adelaparvu.com despre interioare cu roz pudrat si auriu, design Charles Vincent George Architects, Foto Tony Soluri

In Eseuri si idei altfel

Când știi că frumusețea este și pentru ceilalți

Anul trecut, invitată la un eveniment în cadrul căruia trebuia să înmânez un premiu, mi-a fost oferită o ședință de make-up și coafură, ca să arăt bine pe scenă, evident. Ceea ce m-a frapat a fost faptul că make-up artistul care m-a machiat m-a întrebat: dar tu nu ți-ai făcut nimic la față? Și evident se referea la botox, injecții cu acid hialuronic și alte astfel de intervenții de înfrumusețare. Nu, nu mi-am făcut pentru că motivul meu este simplu: am muncit mult la ridurile pe care le am, adică 42 de ani și nu mi-aș dori să șterg ori să estompez frumusețea lor. Da, în ridurile de pe chipul meu eu văd frumusețea experiențelor pe care le-am trăit și care mi s-au întipărit în piele. Și m-am decis ca azi să-ți spun și ție despre acest tip de frumusețe pentru a afla și un alt punct de vedere și să decizi și tu ce înseamnă frumusețea, înainte de a lua vreo decizie.
Ca să fac o analogie cu domeniul în care activez, pot să-ți spun că atunci când îți faci o casă ori îți reamenajezi interiorul casei, gândește-te dacă spațiile, suprafețele vor îmbrătrâni frumos. Dacă te uiți cu atenție în jurul tău vei observa că toate casele și clădirile vechi sunt frumoase chiar dacă se văd anii care au trecut peste ele. Ți-am făcut în acest articol o selecție de imagini cu interioare în nuanțe pudrate, precum fardurile, amenajări care cu siguranță vor fi plăcute dincolo de trenduri și modă.

Explicatie foto: Am produse preferate din gama Max Factor, produse create de make-up artiști renumiți și de o calitate excelentă. Nu sunt stridente, ci sunt exact așa cum trebuie ca să te simți bine în pielea ta #YouXMaxFactor. În plus, eu mereu fac analogii ciudate. Culorile fardurilor mă inspiră în amenajările interioare, când mă gândesc la decorarea ferestrelor de multe ori mă gândesc la ele ca la ochii unei case și prin decorațiuni le machiez pentru a se asorta cu ambientul interior.

Am produse preferate din gama Max Factor, produse create de make-up artiști renumiți și de o calitate excelentă. Nu sunt stridente, ci sunt exact așa cum trebuie ca să te simți bine în pielea ta #YouXMaxFactor. În plus, eu mereu fac analogii ciudate. Culorile fardurilor mă inspiră în amenajările interioare, când mă gândesc la decorarea ferestrelor de multe ori mă gândesc la ele ca la ochii unei case și prin decorațiuni le machiez pentru a se asorta cu ambientul interior.

Recunosc faptul că nu m-am machiat mulți ani de zile, dar asta pentru că am ascultat sfaturile mamei mele. Mama îmi spunea, deseori, în adolescență, că bucuria unui ten tânăr, proaspăt este una de scurtă durată și că e mai bine să o trăiesc din plin. Mi-a mai spus că va fi suficient timp în care să apelez la farduri, dar atunci când o voi face nu va fi pentru a ascunde defecte, ci pentru a scoate la lumină personalitatea și încrederea în propriile forțe.

Trusa mea de machiaj include câteva produse Max Factor: corector, pudră, mascara, creion de ochi și gloss sau un ruj de culoarea buzelor. Și da, trusa mea de machiaj mă inspiră și pentru diverse combinații cromatice și de materiale pentru amenajările interioare.

Trusa mea de machiaj include câteva produse Max Factor: corector, pudră, mascara, creion de ochi și gloss sau un ruj de culoarea buzelor. Și da, trusa mea de machiaj mă inspiră și pentru diverse combinații cromatice și de materiale pentru amenajările interioare.

Amenajare concepută pentru unul dintre clienții biroului de design și arhitectură pe care-l conduc împreună cu partenera mea arh. Andreea Beșliu.

Amenajare cu tonuri de roz pudrat concepută pentru unul dintre clienții biroului de design și arhitectură pe care-l conduc împreună cu partenera mea arh. Andreea Beșliu.

Deci, până la urmă în ce constă frumusețea unui chip? În pielea întinsă, în buzele pline, dar lipsite de personalitate ori în chipul ce poartă harta sentimentelor trăite și este subliniată forța interioară prin accentuarea ochilor? Nu știu ce înseamnă pentru tine, dar pentru mine e clar că frumusețea este expresivitate, este culoarea zâmbetului, este privirea sigură și conectată cu celălalt. Frumusețea este la fiecare vârstă atunci când știi cine ești și îți asumi experiențele pe care le-ai trăit, ai învățat din ele și ești pregătit să devii cu fiecare zi care trece un om mai bun, mai înțelept, mai adevărat. Toți îmbătrînim, ființe, lucruri, obiecte, dar contează mult cum se întâmplă asta. Poate vei ajunge să-ți dai seama că frumusețea este o valoare pe care o poți dedica celorlați, frumusețea pe care o lași în urma ta prin gesturile tale, prin munca ta, prin bunătatea ta, prin zâmbetele pe care le sădești în chipurile celorlalți. Sper să-ți găsești mereu dispoziția să te bucuri de frumusețe, să o observi, să o admiri, să o clădești indiferent de vârstă!

adelaparvu.com despre interioare cu roz pudrat si auriu, Foto Vivid Interiors

adelaparvu.com despre interioare cu roz pudrat si auriu, Foto Sims Hilditch designer

adelaparvu.com despre interioare cu roz pudrat si auriu, Foto Long and Long Design

adelaparvu.com despre interioare cu roz pudrat si auriu, Foto Nathalie Priem

adelaparvu.com despre interioare cu roz pudrat si auriu, Foto ZAC and ZAC

adelaparvu.com despre interioare cu roz pudrat si auriu, Foto Mia Mortensen

adelaparvu.com despre interioare cu roz pudrat si auriu, Foto Nostralux

adelaparvu.com despre interioare cu roz pudrat si auriu, Foto dk INTERIORS

adelaparvu.com despre interioare cu roz pudrat si auriu, Foto Nolen Homes & Interiors

adelaparvu.com despre interioare cu roz pudrat si auriu, Foto Harvey Kitchen

adelaparvu.com despre interioare cu roz pudrat si auriu, Foto Isler Homes

adelaparvu.com despre interioare cu roz pudrat si auriu, Foto Target Home

adelaparvu.com despre interioare cu roz pudrat si auriu, Foto Encore Construction

adelaparvu.com despre interioare cu roz pudrat si auriu, Foto Juliette Byrne

adelaparvu.com despre interioare cu roz pudrat si auriu, Foto Ana Antunes Homestyling

adelaparvu.com despre interioare cu roz pudrat si auriu, Foto Suzanne Kasler Interiors

adelaparvu.com despre interioare cu roz pudrat si auriu, Foto Nicole Freezer Rubens

adelaparvu.com despre interioare cu roz pudrat si auriu, design Charles Vincent George Architects, Foto Tony Soluri

6 raspunsuri pentru Când știi că frumusețea este și pentru ceilalți

 1. Adina spune:

  Sunteti frumoasa si speciala si tot ce ne aratati intra la categoria frumusete și nu numai.

 2. neli popescu spune:

  Adela,pe tine te ajuta ,pe langa gena buna,si frumusetea interioara!!!!!!!!Tu nu vei fi urata nici la 90 de ani,cu pliseuri pe fata,nu ai cum,ai acea bunatate stralucitoare care razbeste prin orice ar incerca sa o acopere

 3. RODICA spune:

  Interioarele prezentate sint deosebite, inspirate de ..paleta de culori pentru machiaj! Emana totul o armonie perfecta! Incepind cu imaginea ta!

 4. Ciobanu Nina spune:

  Adela draga, faci lucruri frumoase, lucruri pentru suflet.

 5. Micheline spune:

  Oui, c’est vraiment génial, j’adore ça !

 6. Eli spune:

  Pe gustul meu🤗roz pudra..pal cum ii se mai spune.
  Sunteti un Om frumos din interior spre exterior.
  Multumesc💟

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *