adelaparvu-com-despre-obiecte-decupate-la-laser-oglinzi-mic-mobilier-vision-design-deco-22

In Decoratiuni, Oameni talentati, Romania Mea

Atelier de obiecte decorative, oglinzi, mic mobilier, ceasuri, toate personalizate la mașina cu laser

Îți spun din experiență că cele mai solicintante lucruri într-o amenajare sunt decorațiunile personalizate. Nu doar că e greu să te hotărăști ce și cum să faci, dar cel mai dificil este să găsești pe cineva competent să-ți pună în aplicare ideile. Ei bine, în drumurile mele am dat peste Răzvan Radu de la Vision Design Deco, un atelier mic, dar creativ din București, unde poți face la comandă o mulțime de obiecte personalizate pentru acasă, pentru evenimente festive sau pentru tot soiuri de decoruri. Ceea ce m-a încântat este faptul că la atelierul lui Răzvan am reușit să fac și mici piese de mobilier, dar și corpuri de iluminat personalizate. Ba mai mult, aici se pot face și oglinzi de forme atipice, ceasuri, paravane, elemente decorative pentru camerele copiilor (norișori, păsări), ce vrei tu dintr-o mulțime de materiale. Dar hai să-ți spun mai multe.

adelaparvu-com-despre-obiecte-decupate-la-laser-oglinzi-mic-mobilier-vision-design-deco-4

Rame foto și rame pentru oglinzi tăiate la laser și cutii personalizate cu traforuri realizate la comandă în atelierul Vision Design Deco.

adelaparvu-com-despre-obiecte-decupate-la-laser-oglinzi-mic-mobilier-vision-design-deco-13

Știi, când vezi pe site-ul lor sau pe pagina de Facebook  tăiere profesională cu laser sau debitare cu laser nu-ți dai seama la ce ți-ar folosi asta. Dar îți eplic eu la ce: la realizarea de obiecte pe care le creezi tu sau pe care ai vrea să le reinterpretezi. Spre exemplu, dacă îți dorești o ramă mai specială pentru oglinda ta, ei ți-o pot face pe baza unei schițe vectoriale, adică creată pe computer, schiță care apoi e introdusă în sistemul lor conectat la mașina de tăiat cu laser. Aceasta poate crea decupaje, frezări, traforuri în plăci de MDF cu diferite grosimi, lemn masiv de maximum 15 mm, în plăci de plexiglas, placaj, policarbonat, plăci PVC, oglinzi acrilice, de asemenea și în coli de carton, hârtie sau chiar bucăți de piele și burete. Practic, nu doar pentru casă, ci și pentru costume sau decoruri destinate sălilor de nunți, spațiilor de joacă pentru copii, restaurante, baruri etc. Da, poți duce și o imagine de inspirație și pe baza ei Răzvan și echipa lui să-ți recreeze acel obiecte sau să-l redimensioneze conform dorințelor tale.

adelaparvu-com-despre-obiecte-decupate-la-laser-oglinzi-mic-mobilier-vision-design-deco-26

Atelierul Vision Design Deco m-a ajutat să obțin aceste etajere. Prețul lor total a fost de doar 500 lei. O piesă similară, de mici dimensiuni, am întâlnit ulterior într-un magazin de decorațiuni la prețul de 250 lei, adică 250 lei bucata. O să vezi curând amenajarea unde le-am folosit.

adelaparvu-com-despre-obiecte-decupate-la-laser-oglinzi-mic-mobilier-vision-design-deco-14

Prețurile sunt foarte în regulă și ele sunt calculate pe centrimetru pătrat în funcție de material. Ceea ce mi-a plăcut însă la atelierul lui Răzvan este faptul că ei te pot ajuta și cu finisajul final. Spre exemplu, când am comandat etajerele sub formă de hexagoane, echipa lui ne-a asigurat și vopsitul lor. Apoi, le-am comandat îngerași pentru exterior și ei ne-au indicat cel mai bun material, dar au avut grijă să-i și finiseze ca să reziste. De asemenea, norișori care vor fi prinși de mobilier sau oglinzi cu forme mai speciale, folosite ca și decor. Au o oglindă acrilică, rezistentă din care se pot face multe obiecte, dar și placări traforate. Și da, trebuie să-ți spun că Răzvan Radu este și un om inimos. El ne-a ajutat pe noi, echipa Visuri la cheie, cu multe dintre șabloanele pe care le-am folosit pentru pictat și decorat mobila (vezi aici camera fetiței de la Albești) sau pereții (vezi dormitorul Florentinei), dar și pentru realizarea de elemente personalizate. Așa că da, ți-l recomand cu mare încredere! Uite numărul de telefon a lui Răzvan 0732.682.110 și vezi aici site-ul www.vdd.ro și pagina de Facebook pentru inspirație. Sper să-ți prindă bine informațiile acestea!

adelaparvu-com-despre-obiecte-decupate-la-laser-oglinzi-mic-mobilier-vision-design-deco-25

Norișori din MDF care vor face parte dintr-un mobilier destinat camerei copilului. De asemenea, ei pot fi și aplicați pe perete cu bandă LED în spatele lor.

adelaparvu-com-despre-obiecte-decupate-la-laser-oglinzi-mic-mobilier-vision-design-deco-19

Element decorativ sub formă de pisică realizată în mașina de debitare laser și apoi vopsită cu vopseluri acrilice pentru finisajul final.

adelaparvu-com-despre-obiecte-decupate-la-laser-oglinzi-mic-mobilier-vision-design-deco-21

adelaparvu-com-despre-obiecte-decupate-la-laser-oglinzi-mic-mobilier-vision-design-deco-7

La atelierul Vision Design Deco se pot face și decorațiuni pentru ferestre fixe sau ornamente care să fie ulterior aplicate pe piese de mobilier.

adelaparvu-com-despre-obiecte-decupate-la-laser-oglinzi-mic-mobilier-vision-design-deco-16

adelaparvu-com-despre-obiecte-decupate-la-laser-oglinzi-mic-mobilier-vision-design-deco-18

adelaparvu-com-despre-obiecte-decupate-la-laser-oglinzi-mic-mobilier-vision-design-deco-17

adelaparvu-com-despre-obiecte-decupate-la-laser-oglinzi-mic-mobilier-vision-design-deco-5

La atelierul Vision Design Deco poți comanda și paravane traforate pentru a crea decoruri interesante în ambiente, cu un efect de impact.

adelaparvu-com-despre-obiecte-decupate-la-laser-oglinzi-mic-mobilier-vision-design-deco-2

Un exemplu de element decorativ luminos, casetă luminoasă îmbrăcată ulterior cu trafoare care pot fi din MDF, lemn, plexiglas.

adelaparvu-com-despre-obiecte-decupate-la-laser-oglinzi-mic-mobilier-vision-design-deco-8

Trafoarele pot fi realizate și din hârtie pentru diverse decorațiuni, de la ceasuri de peretele la invitații de nuntă, mărturii sau ce mai vrei tu.

adelaparvu-com-despre-obiecte-decupate-la-laser-oglinzi-mic-mobilier-vision-design-deco-9

adelaparvu-com-despre-obiecte-decupate-la-laser-oglinzi-mic-mobilier-vision-design-deco-10

Pentru evenimente, ocazii festive, petreceri, serbările ale copiilor poți comanda la Vision Design Deco și accesori amuzante, personalizate.

adelaparvu-com-despre-obiecte-decupate-la-laser-oglinzi-mic-mobilier-vision-design-deco-11

adelaparvu-com-despre-obiecte-decupate-la-laser-oglinzi-mic-mobilier-vision-design-deco-15

Pe site-ul Vision Desgn Deco poți găsi o mulțime de modele de ceasuri gata realizate cu prețurile afișate. Uite AICI ai toată colecția.

adelaparvu-com-despre-obiecte-decupate-la-laser-oglinzi-mic-mobilier-vision-design-deco-23

Mostre de materiale debitate la laser pe care le am și eu la birou. Traforul albastru l-am și folosit ca și șablon pentru decorul unei oglinzi.

adelaparvu-com-despre-obiecte-decupate-la-laser-oglinzi-mic-mobilier-vision-design-deco-24

adelaparvu-com-despre-obiecte-decupate-la-laser-oglinzi-mic-mobilier-vision-design-deco-3

La atelierul Vision Design Deco poți să comanzi oglinzi cu forme speciale sau poși face obiecte din panouri de oglindă acrilică. Mai jos un model de olgindă reprodus pentru un client care și-a dorit foarte mult ceva cât mai asemătător unei imagini găsite pe internet.

adelaparvu-com-despre-obiecte-decupate-la-laser-oglinzi-mic-mobilier-vision-design-deco-12

adelaparvu-com-despre-obiecte-decupate-la-laser-oglinzi-mic-mobilier-vision-design-deco-6

3 raspunsuri pentru Atelier de obiecte decorative, oglinzi, mic mobilier, ceasuri, toate personalizate la mașina cu laser

 1. elena pavel spune:

  Extraordinar de frumoase toate obiectele mai ales caseta luminoasa este superba. Dar cred ca nu este accesibila ca pret pentru toata lumea.

 2. Luminita spune:

  Buna ziua,

  Ma intereseaza ceasul de perete cu fluturi/zane, a treia imagine de jos in sus.

  In cat timp se poate realiza?

  Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *