adelaparvu.com despre colectia de baie Keramag Citterio (1)

In Idei pentru acasa, In trend

Un singur brand pentru o baie de vis

Cu siguranță dacă ți-ai amenajat casa sau ești în curs să ți-o amenajezi ai auzit de rezervoarele de wc îngropate cu clapetă și vase de toaletă suspendate. Ei bine, firma elevețiană Geberit a fost inovatoarea în acest domeniu și cele mai recente tehnologii pe care le-au lansat sunt Rimfree, adică vase WC fără ramă de spălare astfel încât murdăria nu are unde să se acumuleze (ți-am scris despre asta AICI), tehnologia Keratect, ce presupune aplicarea din fabricație a unei glazuri speciale a ceramicii pentru ca aceasta să se curețe extrem de ușor și sisteme de prindere pentru obiecte sanitare care nu sunt vizibile, pentru o eleganță deosebită. Cei de la Geberit însă nu s-au oprit la tehnologii în domeniul instalaților sanitare, ci au achiziționat în grupul lor două mari branduri, Kolo și Keramag, ce au în portofoliu obiecte sanitare și mobilier de baie. Practic, de acum încolo sub umbrela Geberit găsești tot ce ai nevoie pentru o baie de vis. Și când spun de vis mă refer atât la partea cu extrem de ușoara curățare, cât și la partea estetică. Dar hai să-ți spun de cea mai recentă colecție de la Keramag.

adelaparvu.com despre colectia de baie Keramag Citterio (2)

adelaparvu.com despre colectia de baie Keramag Citterio (4)

Celebrul arhitect și designer italian Antonio Citterio, ale cărui piese de design au fost premiate ori sunt expuse în muzee de artă contemporană, inclusiv în colecția permanentă a Centrului Pompidou din Paris, a creat recent o gamă de produse extrem de elegante, care sunt acum disponibile sub colecția denumită Keramag Citterio. Designul obiectelor create de Citterior este unul rafinat și toată colecția este absolut superbă de la lavoarele simetrice și asimetrice cu capac ceramic automat pentru ventil, la vasele de WC și bideu suspendate, de la vasele WC pentru pardoseală la capacele de toaletă cu închidere lentă. Și ele sunt foarte frumos și ușor de încadrat în ansamblul mobilierului de baie ori în ambientul acestor încăperi destinate mai nou și relaxării, nu doar igienei.

Arhitectul italian Antonio Citterio, născut în 1950 la Meda, Italia, este și designer de obiect, designer industrial și profesor. Colaborările sale cu branduri internaționale n domeniul designului industrial i-au adus recunoaștere, aprecieri și premii importante din domeniu.

Arhitectul italian Antonio Citterio, născut în 1950 la Meda, Italia, este și designer de obiect, designer industrial și profesor. Colaborările sale cu branduri internaționale în domeniul designului industrial i-au adus recunoaștere, aprecieri și premii importante din domeniu. Celebritatea sa se datorează colecțiilor de piese și produse în care reușește să îmbine extraordinar de armonios elementele tehnice cu un aspect vizual elegant, lucru care se poate observa și în cea mai recentă colecție Keramag care-i poartă numele.

adelaparvu.com despre colectia de baie Keramag Citterio (1)

Cine își dorește o baie care va fi mereu la modă, mereu în tendințe, poate alege cu încredere piesele semnate de Citterio din această colecție unicat. Nu doar că arată superb, dar ele beneficiază de toate tehnologiile patentate ale firmei elvețiene Geberit. Sunt produse de lux, care vor rezista peste generații nu doar ca și design, ci și ca durabilitate și funcționalitate. Nu degeaba brand-ul Keramag are sloganul “Oferim valori durabile”. Până la urmă vorbim despre o mare firmă elvețiană, care nu contenește să inoveze în domeniu. Ca să afli prețurile, dar și să îți dotezi baia cu colecția Keramag Citterio poți cere oferte de preț, inclusiv pentru partea de servicii de montaj, la mai multe showroomuri dedicate – Mishu, Romstal, Ambient și Laguna. Da, acum visul de a avea o baie perfect igienică, minunată ca design și cu tehnologii care-i asigură rezistența în timp poate deveni realitate cu această colecție impresionantă. Sper să-ți prindă bine informațiile acestea!

adelaparvu.com despre colectia de baie Keramag Citterio (3)

adelaparvu.com despre colectia de baie Keramag Citterio (5)

adelaparvu.com despre colectia de baie Keramag Citterio (6)

Foto: Geberit România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *