Desigur că vor fi și nuanțe în trend, dar suficient de neutre pentru a fi potrivite ambientelor contemporane. Sistemul de rabatare este foarte eficient, iar designul excelent, minimal, inclusivi picioarele fiind de-a dreptul grafic schițate.

In Idei pentru acasa, Mobila

Soluție de masă/birou pentru spații mici

Abia aștept târgul de mobilă de la Milano, adică iSaloni care va avea loc între 7 și 12 iunie 2022, unde companiile care produc mobilă creată de designeri vor prezenta în premieră, după doi ani de pandemie, cele mai recente piese, sisteme și soluții, adaptate noului context. Și da, noua stare de spirit a oamenilor implică și necesitatea unui loc de birou acasă, dar unde să-l mai pui? Ei bine, designerii de la Clei, companie care din 1963 dezvoltă sisteme transformabile, au venit cu o idee ingenioasă: masa rabatabilă. Ea poate fi folosită atât pentru rolul de sufragerie, cât și pentru loc de birou. Dar hai să vezi mai jos variantele sistemului Wally Plus care va fi prezentat la Milano în completarea deja cunoscutului Wally.

Dacă ai un loc minimal liber într-un din camerele tale, Wally Plus poate fi ceea ce cauți. Sistemul va fi disponibil în două variante cu sau fără bibliotecă laterală. În varianta fără bibliotecă, după ce masa se rabatează interiorul corpului suspendat oferă loc de depozitare.

Dacă nu mai știi cum să faci loc într-una din camerele tale pentru o masă sau birou, Wally Plus poate fi ceea ce cauți. Sistemul va fi disponibil în două variante cu sau fără bibliotecă laterală. În varianta fără bibliotecă, după ce masa se rabatează interiorul corpului suspendat oferă loc de depozitare.

Când este strânsă, masa rabatabilă apare absolut minimal în încăpere ca un corp suspendat la înălțimea de 152 cm, masa fiind ulterior la convenabilă înîlțime de 74-75 cm.

Când este strânsă, masa rabatabilă apare absolut minimal în încăpere ca un corp suspendat la înălțimea de 152 cm, masa fiind ulterior la convenabila înălțime de 74-75 cm.

Dimensiunile sistemului Wally Plus sunt pretabile pentru spațiile mici. Condiția este să ai în vedere un spațiu în lateralul mesei de minimum 60-80 cm pentru a putea manevra scaunul sau scaunele, după nevoie.

Dimensiunile sistemului Wally Plus sunt pretabile pentru spațiile mici. Condiția este să ai în vedere un spațiu în lateralul mesei de minimum 60-80 cm pentru a putea manevra scaunul sau scaunele, după nevoie. Dacă spațiul disponibil este și mai mic, te poți gândi să lași o singură latură liberă, adică pe lungimea de 137 cm să ai loc pentru un scaun de birou, iar sistemul să-l montezi cu cealaltă latură lungă către un perete.

Dacă ai nevoie de o masă de sufragerie, ei bine cu Wally plus poți obține loc pentru patru persoane.

Dacă ai nevoie de o masă de sufragerie, ei bine cu Wally Plus poți obține loc pentru patru persoane.

Partea frumoasă este că Wally Plus vine echipat cu porturi speciale pentru aparate electronice, port care este frumos mascat la nevoie de un blat rabatabil.

Partea frumoasă este că Wally Plus vine echipat cu porturi speciale pentru aparate electronice, care sunt frumos mascate de un blat rabatabil.

Pentru varianta de birou există și opțiunea unui raft suplimentar cu adâncimea totală de 25 cm și de 21 cm la interior, unde pot fi depozitate rechizite sau materiale dorite la îndemână.

Pentru varianta de birou există și opțiunea unui raft suplimentar cu adâncimea totală de 25 cm și de 21 cm la interior, unde pot fi depozitate rechizite sau materiale dorite la îndemână.

Desigur că vor fi și nuanțe în trend, dar suficient de neutre pentru a fi potrivite ambientelor contemporane. Sistemul de rabatare este foarte eficient, iar designul excelent, minimal, inclusivi picioarele fiind de-a dreptul grafic schițate.

Desigur că vor fi și nuanțe în trend, dar suficient de neutre pentru a fi potrivite ambientelor contemporane. Sistemul de rabatare este foarte eficient, iar designul excelent, minimal, inclusivi picioarele fiind de-a dreptul grafic schițate. Dacă ai nevoie de spațiu pentru antrenamente sau orice altceva, poți rabata cu ușurință masa și recâștigi spațiul alocat acesteia.

adelaparvu.com despre masa rabatabila, masa care se ridica pe perete Wally-plus de la Clei (1)

Sistemul Wally Plus se pretează în living, dacă vrei masă de sufragerie, dar și în dormitoare sau camerele copiilor, dacă îți dorești un loc de birou sau chiar masă de toaletă. Tu decizi conform nevoilor voastre ca familie. După târgul de la Milano, această piesă va fi disponibilă pentru achiziționare la un preț estimativ de circa 900 de euro. Compania Clei este cunoscută pentru piesele transformabile pe care le produce încă din 1963, așa că merită să le vizitezi standul la Milano, iar dacă nu mergi la târg, aruncă un ochi pe site-ul lor AICI. Oricum, de acum încolo dacă vei vedea un corp de mobilier suspendat sub forma unei casete mai generoase vei avea un indiciu că poate fi o masă rabatabilă. Sper să te inspire și pe tine!

Foto via iSaloni

3 raspunsuri pentru Soluție de masă/birou pentru spații mici

 1. Ciobanu Nina spune:

  Exceptional totul. Idei foarte bune.Va multumesc.

 2. Adrian spune:

  Multumim pentru informare! Asteptam sa ne prezentati noutatile!

 3. Lililana spune:

  Multumesc mult pentru idei si inspiratie.

  Zile cu spor si bucurie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *