adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, LIVING (3)

In Romania Mea

Renovarea apartamentului familiei Dumitrașcu din București, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie

Sunt multe familii tinere cu copii care locuiesc în apartamente închiriate, dar cazul familiei Dumitrașcu este mai special. De 13 ani ei stau cu chirie, o perioadă care s-a prelungit prea mult pentru că fiica lor Delia a fost diagnosticată cu distrofie de oase, o boală grea și din păcate fără vindecare. Resursele materiale ale familiei au fost direcționate către tratamentul fetei lor. Și totuși ei nu s-au lăsat. Au strâns bănuț cu bănuț și au reușit să cumpere o locuință la bloc de patru camere. Din păcate bani pentru amenajarea ei nu mai aveau și nici speranța că vor reuși să renoveze apartamentul prea curând. Ceea ce m-a impresionat însă la familia Dumitrașcu a fost spiritul întreprinzător al părinților. Tatăl Răducu, pompier militar de meserie, a învățat singur să facă finisaje cu gândul să economisească bani pentru renovarea apartamentului, iar mama Adriana a urmat cursurile unei școli de asistenți medicali pentru a înțelege mai bine și profesionist cum să-și ajute fiica. Acești oameni nu au stat cu mâna întinsă, ci au muncit, s-au zbătut, au învățat, iar ceea ce fac ei pe plan profesional nu este doar în beneficiul lor, ci sunt pregătiți să ajute și alți oameni. Asta fără dubiu ne-a convins că meritau ajutorul echipei Visuri la cheie.

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie (1)

M-am bucurat să-i cunoaștem pe Răducu, Adriana, Delia și Ștefan. O familie frumoasă și veselă, chiar dacă s-au confruntat cu multe greutăți. Când am ajuns la ei în București în cartierul Berceni, unde stăteau cu chirie, am descoperit un apartament de două camere unde copiii dormeau împreună cu unul dintre părinți pe o saltea în dormitor, iar celălalt părinte în camera de zi. Delia, fata lor trebuie să poarte și un corset pe timpul nopții, ceea ce îngreuna și mai mult confortul tuturor în timpul alocat odihnei. Ce mai? Să știi că ai o locuință cu patru camere unde nu te poți muta, ci trebuie să stai cu chirie pentru că nu mai ai resurse financiare, e tare greu. Nu mai spun de faptul că acești oameni mergeau la muncă zi de zi ajutând alți oameni, dar ei erau neputincioși ca și părinți să ofere condiții mai bune de trai propriilor copii. Așa că am intervenit noi și am găsit apartamentul cu patru camere complet decopertat de finisajele vechi. Am aflat că toată familia muncise pentru asta, iar tatăl Răducu era pregătit ca încet și cum putea să încerce să finalizeze de unul singur renovarea.

Planul locuinței familiei Dumitrașcu.

Planul locuinței familiei Dumitrașcu.

Ne-am împărțit spațiile din locuință, după ce familia a fost invitată să aleagă din echipă pe cel care consideră că se potrivește pentru fiecare dormitor. Astfel, Ștefan l-a ales pe Omid să se ocupe de camera lui, Delia a ales-o pe Alina să se ocupe de camera ei, părinții m-au ales pe mine pentru dormitorul matrimonial, iar în rest ne-am împărțit între noi așa: bucătăria și holul de la intrare mi-a revenit, Alina a ales livingul familiei, Omid s-a ales cu cele două băi. După ce ne-am împărțit treaba, am discutat cu inginerul Florin Brînzan despre partea de compartimentare și instalații. Așa am aflat că nu puteam modifica, desființa niciun zid pentru că blocul era cu pereți din beton vibrat. Apoi, nici instalațiile nu le puteam modifica, așa că a trebuit să fim creativi în spațiile pe care le-am găsit.

HOL:  2,75 x 1,5 metri/ 4,4 metri pătrați

Parchet peste tot în toată locuința model Catalan de la Dedeman.

Mobilă, placări perete și ușă culisantă pe comandă executate la Martplast.

Ușă metalică albă model multifuncțional de la Dedeman.

Iluminat cu spoturi LED de la Dedeman (spoturi similare în toată locuința).

Holul de la intrare înainte de renovarea făcută de către echipa Visuri la cheie

Holul de la intrare înainte de renovarea făcută de către echipa Visuri la cheie

Holul de la intrare după de renovarea făcută de către echipa Visuri la cheie

Holul de la intrare după de renovarea făcută de către echipa Visuri la cheie

Holul către living înainte de renovarea Visuri la cheie

Holul către living înainte de renovarea Visuri la cheie

Holul către living după de renovarea Visuri la cheie

Holul către living după de renovarea Visuri la cheie

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, foto cu Samsung GalaxyNote8 (8)

Holul de la intrare l-am tratat cât mai simplu și funcțional posibil, având în vedere că spațiul după ușă nu exista, iar către living golul urma să fie liber, fără ușă. Asta a însemnat că loc de mobilă nu prea exista. Ce am făcut? Am prevăzut montarea unei uși culisante la bucătărie, iar în continuare pe același perete o placare pe care am inserat agățători pentru a folosi ca și cuier.

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, HOL (7)

Pe partea opusă locului de cuier am prevăzut un dulap pantofar cu un decupaj la mijloc pentru chei și scrisori, iar în lateral un suport pentru umbrele. Părțile laterale ale pantofarului sunt frezate, adică au un model care să se vadă frumos din living, având în vedere că spațiul camerei de zi este deschis către hol.

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, HOL (6)

Pe același perete cu ușa de la intrare m-am gândit la un dulap cu rafturi, dar care să aibă uși, la interiorul căruia este mascat panoul electric, dar unde există spații suplimentare pentru depozitare.

BUCĂTĂRIE: 2,95 x 2,85 metri/ 8,4 metri pătrați

Mobilă cu fronturi din MDF cu mânere frezate, realizată pe comandă și executată la Martplast.

Pe perete gresie model Callisto romb de la Dedeman.

Pe pardoseală gresie model Callisto de la Dedeman.

Masa și banchetă realizate pe comandă la Martplast. Scaune taburet de la Dedeman.

Decorațiuni, perne, plante și corpuri de iluminat de la Dedeman.

Bucătăria înainte de renovarea Visuri la cheie

Bucătăria înainte de renovarea Visuri la cheie

Bucătăria după renovarea Visuri la cheie. Foto cu Samsung Galaxy Note 8

Bucătăria după renovarea Visuri la cheie. Foto cu Samsung Galaxy Note 8

Bucătăria este mică și compactă, un spațiu unde coloana pentru apă pluvială comună blocului nu a putut fi mutată, așa că am înglobat-o într-un perete parțial din gips-carton. Între acest perete și cel comun cu al holului am prevăzut loc pentru frigider și am ales o combină frigorifică aspectuoasă, dar și îngustă și înaltă potrivită spațiului disponibil.

Bucătăria după renovarea Visuri la cheie. Foto cu Samsung Galaxy Note 8

Bucătăria după renovarea Visuri la cheie. Foto cu Samsung Galaxy Note 8

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, BUCATARIA (6)

De partea cealaltă a peretelui parțial am conceput un loc de banchetă. Sub aceasta există loc de depozitare, iar deasupra ei este o placare decorativă cu loc pentru fotografiile înrămate ale familiei, atât de dragi lor.

Bucătăria după renovarea Visuri la cheie. Foto cu Samsung Galaxy Note 8

Bucătăria după renovarea Visuri la cheie. Foto cu Samsung Galaxy Note 8

Bucătăria înainte de renovarea Visuri la cheie

Bucătăria înainte de renovarea Visuri la cheie

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, BUCATARIA (2)

Bucătăria am conceput-o ca pe un loc unde familia să gătească cu plăcere, un loc unde culorile să-i binedispună, iar electrocasnicele să fie poziționate astfel încât să le fie comod. Pentru că le place să facă prăjituri am ales nuanțe care să aducă cu bomboanele fondante.

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, BUCATARIA (5)

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, BUCATARIA (4)

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, BUCATARIA (3)

Pentru o senzație suplimentară de căldură m-am gândit ca locul blatului să fie încadrat ca într-o ramă cu textură din lemn, iar în dreptul plitei să existe o placare cu gresie cu imprimeu geometric de la Dedeman. Și da, să existe cât mai multe spații de depozitare și electrocasnice încorporate.

LIVING: 3,45 x 4,65 metri/ 16 metri pătrați; BALCON: 1,10 x 4,30 metri / 4,73 metri pătrați

Parchet model Catalan de la Dedeman.

Cărămidă aparentă model Modulo de la Dedeman.

Mobilă, panouri traforate din MDF și placări perete pe comandă de la Martplast.

Corpuri de iluminat suspendate model Trendy de la Dedeman.

Tâmplărie ferestre furnizate de sponsorul Barrier.

Livingul înainte de renovarea Visuri la cheie

Livingul înainte de renovarea Visuri la cheie

Livingul după renovarea Visuri la cheie

Livingul după renovarea Visuri la cheie

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, balcon (12)

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, balcon (11)

Livingul este un spațiu luminos după renovare, un spațiu cumva extins către fostul balcon pe care Alina l-a gândit ca loc pentru exercițiile fizice, pe care Delia este musai să le facă zilnic. A delimitat fostul balcon de living printr-un panou traforat din MDF realizat pe comandă la Martplast.

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, LIVING (9)

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, LIVING (7)

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, LIVING (5)

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, LIVING (10)

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, LIVING (8)

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, LIVING (5)

Pe fostul parapet al balconului a fost așezat și acvariul familiei. Camera de zi găzduiește și locul sufrageriei, adică masa în dreptul căreia peretele placat cu cărămidă aparentă a fost folosit ca și fundal pentru o instalație gândită de Alina. Cablul negru este trasat sub forma unui desen abstract cu rol decorativ și pare să facă legătura dintre zona de perete și corpurile suspendate de deasupra mesei.

Livingul înainte de renovarea Visuri la cheie

Livingul înainte de renovarea Visuri la cheie

Livingul după renovarea Visuri la cheie

Livingul după renovarea Visuri la cheie

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, LIVING (8)

Fața-n față cu canapeaua este locul pentru tv încadrat de placări pe care sunt poziționate rafturi, grafic concepute și o comodă suspendată. Totul a fost gândit de către Alina astfel încât centrul camerei să fie liber, ceea ce dă senzația de spațiu, dar să existe și o zonă comodă de circulație către spațiul de exerciții pe fostul balcon. Tâmplăria din tot apartamentul este de excelentă calitate furnizată și montată de către sponsorul Barrier.

CAMERĂ ȘTEFAN: 2,90 x 3,50 metri/ 10,15 metri pătrați

Mobilă, placări perete, tablouri mici pe comandă executate la Martplast.

Scaun birou model Desert de la Dedeman.

Bicicletă, covor, decorațiuni textile de la Dedeman.

Suspensie în formă de triunghi model Levi de la Dedeman.

Camera lui Stefan înainte de renovarea Visuri la cheie

Camera lui Stefan înainte de renovarea Visuri la cheie

Camera lui Stefan după renovarea Visuri la cheie

Camera lui Stefan după renovarea Visuri la cheie

Camera lui Stefan înainte de renovarea Visuri la cheie

Camera lui Stefan înainte de renovarea Visuri la cheie

Camera lui Stefan după renovarea Visuri la cheie

Camera lui Stefan după renovarea Visuri la cheie

Camera lui Ștefan a fost gândită de către Omid care a ținut cont de ceea ce-i place băiatului: pasiunea lui pentru sportul pe care-l practică, adică lupte greco-romane și jocul Minecraft.

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, camera Stefan (3)

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, camera Stefan (6)

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, camera Stefan (5)

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, camera Stefan (8)

Așa că Omid a prevăzut o placare în spatele patului cu o grafică foarte colorată cu referire la lupte, iar pe partea opusă este locul de birou încadrat de dulapuri. Rafturile sunt modulare inspirate din jocul preferat a lui Ștefan. O cameră veselă, colorată pe sufletul celui mic.

CAMERA DELIEI: 3,00 x 3,45 metri/ 10,45 mp

Mobila, placări perete Acrilux, tapițare cu blăniță, oglindă pe comandă de la Martplast.

Draperii, perdele, lenjerie de pat, covor de la Dedeman.

Tapet alb cu negru model Kids Teens de la Dedeman.

Lustră cu pene model Katunga de la Dedeman.

Camera Deliei înainte de renovarea Visuri la cheie

Camera Deliei înainte de renovarea Visuri la cheie

Camera Deliei după renovarea Visuri la cheie

Camera Deliei după renovarea Visuri la cheie

Camera Deliei este gândită de către Alina care a prevăzut un pat încadrat de spații de depozitare, iar fundalul patului a fost îmbrăcat în blăniță (procurată cu ajutorul sponsorului Martplast), așa cum și-a dorit fata.

Camera Deliei înainte de renovarea Visuri la cheie

Camera Deliei înainte de renovarea Visuri la cheie

Camera Deliei după renovarea Visuri la cheie

Camera Deliei după renovarea Visuri la cheie

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, camera Delia (7)

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, camera Delia (8)

Pe peretele cu ușa în camera Deliei a fost montat un tapet grafic în alb și negru de la Dedeman care te duce cu gândul la o carte de colorat, un tapet ales de către Alina cu gândul la Delia căreia îi place să deseneze și să picteze.

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, camera Delia (6)

Pe partea cu biroul, peretele este placat cu Acrilux (pe comandă de la Martplast), o suprafață pe care se poate desena cu carioca.

DORMITOR MATRIMONIAL: 2,85 x 4,65 metri / 13,35 metri pătrați (din care dressing 1,50 x 2,85 metri/ 4,25 mp)

Mobila, placări perete, oglindă pe comandă de la Martplast.

Tapet pereți și tavan model Florentine de la Dedeman.

Draperii, perdele, lenjerie de pat, covor toate de la Dedeman.

Suport bijuterii realizat de mine pe șantier, bijuurile furnizate gratuit de către Meli Melo.

Dormitorul matrimonial înainte de renovarea Visuri la cheie

Dormitorul matrimonial înainte de renovarea Visuri la cheie

Dormitorul matrimonial după renovarea Visuri la cheie

Dormitorul matrimonial după renovarea Visuri la cheie

Dormitorul matrimonial înainte de renovarea Visuri la cheie

Dormitorul matrimonial înainte de renovarea Visuri la cheie

Dormitorul matrimonial înainte de renovarea Visuri la cheie

Dormitorul matrimonial după renovarea Visuri la cheie

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, dormitor matrimonial (6)

Dormitorul părinților l-am compartimentat cu ajutorul mobilierului, respectiv în prima parte, la intrarea în cameră am prevăzut loc de dressing, din care se intră mai apoi în zona de odihnă.

Locul de după ușă la intrarea în dressing. Foto cu Samsung Galaxy Note 8

Locul de după ușă la intrarea în dressing. Foto cu Samsung Galaxy Note 8

Legătura dintre dressing și dormitor.

Legătura dintre dressing și dormitor.

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, dormitor matrimonial (4)

Camera de odihnă este mică, intimă, dar foarte plăcută grație nuanțelor suave de aici. În plus, tavanul peste tot în dormitor și dressing este îmbrăcat cu tapet de la Dedeman.

Pe tavan a fost montat tapet. Foto cu Samsung Galaxy Note 8

Pe tavan a fost montat tapet. Foto cu Samsung Galaxy Note 8

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, dormitor matrimonial, foto cu Sam (1)

În spatele patului am prevăzut o placare cu hexagoane subliniate cu vopsea acrilică cu efect cupru, o trimitere subtilă la clubul Dinamo, preferat de către Răducu.

BAIA MARE: 1,65 x 3,50 metri/ 5,6 metri pătrați

Mobila, placări perete MDF cu dungi, lambriuri, oglida, uși mascare mașină de spălat, placări cu oglinzi, tablou cu papagal toate realizate pe comandă la Martplast.

Granit gri, obiecte sanitare, baterii, lavoar, corpuri de iluminat toate de la Dedeman.

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, baia mare (2)

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, baia mare (1)

Baia cea mare, destinată întregii familii, are cadă, necesară copiilor, dar amenajarea este una fantezistă, colorată și îndrăzneață conform proiectului făcut de către Omid. În loc de gresie aici s-a folosit granit care este folosit atât pentru pardoseală, cât și pentru placarea din dreptul căzii. Pereții cu dungi sunt placați cu panouri din MDF rezistent la umezeală.

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, baia mare (3)

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, baia mare (4)

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, baia mare (5)

Locul mașinii de spălat. Foto cu Samsung Galaxy Note 8

Locul mașinii de spălat. Foto cu Samsung Galaxy Note 8

La intrarea în baie există un spațiu dedicat mașinii de spălat, dar mascat după uși ca de dulap cu plasă de Viena pe ele.

BAIA MICĂ: 1,05 x 1,40 metri/ 1,47 metri pătrați

Panou cu licheni pe comandă de la Martplast.

Placări cu oglinzi pe comandă de la Martplast.

Obiecte sanitare, baterii, parchet, corpuri de iluminat de la Dedeman.

Baia copiilor cu un panou de licheni. Foto cu Samsung Galaxy Note 8

Baia copiilor cu un panou de licheni. Foto cu Samsung Galaxy Note 8

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, baia mica (3)

adelaparvu.com despre renovarea apartamentului familiei Dumitrascu, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie, baia mica (1)

Baia cea mică este spectaculos renovată conform proiectului lui Omid. Este destinată copiilor, așa că totul este conceput mai jucăuș, grație panoului masiv cu licheni, care se reflectă în oglinzile omiprezente aici pe toți pereții. Omid a folosit din plin oglinzile pentru a induce senzația de spațiu într-o încăpere extrem de mică.

Familia Dumitrașcu fericită la final când și-a descoperit locuința renovată.

Familia Dumitrașcu fericită la final când și-a descoperit locuința renovată.

Locuința a fost pe placul familiei, ba mai mult am reușit să-i surprindem total. Meritau din plin ajutorul nostru și ne bucurăm că am putut veni în întâmpinarea unei familii atât de frumoase. Sunt sigură că odată cu povara renovării luată de pe umerii lor, această familie va fi și mai entuziasmată să ajute mai departe la rândul ei.

Înainte de venirea familiei, inginerul Florin Brînzan a înmânat cheile locuinței lui Dragoș Bucur, semn că totul este gata.

Înainte de venirea familiei, inginerul Florin Brînzan a înmânat cheile locuinței lui Dragoș Bucur, semn că totul este gata.

Momentul când s-a mutat autocarul Visuri la cheie

Momentul când s-a mutat autocarul Visuri la cheie

La invitația Adrianei ne-am lăsat amprentele palmelor deasupra ușii lor de la intrare.

La invitația Adrianei ne-am lăsat amprentele palmelor deasupra ușii lor de la intrare.

Ne-am bucurat împreună de bucuria lor.

Ne-am bucurat împreună de reușita renovării.

La final, înainte de a ne despărți de familiei, am primit cadouri de suflet, eșarfe personalizate de către Dumitrașci.

La final, înainte de a ne despărți de familiei, am primit cadouri de suflet, eșarfe personalizate de către Dumitrașci.

Mi-am făcut și eu o poză ca amintire cu această familie frumoasă.

Mi-am făcut și eu o poză ca amintire cu această familie frumoasă.

Poți revedea secvențe video din emisiune pe site-ul visurilacheie.protv.ro, poți vedea emisiunea în reluare pe ProTv, verifică programul AICI, iar pe voyo.ro poți vedea toate episoadele deja difuzate. Săptămâna viitoare vei cunoaște o altă familie specială și vei vedea ultima renovare Visuri la cheie din acest sezon. Crede în oameni!

Foto: Răzvan Lupică ProTv/ Sever Popescu Zucchero Media/ Adela Pârvu

40 Responses to Renovarea apartamentului familiei Dumitrașcu din București, episodul 12, sezonul 4, Visuri la cheie

 1. Ina spune:

  parchetul de unde este?

 2. Doia spune:

  Minunat. Se vede amprenta unor profesionisti.
  Va felicit :*

 3. Georgiana spune:

  Buna Adela, imi poti spune, te rog , bancuta din bucatarie cu placajul din spate unde este facuta? Multumesc 😊

 4. Jupineant maria spune:

  Buna Adela
  Sunt Maria din Timisoara va admir foarte mult
  sunteti nemaipomeniti va felicit,apartamentul este
  foarte frumos.
  LA MULTI ANI DE ZIUA ROMANIEI!

 5. Alina spune:

  Buna , foarte tineresc,fresh apartamentul Puteți da detalii care a fost furnizorul pentru peretele cu licheni din bai și PTR mobilierul încastrat metalic??? mulțumiri!

 6. Raluca spune:

  Draga Adela,
  Spune-ne te rog unde se afla showroom-ul Martplast. Banuiesc ca nu au doar la Urziceni. Gasim si in Bucuresti, nu-i asa?

 7. Dragos spune:

  Buna Adela,
  Ne poți spune de unde sunt placarile de sticla din baia mica, in special cele in forma de romb.
  Mulțumesc

 8. Roxana spune:

  Covorul din living de unde e cumpărat ? Mulțumesc.

 9. Elisabeta spune:

  Imi plac foarte mult placarile cu oglinzi,se pot comanda de la Martplast?

 10. M spune:

  Cat a costat amenajarea? Multumesc.

 11. Valentina spune:

  Buna ziua,

  Imi puteti spune unde este amplasat caloriferul in bucatarie, deoarece nu se vede in pozele din articol.

  Multumesc

  • Adela Parvu spune:

   Valentina, caloriferul este în masca de chiuvetă. În imagini se văd grilele de aerisire pentru calorifer, care sunt amplasate sub fereastră. În masca de chiuvetă caloriferul este la vedere pentru a asigura și accesul la termostat.

 12. Buna Adela,

  Ma poti ajuta cu mai multe detalii despre trasarea noilor circuite electrice pentru amenajarea de mai sus? Noi ne aflam in acest stadiu in renovarea apartamentului nostru si avem nevoie de solutii pentru a ascunde noul circuit in mod eficient, fara a face compromisuri prea mari in ceea ce priveste ingrosarea peretilor si a tavanului, deoarece nu vrem sa apelam la clasica solutie de trasare a santurilor (din cauza zgomotului si a disconfortului cauzat vecinilor, pe langa faptul ca intelegem ca pentru astfel de lucrari ar fi necesara o autorizare din partea autoritatilor…) Inca o intrebare – se pot face placari cu rigips direct pe o placa de pal (de 18mm) care va constitui un perete despartitor dintre o camera si un hol? O placare cu rigips antifonic crezi ca ar fi suficienta pentru a izola camera fonic?

  Apreciez munca voastra, a echipei Visuri la Cheie, si sper din suflet ca imi vei face cateva recomandari pentru problemele noastre. Multumesc anticipat!

 13. SymoD. spune:

  Adela esti si sunteti minunati, atata bun gust si caldura nu am vazut in viata mea, se numeste PASIUNE in ceea ce faceti! Cand ai o noua locuinta si iti plac amenajarile numai la asta te gandesti, cauti idei dar cand nu esti specialist nu stii unde sa asezi si ce sa cumperi! Tot lipsa banilor ne impiedica sa nu apelam la un specialist in amenajari interioare!

 14. Nick spune:

  Nu vreau decât sa va spun ca acest apartament arată absolut genial. Imi place foarte mult peretele din sufragerie unde se afla masa, precum și cum ați încadrat corpurile de iluminat ați mascat cablul de alimentare al acestora). Țineți o tot așa!

 15. Mirela spune:

  Buna Adela,
  Unde pot gasi oglinda din living, de langa canapea?
  Multumesc!

 16. Marina spune:

  Adela, cum arata aceste placari frumoase? Sunt placi mari ca si palul melaminat? Ce grosime au? Cum se prind de perete?

  Am intrat pe site-ul precizat mai sus dar sunt prea putine detalii.

 17. Lucian spune:

  Buna ziua. Imi puteti spune ce din ce este facut triunghiul negru din dreptul mesei? Eventual un link ar fi bine venit. Va multumesc

  • Adela Parvu spune:

   Este făcut dintr-o țeavă de PVC cu diametru de 10 mm vopsită în negru. A fost realizată pe șantier.

   • Roxana spune:

    Buna ziua,
    Imi puteti spune cu ce a fost prinsa in perete si cum au fost imbinate la colturi, va rog.
    Din imagini nu se vad detaliile acestea.
    Credeti ca s ar vedea la fel de bine pe un perete simplu alb, fara caramira aparenta.
    Multumesc mult!
    Roxana

 18. Cosmina spune:

  Buna.Suporturile albe pentru poze de pe perete sunt de la Dedeman?
  Multumesc.

 19. Andrada spune:

  Buna !! Panoul cu licheni se poate pune si in baia unde se afla dusul , nu afectează plantele de la aburi ??

 20. Mihai spune:

  Buna ziua! Imi puteti spune, va rog daca plinta este din mdf sau lemn, si de unde as putea sa o achizitionez?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *