

Omid Ghannadi

Omid Ghannadi, Foto ProTv

Adela Parvu, Alina Vilcu si Omid Ghannadi

Adela Parvu, Alina Vilcu si Omid Ghannadi, Foto ProTv

9 raspunsuri pentru Au început filmările la Visuri la cheie, ProTv. În al treilea sezon avem un coleg nou!

 1. Dana spune:

  Oameni draguti si foarte devotati meseriei!De mult asteaptam sa ne dai aceasta veste minunata!Felicitari!

 2. A cretulescu spune:

  Bafta multa și cat mai multe case fericite!

 3. Stefan spune:

  Bravo voua,sa o tineti tot asa, sa fiti sanatosi si daca se poate sa ne vedem cu bine la editia cu nr-1000

 4. Camelia Nica spune:

  Abia astept! Ma uit cu foarte mare interes! Bravo ?

 5. Carmen-Ana D spune:

  Succes!

 6. anda spune:

  Schimbam ceva , este prima emisiune care transmite tot :)) emotie , daruire , seriozitate. Felicitari si nu renuntati !!!

 7. miki spune:

  Abia astept sa plang de bucurie alaturi de voi!
  Va imbratisez cu drag, Miki

 8. Georgi spune:

  Seamana cu Ashton Kutcher ha ha 🙂
  Abia astept noul sezon. Imi place la nebunie sa vad cum renovati case care, daca ma uit eu la ele, le vad direct cu buldozerul peste!
  Asa imi dau seama ca imaginatia mea e zero, iar in curand am de renovat propriul apartament. Offfff…..

 9. Adina spune:

  Multa bafta. Abia astept noul sezon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *