adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (52)

In Idei pentru acasa

Sursă bună de mobilă din lemn și MDF la crud. Plus mânere, picioare pentru mobilă, panouri pentru calorifere și rame pentru oglinzi

Cu siguranță te-ai lovit de lipsa unui loc unde să poți găsi piese mici de mobilă din lemn, cum ar fi noptiere pe rotund, măsuțe, console, mese rotunde cu un singur picior sau accesorii, cum ar fi picioare de mese, picioare pentru paturi, mobilă etc. Nu le mai enumăr pentru că sunt multe, dar de acum încolo vei ști că le poți găsi la Gold House Concept. Ți-am mai scris despre această firmă cu ceva timp în urmă pentru că acolo am găsit panouri decorative pe care le folosesc pentru măștile de calorifere și nu numai. Am fost însă de curând la ei pentru că am aflat că s-au mutat într-un showroom nou în China Town.

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (1)

Chiar în China Town, după ce virezi la stânga (cum vii pe de Șăseaua Colentina), înainte de semn, vei vedea șirur magazinelor din zonă, printre care și Gold House Concept.

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (2)

Noul magazin are circa 600 de metri pătrați și două niveluri, iar varietatea produselor a crescut pe măsură față de primul magazin. Abia dacă le încap și aici toate gamele de produse pe care le oferă acum. Pe lângă elementele decorative au mobilă, dar au în plus panouri ce imită piatra și cărămida, roți pentru mobilă.

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (19)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (21)

Nici nu e de mirare că au diversificat produsele pentru că principalul producător de la care se aprovizionează este din Turcia, unul devenit foarte cunoscut în întreaga lume pentru decorurile realizate la comandă pentru Suleyman Magnificul, un serial premiat la capitolul scenografie. Ei bine, ceea ce vezi în showroomul din București este cam 20% din varietatea pieselor care se produc în fabrică. Dar hai să-ți spun ce mi-a plăcut.

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (11)

Știam piesele mici decorative care pot fi aplicate pe mobilă, uși interioare sau pe perete, cum ar fi trafoarele migăloase, dar acum ai să găsești și o mulțime de mânere și butoni pentru mobilă, inclusiv mini baluștri pentru rafturi în stil shabby chic sau vintage. Pe lângă panourile din MDF și lemn mai nou au adus și plasă de Viena și alte tipuri de plase decorative pe care le poți folosi la șezuturi de scaune, tapițerii de spătare și nu numai. Dar ceea ce mi-a atras atenția a fost mobila la crud, de la măsuțe la console, de la cadre de sofa la cele de scaune, de la cuiere în stil Thonet la comode și bufete.

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (15)Plasele Viena sunt vândute la suluri de diferite lățimi, iar aplicarea lor pentru spătare, măști de calorifere sau șezuturi la scaune se face la cald. D Pe lângă aceste plase, ai o gamă foarte mare de panouri din lemn și MDF la crud, adică nevopsite.

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (16)

Partea frumoasă este că fiind la crud, mobila poate fi personalizată cum vrei, și, evident prețul ei este mult mai accesibil decât dacă ar fi deja vopsită. Așa că ai libertate maximă să te apuci de bricolat sau să apelezi la artiști plastici, designeri să ți-o personalizeze. Deși pare că mobila cu alură clasică este preponderentă, ai să găsești și piese în stil scandinav, de asemenea și elemente mai actuale, cum ar fi picioare sau butoni de mobilă.

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (42)În prim plan mobilă la crud care a fost finisată pentru exemplificare. Practic poți obține ce efect îți dorești, fie mai avangardist, fie mai clasic.

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (38)

De asemenea, vei găsi mese care se pot extinde ușor, adică cu 30 cm în lateral, ideale pentru spații mici. Sistemul de extensie este diferit față de ceea ce există acum la noi pe piață. Vezi mai jos filmulețul.

Tot aici am găsit masă de jocuri, adică are incluse atât grafica pentru șah, cât și casetele penru jocul de table și ca să înțelegi mai bine cum vine ea, îți postez un filmuleț. Masa poate fi lăcuită cu lac pe bază de apă, de preferință mat, ca să nu lucească și să deranjeze în timpul jocului sau poate fi vopsită în nuanțele dorite.

Cert este că magazinul Gold House Concept este nu doar pentru clienții finali, ci și pentru cei care au ateliere de mobilă sau magazine de mobilă. Aici poți să-ți faci aprovizionarea și să-ți creezi propria colecție numai din combinațiile de accesorii care există. Piesele din lemn sunt evident mai scumpe decât cele din MDF. Spre exemplu, la ramele de oglinzi una din lemn sculptată ajunge la circa 850 lei, pe când una similară din MDF este circa 550 lei. Diferența este valabilă și la mobilă, dar partea interesantă este că multe piese sunt combinate, adică au corpul din MDF și picioarele din lemn, spre exemplu la comode sau console. Uite, ca să nu o mai lungesc îți postez pozele pe care le-am făcut acolo și îți las și un număr de telefon ca să poți cere detalii vizavi de adresa magazinului, prețuri sau stocuri 0763.199.627 (dna Cristina). Site-ul este www.goldhouseconcept.ro, iar adresa de mail la care poți cere detalii despre produsele din cataloagele prezentate pe site este gabriel.pintilie@goldhouseconcept.ro. Sper să-ți prindă bine informațiile acestea!

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (52)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (11)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (10)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (9)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (5)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (58)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (57)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (56)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (53)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (8)Masa mică rotundă, cu un picior costă 250 lei, cadrele de scaun sunt de la 150 lei in sus.

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (4)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (3)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (55)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (54)

 

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (59)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (13)Cufere din lemn sculptate preț 850 lei bucata.

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (12)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (7)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (17)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (14)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (20)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (18)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (29)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (23)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (24)Noptiere, comode cu sertare pe rontund, pret circa 500 lei bucata.
adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (25)Mese console preturi intre 600 si 1200 lei.

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (26)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (27)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (28)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (30)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (31)Set trei măsuțe din lemn preț 550 lei

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (32)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (33)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (34)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (35)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (36)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (37)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (39)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (40)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (41)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (43)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (44)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (45)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (46)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (47)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (48)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (49)

adelaparvu.com despre magazinul Gold House Concept Bucuresti (50)

16 raspunsuri pentru Sursă bună de mobilă din lemn și MDF la crud. Plus mânere, picioare pentru mobilă, panouri pentru calorifere și rame pentru oglinzi

 1. Irina Anghel spune:

  Sub centura articolul acesta: ai devoalat un secret bine pastrat de importatorii de lux. Vad schelete de mobilier care, dupa tapitare si vopsire, vor creste profitul de 3 ori…

  Multam, Adela, am pus ochii pe o timona pt limonada de dimineata!

 2. Ingrid spune:

  Multumesc mult. Tocmai căutam niște picioare pentru o „Invenție” de corp mid-century pe care am născocit-o. Chiar stăteam cu ochii pe blogul tau sa vad ce sa mai folosesc. Mai caut si un fotoliu-doua, micuțe, cu brațe de lemn curbate dar cu line simpla, tot 50′. Ai vre-un pont pana-n €500 buc.? După doua luni de chin, mai avem doar baia din capitolul finisaje si trebuie sa trecem la mobila.
  A, si încăodata, EȘTI GROZAVA!!!!!

 3. irina spune:

  Exact ce cautam! 🙂 Multumesc pentru pont ! Negresit ii calc pragul! p.s. ai idee setul de 3 masutele albe ce pret avea ,langa cele nefinisate de 550 , sunt curioasa cat cost pretul final cu vopsit. 🙂

 4. Monica spune:

  Cred ca unele lucruri e bine sa ramana intre profesionisti. Doar o parere.

 5. Alexandra spune:

  Crezi ca as putea afla numele producatorului din Turcia? Fabrica?

 6. Alexandra spune:

  Foarte util articolul! Multumesc mult!

 7. Vieru Mihaela spune:

  Buna seara…as vrea sa cumpar 4 picioare de masa din lemn..multumesc

 8. amalia spune:

  buna seara ! sunt si eu interessata de o comoda cu sertare pe rotund , dar de culoarea mahonului , asa am canapeaua si fotoliile … credeti ca s-ar putea ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *