KIKA
adelaparvu.com
recomandă kika.ro
KIKA
adelaparvu.com despre promotia McDonalds cu pahare Coca-Cola (4)

In Concursuri

De ce imi plac paharele din promotia asta

Îți spun din start că-mi plac cadourile practice. Dacă e să primesc ceva gratuit, atunci să-mi fie de folos. Iar dacă mai sunt și cadouri frumoase, colorate cu atât mai bine. Faza este că nu sunt un mare fan al cadourilor branduite, dar atâta timp cât logo-urile sunt discrete e ok. Pe mine m-a chinuit talentul în week-end și am fotografiat în fel și chip paharele primite cadou.

adelaparvu.com despre promotia McDonalds cu pahare Coca-Cola (2)

Dar hai să-ți spun motivul pentru care-mi place promoția de la McDonald’s, căci despre ea e vorba. La fiecare meniu, mai puțin cel pentru copii, primești cadou câte un pahar Coca Cola. Și asta până pe 14 iulie. Nu e vorba neapărat de designul paharelor, care e unic pentru această colecție derulată în parteneriat cu Coca Cola, ci de faptul că nu sunt la fel. Poate nu-ți dai seama din prima, dar să ai texturi, culori și modele diferite pe aceeași formă este un exercițiu excelent de-a depăși mentalitatea seturilor. Și mentalitatea aceasta nu e neapărat greșită, nu critic pe nimeni, dar să alegi ceva ce nu e la set înseamnă să-ți depăsești o frică. Teama de-a nu fi ales “corect”, “asortat”, de-a nu fi combinat obiectele între ele cum “trebuie”.

adelaparvu.com despre promotia McDonalds cu pahare Coca-Cola (4)

Trebuie e cum vrei tu și cum îți place ție. Uite, de la paharele astea îți propun să faci un exercițiu de imaginație și să-ți închipui modelele și culorile de pe ele imprimate pe textile. Și, ca să-ți fie mai ușor, gândește-te la perne decorative. Clar că ar da bine împreună! La fel, dacă ai o canapea să zicem mov, de ce n-ai alege fotoliul de lângă ea tapițat în roz, verde sau albastru? Te-ai prins? Fiecare obiect merită să fie personalizat, dar mai mult, merită ca tu să te bucuri de culoare. Știi cum zic eu, nu? O viață avem? Colorată să fie! 

adelaparvu.com despre promotia McDonalds cu pahare Coca-Cola (1)

adelaparvu.com despre promotia McDonalds cu pahare Coca-Cola (3)

6 raspunsuri pentru De ce imi plac paharele din promotia asta

  1. ce utile iti sunt paharele, si ce frumoase flori….eu am o slabiciune pentru flori, ma binedispun prin parfumul discret si culorile lor vesele

  2. Ana Maria spune:

    buna seara vreau sa cumpar un pahar verde nu conteaza pretul va rogggg ma puteti ajuta?

  3. Arici Pogonici spune:

    Tipic taranesc. Flori in pahar sau in borcan. Dar na… taranului poti sa-i dai caviar, el tot la cartof ramane, ce sa-i trebuiasca atunci vaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *