adelaparvu.com despre surubelnita IXO Barbeque Bosch (1)

In Gratare, Produse gradinarit, Shopping

IXO Barbeque – şurubelniţa minune! Asamblezi mobila, dar aprinzi si gratarul cu ea!

Când i-am spus soțului meu de șurubelnița asta, a spus “Dă-o în mă-sa de șurubelniță! Nu se poate așa ceva!”. Când a văzut-o a spus că el e singurul din casă care are nevoie de ea, că noi femeile oricum nu ne pricepem nici la montat mobilă și nici la grătar. Ce să zic? În cazul meu are dreptate, cu grătarul :). Ideea este că șurubelnița asta există și e o adevărată bijuterie. Eu m-am îndrăgostit de ea. Se numșlte IXO și are nenumărate accesorii, inclusiv cel de deschidere a sticlelor de vin. Este mică, are un acumulator litiu-ion care-i asigură independență, deci nu trebuie alimentată de la priză și îți faci treaba foarte repede și ușor cu ea.

adelaparvu.com despre surubelnita IXO Barbeque Bosch (3)

Cum poți să aprinzi grătarul cu ea? Ei bine, IXO Barbeque are un dispozitiv special, care se transformă într-o suflantă. Apeși butonul șurubelniței echipată cu acest adaptor și faci focul la grătar. Simplu! Hai să-ți spun și în amănunt: se scoate capacul negru frontal al IXO, se fixează adaptorul grătarului cu sistemul click, se pune mâna prin cureaua de siguranţă şi se apasă butonul roşu – iar focul va fi mult mai uşor de aprins. IXO Barbeque încape în orice coş de picnic şi încălzeşte cărbunele la temperatura potrivită, fără a fi nevoie de cablu.

adelaparvu.com despre surubelnita IXO Barbeque Bosch (1)

Cum funcționează? Adaptorul suflantei foloseşte fluxul de aer, fără a crea efectul de ventilaţie şi suflare. Materialul adaptorului de suflat asigură protecţia necesară împotriva focului. Ambalat într-o cutie argintie, setul de livrare include şurubelniţa cu acumulator IXO, cele zece capete de şurubelniţă care sunt incluse în pachetul standard, încărcătorul şi noul adaptor de grătar. Prețul? Orientativ  225 lei + TVA. Uite AICI totul despre IXO Barbeque și AICI vezi toate accesoriile opționale pe care le poți avea la IXO. O să-ți placă! E cadoul ideal pentru orice bărbat. Dacă nu se pricepe la meșterit, sigur se pricepe la grătărit, nu? Sau viceversa 🙂

adelaparvu.com despre surubelnita IXO Barbeque Bosch (2)

adelaparvu.com despre surubelnita IXO Barbeque Bosch (4)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *