adelaparvu.com despre prosoape ca decoratiuni colorate in baie

In Idei pentru acasa

Prosoapele ca accente decorative în baie

De cele mai multe ori la amenajarea băilor nu se ține cont de obiectele care urmează a fi prezente și folosite tot timpul, cum sunt prosoapele și halatele de baie. Și din acest motiv mulți oameni simt nevoia să aleagă culori mai intense pentru plăcile ceramice pentru a avea băile mai vesele. Dar adevărul este că o baie poate deveni mult mai plăcută cu cât plăcile ceramice sunt mai neutre, mai puțin încărcate la nivel de texturi și ornamente, dar obiectele textile să fie colorate. E ca la biblioteci, dacă vrei. Când vezi o bibliotecă goală, normal că și spațiul în care se află ea pare fără personalitate, dar odată ce ai pus cărțile în ea constați că totul a devenit colorat și plin de viață.
adelaparvu.com despre prosoape ca decoratiuni, Foto Nurit Geffen Batim Studio

Ce vreau eu să-ți spun? Practic, o baie simplă poate deveni de-a dreptul colorată prin folosirea creativă a prosoapelor, halatelor de baie și a plantelor decorative, dacă ai fereastră, dacă nu poți apela la plante artificiale. Deci, când vrei să alegi plăci ceramice pentru baia ta, pentru a avea nu doar o încăpere dedicată igienei, ci pentru acele #momentedeviață în care să te relaxezi după o zi lungă și nu știi pentru ce să optezi, alege variantele cât mai curate și ordonate (alburi, griuri, negru, bejuri), iar culorile preferate să le adaugi ulterior prin decorațiuni textile (prosoape, covorașe, halate, draperii etc).

adelaparvu.com despre prosoape ca decoratiuni (7)

Și da, când vrei să alegi prosoape merită să le alegi nu doar după calitatea fibrelor, să fie cât mai absorbante, ci și după nuanțele lor. Poți face combinații de culori, cum ar fi alb cu o nuanță mai aprinsă sau nuanțe diferite, dar asortate între ele. Eu am descoperit de curând la Carrefour gama Tex (Textile de Casă, vezi foto mai jos), care include prosoape bio, covorașe pentru baie care-ți asigură confort și halate de baie în nuanțe plăcute. Astfel de produse sunt mereu binevenite la început de an pentru casa ta sau a celor dragi. De asemenea, sunt un cadou binevenit, deci dacă nu știi ce cadouri mai neutre, dar folositoare să alegi, ia în considerare textilele pentru baie.

adelaparvu.com despre prosoape ca decoratiuni, in foto gama Text de la Carrefour (1)
În foto gama de textile pentru baie de la Carrefour din fibre bio. În plus, Carrefour a scos un catalog special pentru casa ta, pentru a o împrospăta în acele #momentedeviata în care începi un nou an. Poti consulta catalogul să vezi toate produsele textile pentru casă, inclusiv prețurile lor, AICI.

Prosoapele ar fi plăcut să se potrivească cu halatele, astfel încât folosite împreună să decoreze armonios ambientul camerei de baie. Ai să vezi în articol atât produse de la Carrefour pe care le-am găsit pe rafturi, cât și imagini cu ambiente de baie în care ai prezente prosoapele ca decorațiuni. Ai să-ți dai seama cât de mult contează acceste accente. Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre prosoape ca decoratiuni, Foto Adeeni Design Group

adelaparvu.com despre prosoape ca decoratiuni (2)

adelaparvu.com despre prosoape ca decoratiuni (4)

adelaparvu.com despre prosoape ca decoratiuni, Foto Milk and Honey Design

adelaparvu.com despre prosoape ca decoratiuni (6)

adelaparvu.com despre prosoape ca decoratiuni (5)

adelaparvu.com despre prosoape ca decoratiuni (3)

adelaparvu.com despre prosoape ca decoratiuni, Foto RW Anderson Homes

adelaparvu.com despre prosoape ca decoratiuni, Foto Stedila Design

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *